Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Cristina eu sunt aici...
Il strangeam pe Paul tare in brate..
Eee,cum sa nu mai scriu,doar m-am simtit prost,atata tot.Poate totusi ar fi mai bine sa iau o pauza,sa sintetizez tot,sa vad daca chiar vad totul in gri,unde gresesc si cat de mult,nu se merita sa intristez cu ceea ce vad eu la tv ,sa provoc furtuni in paharul cu apa sau sa supar persoane care chiar imi sunt dragi,doar pentru ca nu imi mai functioneaza mie neuronul cum trebuie.Mai bine imi odihnesc creierul si cand o sa pot scrie ceva constructiv mai bine nu mai stric gasca.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Liliana, merci mult! Desi eu de nip nu am auzit. O sa ma uit maine sa vad ce gasesc, oricum clar din astea de cauciuc iau. Eu acum am avent care are niste tetine tari de tot.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Si legat de biberon,eu stiu,poate ar fi bine sa incerci si cu canita de aia cu cioc,poate o sa ii placa,sau cum scria Liliachia,sa incerci cu tetine de cauciuc.

LE: Tetine cu forma anatomica si orificiu deasupra gasesti si de la nuk,tot de cauciuc.Au asa o culoare asemanatoare cu tetinele de acum o gramada de ani,galben-maroniu.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Cristina deci a papat laptic. Abia astept vestile. Te pup. Somn usor!

Duamna Techila multumim pentru poze, ce frumos a fost. V-am lasat cateva ... mai multe comentarii, sper ca nu am exagerat, dar m-a luat valul.

Kemsy .

O saptamana minunata sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lali, fi fata, serioasa! Cum sa nu mai scrii? Pai daca iei tu o pauza iau si eu una, ca si eu tot ca tine sunt. Hai, lasa, ca toti avem zile mai proaste. Mie imi place de tine!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luto, ma bag si io la spirala, ma, sa iasa treaba buna..si raman acolo pana sambata ca sa putem incinge hora mare.
Hai ca nu ramane Davidosul Cuceritorul nebotezat.
Mamis, capul sus ca orice are o solutie. Important este sa cautam solutia, gasim noi o integrala ceva care sa o rezolve... si daca nu... integram situatia in meandrele concretului.
Mama lui de nor, ushi-ushi in alta parte. Nu stii tu, norule, ca sunt treburi importante de rezolvat?? Hai ca te punem la punct acusica, ce naiba!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Liliana, merci mult! Desi eu de nip nu am auzit. O sa ma uit maine sa vad ce gasesc, oricum clar din astea de cauciuc iau. Eu acum am avent care are niste tetine tari de tot.

POZE

POZE NOI

Ei, aici la noi la tara astia n-au auzit de BPA free si alte minuni alte tehnicii-bebelusesti-moderne si singurul biberon de sticla pe care l-am gasit a fost asta de la nip. Asa scrie pe el. Nu stiu daca o fi firma sau altceva. Cert este ca ne declaram multumiti si dupa esuari cu tetine de-alea rotundeam spus ca am descoperit inventia secolului.
L-am luat de la o farmacie..Catena parca...dar nu-s sigura. Maine trec pe-acolo si vad exact cum se numeste si asta.
Sper sa gasesti solutia la problema ca intr-adevar e o dilema.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Cristina,dar tu ce ai mami? La mine se cunosc sechelele jignirilor pe care le-am tot primit in ultimul timp,si voiam intai sa "ma fac bine" si dupa aceea sa mai intru,sa nu mai stric bunadispozitie a tuturor,uite,am reusit sa le supar pe Uka si pe Hepilica,desi era ultimul lucru pe care il voiam.Eu credeam ca aici poti spune exact ceea ce crezi,ca daca gresesti esti corectat frumos.Se pare ca m-am inselat,de doua ori.
Si ca sa ma explic,nu jignjiri primite pe forum,jigniri mai vechi,din ultimii ani care s-au tot adunat si au daramat putin cate putin partea aia frumoasa si deschisa din sufletul meu,parte care ma facea sa rad,sa glumesc,sa spun poante.A ramas asa o amareala,si parca vorba lui Hepi,nu prea mai vad partea buna a lucrurilor,mi se pare asa nefiresc sa fie lumea buna,frumoasa,dragastoasa,si incerc sa ma tratez,zau.Si cand fac gafe ca azi si ieri,si am mai facut eu una mai demult pentru care imi e jena,parca imi cam vine sa-mi dau doo palme sa imi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

.... ushi-ushi in alta parte.....

hai ca asta a fost cea mai tare ....m-ai facut sa rad....

Mai vroiam sa precizez duamnei Techila ca a meritat frigul inghitit pentru un concediu atat de frumos.
Ca sa fiu o nemernica pana la capat, dupa ce eram roasa pe interior si pe exterior de invidie si deja socoteam banii din cont ca sa stiu daca mergem si noi anul asta in concediu, m-am dus la Adi sa-i arat si lui pozele (ca e pescar dinala pasionat)...si acum am revenit la mine....satisfacuta complet ca l-am lasat si pe el ranjind sec, fals....cu ochii inlacrimati
A precizat: "uite ce vesel e baiatu'" adica sotul Techilei cu pestele in mana ;)

Deci cine se mai baga la spirala ?
Nu e nicio berbeaca sa deschida hora....ca pana ajungem la mine la varsatori....se face joi

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Lali hai, iti am voie sa-ti dai doua palme si gata. Pieptu'nainte, capul sus si joc de glezne.
Daca nu...vezi ca stiu o vraja si ies prin monitorul tau direct cu .
Uite-aici o virtuala si-un mare de la noi.

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput