Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Lullaby, dar cum a facut buf Alex? Si dermatita s-a agravat asa de tare? Hai, ca poate la mare, la soare isi mai revine.
Maine afla si Dan daca isi poate decala concediul sa mergem cu voi.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

niste poze

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Cristina si Lullaby multa sanatate la dovlecutii dragi prieteni. asa ii percep eu pe Alex, Emma si Natalix ...ca doar se plimba toata ziua impreuna.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Natalixu e soi tare si rezistent ca mama ei si sunt sigura ca va depasi acest moment dificil cu fruntea sus si mucii la nas....si se va face bine, vesela si razacioasa iar.
Ce bine ca nu ati mai ajuns la spital ......nu de-alta dar daca erati cu tot cu tati poate lesinau asistentele pe acolo
Toata sanatatea din lume

Eu pentru Raisa nu mai am cuvinte, m-am umflat aseara de plans si acesta e motivul pentru care nu am mai intrat. Am stat cu copilul in brate si i-am multumit lui Dumnezeu.
Sa va ajute si pe voi sa mergeti mai departe si acea minune de care ai scris sa se infaptuiasca intr-o frumoasa zi.

Uka...Ukuta....Uki esti singura acasa mami ? Nu stiu de ce imi face mie impresia ca esti pregatita pentru ceva prostioare
(sper ca stii bancul)

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

recunosc ca si eu azi am mai dat cate un refresh si aveam asa o stare bizara incepand de aseara. mai ales cand o citesc pe Katteryna asa de vesela. Eu recunosc ca as fi deprimata si as fi foarte invidioasa pe voi celelalte. Sunt rea, stiu. De asta spun, Katteryna, te apreciez enorm! Jos palaria! Si Doamne ajuta, ma rog pentru voi sa se termine repede tot calvarul asta sa va puteti bucura de printesa voastra! Stiu ca asa ceva se mai intampla, dar de multe ori te gandesti de ce se intampla anumitei persoane. Si cat eram noi toate de optimiste in sarcina, nici nu banuiam. No, da de ce invart eu cutitul in rana? Te admir mult pentru felul in care esti si pentru modul in care lupti, si il admir si pe sotul tau ca te sprijina, stiu ca multi barbati cand dau de greu nu reactioneaza bine. No, din toata imbarligatura de raspuns am vrut sa zic, Katteryna, ca te imbratisez cu drag si ma rog sa se termine si sa fie sanatoasa Raisa!

Luci recunosc ca era sa trezesc copilu din cealalta camera cand am citit prima ta postare din seara asta.

Ralu of, Doamne ajuta si la voi! Prin ce ati trecut, recunosc din nou ca as fi fost terminata! Doamne fereste de copilasi bolnaviori! Sa se insanatoseasca rapid printesa mica!

Mai vreau sa raspund din capitolul anterior, dar nu acuma seara, ca trebuie sa fug la pitic. Noapte buna!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Cristina stai linistia, mami scumpa. Hai ca tin pumnii cu vacanta!

Pe Alex l-am lasat 5 secunde pe canapea cat am fost sa iau o cana de pe birou, mi-e teama ca s-a lovit in cadere de marginea balansoarului care era langa canapea. Of, of, of. Iar cu dermatita, nu iti spun cum arata piciorusele lui, cred ca vom merge iar la doctor, desi ne-a avertizat ca o sa mai apara. Ideea e sunt in acelasi loc, doar ca s-au agravat ... sau nu stiu poate asa lupta corpul impotriva ei, greu tare, azi i-am schimbat de vreo 2-3 ori hainutele ca se patasera.

Luto facem spirala, orice, sa vina nasii lui Davidutu si sa faceti botezul. Caut si aduc toate energiile pozitive. Vad ca incepe acum un documetar pe NG despre vulcan.

Mergi la inceput

Offf, Lullaby, imi pare asa de rau ca s-a agravat deramatita aia! Nu imi imaginam ca poate fi asa de rau. Cu cazatura, daca e vioi, nu te ingrijora, ca nu e nimic grav. Cazaturile astea sunt destul de inevitabile.
O imbratisez si eu pe Katerina si pe micuta Raisa! Sa ii dea DD multa sanatate!!!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Raluk, cum mai merge diversificarea? Poate ai scris pe blog, dar nu am mai intrat zilele acestea. S-a mai imprietenit Alex cu sucul de merisor?
Lali, sa nu cumva sa nu mai scrii! Sper ca ti-a trecut supararea!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Stiti ca va ziceam eu ca Emma nu vrea sa bea deloc lapte praf. Astazi mi-a venit ideea sa-i scot tetina de la biberon si i-am dat sa bea direct din sticluta, asa, ca din pahar. A baut micuta o gramada de laptic. Deci am tras concluzia ca nu e laptele de vina ci biberonul. Nu il vrea si pace. O sa incerc sa-i cumpar un biberon cu tetina mai moale, poate asa il accepta. Nu prea imi place sa fie asa de dependenta de mine si de tzitzi. Daca stiti care e mai moale, va rog, spuneti-mi si mie!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Vad ca am ramas singura! Ma duc si eu la nani!
Noapte buna!!!!!!

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Seara buna

Incep cu sfarsitul

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Stiti ca va ziceam eu ca Emma nu vrea sa bea deloc lapte praf. Astazi mi-a venit ideea sa-i scot tetina de la biberon si i-am dat sa bea direct din sticluta, asa, ca din pahar. A baut micuta o gramada de laptic. Deci am tras concluzia ca nu e laptele de vina ci biberonul. Nu il vrea si pace. O sa incerc sa-i cumpar un biberon cu tetina mai moale, poate asa il accepta. Nu prea imi place sa fie asa de dependenta de mine si de tzitzi. Daca stiti care e mai moale, va rog, spuneti-mi si mie!

POZE

POZE NOI

Cris, si noi am avut fix acceasi problema. Am rezolvat-o cu niste tetine de cauciuc care au fosrma anatomica cu o gaurica deasupra si 2 mici dedesubt. Nu stiu cum naiba sa explic.
Biberonul meu e de la nip.
Tetina de silicon mi-o scuipa cat colo si alea cu tzumburuc rotund nici sa nu le vada.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput