Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Uof ce batrana uituca sunt... Ma intreba Hepi ce mai papa Carinosu these days.. Pai e cam mofturici, papa putin, 5-10 lingurite de legume, nu suporta carnea si oul si nici iaurtul .. Fructele ii plac mult, mergem pe astea..
Supica aia clasica cu care a inceput e cah acum, nush ce sa zic..Ma gandesc ca este de la disconfortul dat de dintisori, ca refuz sa cred ca am asa o ne-mancacioasa la usa
Tot caut, ca si Ioana, combinatia norocoasa...
La munte s-a ocupat maica-mea de mesele ei si s-a declarat infranta, nu ma credea ca nu papa, zicea ca nu gatesc eu bine

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Luto tarziu,parca Bivolaru a organizat iar o spirala zilele trecute... Dar facem noi una si mai puternica si gonim norul,mama lui de nor,ca numa' rele face!!!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

unde ? la Costinesti ? vai ce rau imi pare ca l-am ratat printre degete.....
multumesc oricum, suntem doua, vezi ca trebuie sa ne asezam in ordinea zodiilor ....si fiind asa putine va trebui sa alergam tare...si repede....sau nu se invarte spirala ????

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Vai, Luci ce rau imi pare. Chiar vroiam sa te intreb de botez. Din pacate astia au tot zis ca porcaria aia de vulcan erupe incontinuu si nu se stie cat mai dureaza. Cu energia pozitiva, sorry, dar nu pot sa te ajut, ca eu eman doar din aia negativa, si inca in cantitati mari de tot!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Fetelor vreau si eu sa ma jelesc ....mai am putin sima dau cu capul de pereti ca buna noastra prietena Alex: iar anunta inchideri de aeroporturi si intarzieri si "cancelari" de zboruri. Joi trebuie sa vina nasii sa-l boteze pe David.
Apelez la bunavointa voastra sa alcatuim o spirala energetica ca sa alungam norul catre alta directie, cum ar fi Polul Nord de exemplu (cu toate ca nu as vrea sa fac rau nici focilor ca sunt animalele mele preferate).
Sa pot si eu sa botez baiatul.
Hai va rog, credeti ca e posibil ? Sau sa vorbesc cu Iulika ca din cate imi amintesc acolo traieste Bivolaru sa organizeze el un party energetic ....ceva sa alunge norul.
Va multumesc anticipat

Mie så imi spui sigur ca tre så fac cercetari ca si-a schimbat numele nea' Bivolaru.Si tre så solicit audienta ca e cunoscut omul aici..Hai ca eu am auzit ca e posibil dar nu se stie sigur daca se va zbura sau nu.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Luto tarziu,parca Bivolaru a organizat iar o spirala zilele trecute... Dar facem noi una si mai puternica si gonim norul,mama lui de nor,ca numa' rele face!!!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

unde ? la Costinesti ? vai ce rau imi pare ca l-am ratat printre degete.....
multumesc oricum, suntem doua, vezi ca trebuie sa ne asezam in ordinea zodiilor ....si fiind asa putine va trebui sa alergam tare...si repede....sau nu se invarte spirala ????

Pe mine sa nu contati ca la ce rau mi-a fost in masina la intoarcere...
Desi.. Daca stau sa ma gandesc, decat sa ramana Davidutzu nebotezat, mai bine un pic de rau acolo in gat, nu e bai..
Deeeci... Cum se procedeaza? Cine are instructiunile de la dracia asta de spirala?

Mergi la inceput

Cristina deci si mititica ta a fost bolnavioarå..Off ca tare e greu cu copilasii bolnaviori.Ma bucur ca e bine acum.

Kawaichan så iti traiasca flåcåul frumos foc si så fie sånåtos!!..ce imi place data lui de nastere 09.09.09

Techilo baga acolo poaze så vada si ochiul meu ce poze ati facut.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Dragelor, va sarut, ma retrag!! Pupici !!!!! Noapte bunaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Salutare mamici!

Joshua la multe lunite!

Katteryna multa sanatate micutei si putere! Ma gandesc la voi si sper sa fie totul bine.

Fragutza ce rau imi pare ca a suferit micuta, bine ca a mai trecut febra. Noi ne-am luptat doar cu mucisori si a fost greu, imi imaginez ce ai simtit. Sanatate Nataliei! Te pup.

Mada esti o scumpa. Distractie placuta!

Anomis vreau sa spun ca mi-a adus un sentiment asa frumos mesajul tau, multumesc mult. Te pup si pup si pe scumpul Dinutu.

Delia, Sabina, Mimika m-am bucurat ca ati scris.

Cristina ma bucur ca e bine Emma.

Techila bine ati venit acasa, abia astept poze, impresii.

Am avut un week-end cam aiurea, am fost aseara la nunta si nu imi revin, azi m-am miscat in reluare, iar acum nu pot sa dorm de ganduri si griji. A facut buf dulceata mea, nu va pot descrie ce am simtit si cum mi-au tremurat picioarele, sper sa fie bine micutul. Din pacate nemernica de dermatita mi-a stricat complet week-endul, azi dimineata cand l-am vazut ... of of ... micut nevinovat ... zau ca nu mai inteleg. M-am gandit la Diana, oare ce mai face?

Va pup, nu prea am stare sa scriu mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Pai da Iuliko, si imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ca eu cred ca Natalixu de la Emma mea a luat. Asa de proasta am putut sa fiu, sa scot copilul afara cand ea avea muci.
Daca mai aflu ca si prietenul Alex de Lullaby, Dinutul de Anomis si Iris de Miha sunt bolnavi, ma duc si-mi dau o pereche de palme sa imi revin din prostie.

POZE

POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Pai da Iuliko, si imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ca eu cred ca Natalixu de la Emma mea a luat. Asa de proasta am putut sa fiu, sa scot copilul afara cand ea avea muci.
Daca mai aflu ca si prietenul Alex de Lullaby, Dinutul de Anomis si Iris de Miha sunt bolnavi, ma duc si-mi dau o pereche de palme sa imi revin din prostie.

POZE

POZE NOI

Påi mami så ma scuze mamele implicate dar nu ai stiut si nu a fost cu rea intentie.Cu siguranta ele nu te vor acuza de ceva.Hai så te strang in brate tare si så te pup toata ca imi esti tare draga.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput