Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila sper ca ai dat drumu' la incarcat poze sa vaza si ochiu' nostru Suedia Si Norvegia.
Si zi-ne cum a fost revederea cu techilosii mici

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

stati asa mey ca inca pozele nu-s gata, adica tre sa le incarc....sa vaz daca am timp in seara asta ca-s chiauna de somn. minunat a fost.
madam iulika....respectele noastre, stimata duamna
ai mei afurisiti de cupii nici nu au simtit ca am fost plecati....niste nemernici...toate au mers ca si cand as fi fost aici....niste ingrati....

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Vreau sa urez si eu la multe lunitelui
Joshua de Kawa
Sa cresti mare,frumos si istet micutule samurai cantaret la pian
Si sa pup toti dovleceii bolnaviori sa se faca bine repede,pe Kateryna sa o sa aiba putere sa treaca prin tot,si micutei Raisa insanatosire grabnica.
Mai pup si pe rstul dovleceilor,adica pe cei sanatosi,sa creasca mari si voinici.
Techiiilaaaaa te-ai intors acaasaaa !!!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Welcome dear techila!
Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca putzele au fost ok.. Super treaba asa!
Draga Fragutz, daca nu vrea Luto prajitura, imi dai mie? Asa, in cinstea lui Natalix ca e mai bine! fetita frumoasa!!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Welcome dear techila!
Draga Fragutz, daca nu vrea Luto prajitura, imi dai mie? Asa, in cinstea lui Natalix ca e mai bine! fetita frumoasa!!

Hai ca-l intreb! Da' sigur nu te refuza!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Welcome dear techila!

Hai ca-l intreb! Da' sigur nu te refuza!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Fragutza, pe Natalix nu a vazut-o nici un medic? Eu sunt cu Emma pe antibiotic, pentru ca doctorita a auzit ceva suspect si la plamani. Dar ea a trecut prin viroza asta sau ce-o fi fost foarte bine, fara febra, doar cu ceva tuse si multi muci. Acum e aproape vindecata, dar trebuie sa-i mai dau antibiotic pana miercuri.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Da, am fost vineri seara, nu avea nici gatul rosu, nici la plamani nimic. Are febra, tuseste si are multi mucuti.

Emma cum e? Cat i-ai dat tratament? O pup cu drag sa se faca bine cat mai repede.

Edit: cand s-a imbolnavit ea? Am vazut la spital ca erau o gramada de copilasi bolnaviori..o fi ceva viroza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Fetelor vreau si eu sa ma jelesc ....mai am putin sima dau cu capul de pereti ca buna noastra prietena Alex: iar anunta inchideri de aeroporturi si intarzieri si "cancelari" de zboruri. Joi trebuie sa vina nasii sa-l boteze pe David.
Apelez la bunavointa voastra sa alcatuim o spirala energetica ca sa alungam norul catre alta directie, cum ar fi Polul Nord de exemplu (cu toate ca nu as vrea sa fac rau nici focilor ca sunt animalele mele preferate).
Sa pot si eu sa botez baiatul.
Hai va rog, credeti ca e posibil ? Sau sa vorbesc cu Iulika ca din cate imi amintesc acolo traieste Bivolaru sa organizeze el un party energetic ....ceva sa alunge norul.
Va multumesc anticipat

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Luto tarziu,parca Bivolaru a organizat iar o spirala zilele trecute... Dar facem noi una si mai puternica si gonim norul,mama lui de nor,ca numa' rele face!!!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Emma a dat primele semne naspa vinerea trecuta, atunci, de 1 mai. Ea a avut putina febra doar la inceput, cand i s-a delcansat boala, dar pe urma a fost bine mersi. Adica doar din cand in cand mai tusea si mai avea muci, am zis ca e o raceala banala. Eu credeam ca e aproape vindecata, de-asta am si scos-o in parc, dar miercuri noapte a tusit rau, rau de tot, m-am speriat, nici nu mai putea sa respire bine. Nici mie nu mi-a zis medicul ca ar avea rosu in gat, doar mucozitati care se pare ca au ajuns la plamani. De-asta i-am si dat antibiotic, nu am vrut sa ajungem la complicatii. In rest ii dau sirop de tuse Prospan si Vibrocil in nas. Dar acum e bine, nu prea mai tuseste deloc.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

Mergi la inceput