Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*
Raspunsuri - Pagina 4
Lali_mete spune:
Uka ma bucur tare ca v-a placut la munte,ma bucur ca ti-ai revazut locurile unde ai copilarit si unde iti era frica de curcani(parca despre tine era vorba cu curcanii,sau poate iti era frica de cocosi ?),ma bucur ca si Carinuta s-a simtit bine si ca v-ati intors cu forte proaspete ,forte pe care o sa le consumati la plimbare in parc unde ma autoinvit sa va intalnesc
Mada sper ca ati ajuns la sora ta,ca Iri a fost cumintel in avion si ca ai reparat la timp roata la carucior.
Raluk am citit despre cea de-a cincea zi de diversificare a lui Alex. Scrii atat de frumos,mereu intru pe blogul tau si ma uit sa vad daca postezi ceva nou.Te citesc cu placere,si mai citescc cu mare placere si blogul Ioanei,cel pe care ii scrie sotul. Ma bucur ca papa bine puiutul,si ma bucur mai ales ca taticul lui se implica,la fel ca si al meu.Eu in Vali am oricand incredere ca ii da cum trebuie sa pape lui Paul,il schimba,il leagana si ii canta sa adoarma.Felicitari ca reusesti sa refuzi pe toata lumea cu "vaaai,dai ca ii e pofta,nu vezi?".Am mai povestit eu ca am facut la fel ca tine cu o tanti cu un corn,la care Paul se fatzaia si se intindea,si plescaia din buzite pentru ca piciul lu' tanti lipaia si plescaia de parca manaca cine stie ce delicatesa si nu am avut inspiratia sa il intorc cu spatele mai devreme...S-a uitat la mine ca la o ciumata cand i-am spus ca nu ii pun copilului asa in gura la nici 6 luni,si a mai incercat o data sa ma induplece.L-am intors cu spatele la ea si vorbea singura,nu am mai incercat sa o conving cu nimic,doar i-am spus ca nu vreau din cornul ei absolut nici un pic.Oricum eu te admir pentru modul in care vrei sa il cresti pe Alex,si sunt convinsa ca asa vei face.
Hepi la faza cu "ta-ta" ,sa stii ca i-am citit si la sotz,si el a spus "pai Paul cui a spus? Ca nici eu nu eram acasa si noi nu avem nici cocos !"
Ellenuta ma bucur ca Anna se reface bine,o sa vezi ca nu o sa i se mai cunoasca deloc taieturile dupa ceva timp.
Atat am recitit,intru "in direct",ca asa nu-i bine... Si daca tot am scris sa si postez,zic eu.
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Nu-l stiu da asta nu ma opreste sa rad. Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
nu pot sa-l spun ca am facut autoterapie de identificare cu fortele si energiile pozitive din univers ....si bancul contine cuvantul acela rusinos de care zicea Nela ca-l folosesc des, sinonim cu rahatei
Pana una alta...sunt o doamna
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lutoniana
nu pot sa-l spun ca am facut autoterapie de identificare cu fortele si energiile pozitive din univers ....si bancul contine cuvantul acela rusinos de care zicea Nela ca-l folosesc des, sinonim cu rahatei Pana una alta...sunt o doamna Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
aha...
si te-ai identificat?..vezi cum faci, ca eu pe tine te vreau, nu cine stie ce energie, fie ea si pozitiva..
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Natalixu e soi tare si rezistent ca mama ei si sunt sigura ca va depasi acest moment dificil cu fruntea sus si mucii la nas....si se va face bine, vesela si razacioasa iar. Ce bine ca nu ati mai ajuns la spital ......nu de-alta dar daca erati cu tot cu tati poate lesinau asistentele pe acolo Toata sanatatea din lume |
Esti prietena mea pe viatza, clar pe fatza! Pana acum cand spunea cineva de mine ca-s soi era urmat de un cuvant tare urat
Da' eu te cred pe tine!Hai, vrei o prajitura?
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
techila spune:
ola madamelor
inteleg ca e un fel de semi-mini-petrecere?
daca da, viu si io....cu sotz cu tot ca e langa mine
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila ola madamelor inteleg ca e un fel de semi-mini-petrecere? daca da, viu si io....cu sotz cu tot ca e langa mine Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. |
Au venit techilosii acasa!!!!!
Pune-l pe sotz la gratar si tu hai cu noi la povesti!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
techila spune:
citat din mesajul lui Fragutza
Au venit techilosii acasa!!!!! Pune-l pe sotz la gratar si tu hai cu noi la povesti! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
sotz presteaza oo ochi ca nu ne-am hranit deloc azi....gratar alta data...va astept si pe voi adica
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, īn casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti īn orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Fragutza
Au venit techilosii acasa!!!!! Pune-l pe sotz la gratar si tu hai cu noi la povesti! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
eu gust un mic in cinstea revenirii voastre
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
cristina_ana spune:
Buna
Hai ca am intrat special sa ii urez Techilutei bun venit!!!!! Ne-a fost dor de tine!!!!!!!! Vrem povesti!!!! V-au mai recunoscut putzele?
Fragutza, pe Natalix nu a vazut-o nici un medic? Eu sunt cu Emma pe antibiotic, pentru ca doctorita a auzit ceva suspect si la plamani. Dar ea a trecut prin viroza asta sau ce-o fi fost foarte bine, fara febra, doar cu ceva tuse si multi muci. Acum e aproape vindecata, dar trebuie sa-i mai dau antibiotic pana miercuri.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
Iulika29 spune:
Fran pup eu fata vioaie si zåmbareatå!Ma bucur tare mult ca e bine.
Techila
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå