Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Liliana, te pupa mama! Tocmai citii aia cu bulivar-ul si cu birjarul! Super distractie la Bucale, asa-i?
Noi in weekend am sezut pe langa plaja, o poza, o maslina, un bazin...
Am fost la bazin, m-au napadit amaintirile. Ultima data cand am fost la bazin a fost cu o zi inainte de venirea Anei... Tii, ce demult mi se pare!

Am pus poze. Sunt la semnatura, ca e albumul public.
Tre' sale descarc si pe alea de la bazin.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

mai Lali am si eu una prieteneasca pentru tine:
eu zic ca tu prea le analizezi pe toate si le interpretezi si le tot intorci fata verso...fata-verso.
Parerea mea care este ...e sa le mai lasi asa sa curga de la sine ....sa le iei asa cum pica....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Completez eu: si sa nu aplici niciodata legile lui Murphy, ca nu e nimic adevarat fata mea. Deci cand pica..de fapt e cu fata-n sus, ma, ca noi n-avem covoare

Nu poti sti dinainte pe ce parte sa ungi felia de piine cuunt.Sansa ca ea sa cada pe covor cu partea unsa cu unt este
direct proportionala cu costul covorului.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:

eu zic ca tu prea le analizezi pe toate si le interpretezi si le tot intorci fata verso...fata-verso.
Parerea mea care este ...e sa le mai lasi asa sa curga de la sine ....sa le iei asa cum pica....

Luto sa stii ca desi sunt leoaica de la mijlocul zodiei asa,sunt tare sensibiloasa,si cand pun suflet pai pun.Dar gata,promit ca daca maine Hepilica spune ca nu s-a suparat prea tare pe mine,si ca atunci cand vin in Bucuresti vine sa ma scuture nitel personal,o sa imi treaca.Oricum imi trece,doar ca acum imi e mai greu.Scopul meu nu este sa va fac sa ma luati in brate,nu de data asta,ci sa te ajutam sa chemi tati ienerjiilii pozitivii din univiers sa ti ajuti..Asa e bine? Pe bune ca nu eram asa...eram mai "nesimtita" spuneam eu,adica nu simteam nici cand eram intepata rau,o luam ca pe o gluma.Deci:avem "o berbeaca",o leoaica si o "fishioara"...haideti mai fetelor,numa' noi?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:

Completez eu: si sa nu aplici niciodata legile lui Murphy, ca nu e nimic adevarat fata mea. Deci cand pica..de fapt e cu fata-n sus, ma, ca noi n-avem covoare

Nu poti sti dinainte pe ce parte sa ungi felia de piine cuunt.Sansa ca ea sa cada pe covor cu partea unsa cu unt este
direct proportionala cu costul covorului.

D'ale Andrei

Vremuri

nu ma prindeam ce-i cu covorul,ca eu is nitel chioara,dupa aia vad eu ceva roz,licarind si cand imi apropii nasul de monitor vad ce scrie...Sa stii ca nici eu nu am covoare in casa,ma rog de sotz sa luam unul de cand ne-am mutat si nimic,zice ca s-a saturat la mama lui de batut covoaare,asa ca spala si aspira el mai mereu .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Iulika, te pup! Ce figura ei fost ieri la faza cu mersul pe jos, ca soldatii in transee...
SuperBrucu ce mai face, cum mai mananca? Ce i-ai mai facut bun?

Anuska sta si ea in fund mult mai bine, de-acuma!
Dar sunt in extaz ca a luat 300 grame si saptamana asta, de marti!

Lullaby, te imbratisez cu drag si ma rog sa se atenueze dermatitia si sa scapati de ea pana la urma! Mi se rupe sufletul cand citesc ca sufera Alex din cauza asta! Sa dea Doamne Doamne sa fie bine!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Dupa ce ma bag lapozele Nelei ma culc dar inainte de asta va multumesc pentru micuta virgula ce s-a creat...poate maine o mai sporim cumva :
Cu numarul 1 pe tricou e tanti mama lu Iulika ....ca e mai in varsta si o respectam, urmata de Liliac cu coarnele bine ascunse in freza .
Mai retin ca Nela - pudicela se tine cu o mana de zona intima ca sa nu se vada nimic si cu o mana de coama lu' Lali iar eu o flanchez perfect din spate ca nu mai trece nici soarele.

S-a oferit si lullaby dar nu stiu ce zodie e asa ca mai cercetez pana dimineata.
Acum sa ne prindem de maini si sa strigam in cor ushi-ushi

For Nela and Uka:
Nu mai stiu prin ce imprejurare ajunsese o tipa cu un tip intr-o camera de hotel. Si ea vroia sa doarma si ala o tinea intr-una cu hai sa facem prostii, hai sa facem prostioare.
tipa nu si nu...ala tot insista hai sa facem prostii hai sa facem prostioare.
Intr-un final se gandeste tipa ca mai bine face niste prostioare si apoi poate si ea sa doarma linistita sa se odihneasca. Si zice HAI.
La care el zice:
hai sa ne dezbracam si sa mergem sa ne c..acam in lift

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Liliacule te pup tare ca ma inveselesti de cum apari..Cum e situatiunea cu parlamentarul la vreme de crizå?

Nela drum bun si distractie placutå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sar'mana de intrebare. Dar...cred ca ai papat o litera E vreme de criza(t) ori de cate ori ma asez si io comod p-aci. Dar nu dau drumu la spirala.

Nela spor la bagajit!! Si sa aveti un concediu de vis. Si sa ramana Ana sanatoasa ca asta e cel mai important lucru.
La Bucale a fost exact ca noi. Abramburici in abrambureala

Si daca ma pregateam maine de-o manichiura, ei dupa ce m-am uitat la Techilosi, nu mai am ce taia maine. Doar o pila sa dau pe unghii ca au inceput sa agate. Ma gandesc...oare sa le scot si p-alea de la picioare??? Hmmmm....dilema, trilema...

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Luto,Luto,iti arde de prostioare,ha?
Ma bag si eu la poze si dupa ma uit la tv..Se cunoaste ca e sotz de noapte nu? Cand e el acasa ies de la 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Luto esti cremenalå!!!

Liliac si tu esti cremenalå cu dej'tele de la picioare.

Nela mami Bruce si-a revenit la papat si nici urma de dinti..Uite asa ma tine de pe la 4 luni-cum are o zi fara poftå de mancare, imi da sperante ca ies dintii ..si uite asa si tot nu i-au iesit.

Påpica tot asa ca si pana acum.Am luat de la cineva bors si ma gandeam maine så ii bag o ciorba din aia ca la mama acaså så vedem ce pårere are.

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
...urmata de Liliac cu coarnele bine ascunse in freza .

Raspuns gresit . Daca trebuie incornorat de-ala din zodie, ma duc sa-l zgaltai pe consort ca prea le sforaie cu foc. Zau ca ar alunga si mama norului.
Io-s de-aia...2 intr-unul ca detergentul. Hai ca ne trebuie un Racusor. Cine da mai mult?? Cine se ofera??

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput