Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
...urmata de Liliac cu coarnele bine ascunse in freza .

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Raspuns gresit . Daca trebuie incornorat de-ala din zodie, ma duc sa-l zgaltai pe consort ca prea le sforaie cu foc. Zau ca ar alunga si mama norului.
Io-s de-aia...2 intr-unul ca detergentul. Hai ca ne trebuie un Racusor. Cine da mai mult?? Cine se ofera??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Bubu meu e rac!!
Ma duc så il intreb ce pårere are daca se baga sau nu!Eu ma bag..la nani!

Va pup si va doresc o noapte linistitå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana
...urmata de Liliac cu coarnele bine ascunse in freza .

Raspuns gresit . Daca trebuie incornorat de-ala din zodie, ma duc sa-l zgaltai pe consort ca prea le sforaie cu foc. Zau ca ar alunga si mama norului.
Io-s de-aia...2 intr-unul ca detergentul. Hai ca ne trebuie un Racusor. Cine da mai mult?? Cine se ofera??

Bubu meu e rac!!
Ma duc så il intreb ce pårere are daca se baga sau nu!Eu ma bag..la nani!

multumesc Iuliko, ca si eu am un rac pe post de sot dar nu crede in energiile universului....i-am impartasit mai devreme temerile mele si mi-a zis asa:
"acum ce te jelesti ? il suni maine pe popa si-i spui sa se roage la Doamne Doamne sa plece nororul....daca vrea sa-i iasa si lui ceva"

Tot pe voi ma bazez fetelor. o scoatem noi cumva la capat.
pana una alta, Noapte buna, pe maine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Luto, mami, m-ai dat gata la faza cu tinutul de zona intima.
Nu mai bine imi zici purcela? Ca iti zic eu ca merge manusa.

Ia zi-mi cu stai cu pregatirile de botez, acu' la modul serios.
Faci ceva intim, restrans?
Apropo, daca vrei sa vezi un botez facut acasa (cu cazan, catel, purcel, am facut albumul public de la botezul Anei).

Iulika, deci si lui Brucu si Anei le tot dau dinti! Bine asa!
Ciorbibita as presta si eu, dar saptamana asta tot pe cereale o tin pe Ana, din pacate... Sau mai bine ii dau o ciorbibita de la singaporeeni si o rezolv!

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Somn usor, fetele!
Ma duc si eu sa ma organizez... vorba vine. M-apuc sa fac lista pana se trezeste Sorin! Eu-s din aia, cu organizatul... cu munca mai usurel. Mai bine o listuta, ceva!

Luto, strangem bine din manutze si-i dam inainte cu hora, n-ai grija, da? Tu dormi linistita. Te pup!

Mergi la inceput

Nela super poze, cele cu voi 3 mi-au placut la nebunie. dar la nebunie....
Eu m-am pregatit asa:
- cu o costumatie de mare clasa pt baiat
- am luat o sticluta mica de ulei, una de vin la sfatul Mangulicai, sa le duc la biserica
- am luat un prosop si un sapun sa i le dau lu' domnu popa, la sfatul lu' bunica stie-tot
- mi-am luat o rochita foarte draguta si simpluta, fara paiete si fara spatele gol
- aduce prietena mea lumanare si crasma de la Romanica
- vom lua niste floricele si o panglica sa impodobim lumanarea
- vom merge cu masina 48 minute (asa zice google maps) pana la biserica
- sper sa fie emotionant si frumos si sa nu ma umflu de plans si bocete
- sper sa pot face cateva sute de poze
- sper sa mancam o friptana undeva cu inca 3 prieteni in afara de noi si cumetri

Promit sa ma prezint cu poze in dinti daca nu va fi amanat evenimentul

Mergi la inceput

si inca ceva, e o tipa, probabil sora ta Nela, care iti seamana leit, de cateva ori era sa zic ca esti tu

Noapte buna tuturor si spor la treaba Nela.
Poate intra si Kawa sa ne lase poze cu sarbatoritul

Mergi la inceput

Frumos, frumos cu organizatul, Lucia! Pai sa stii ca tu chiar te pregatesti.

Noi lumanarea si tortul le-am luat sambata, duminica a fost botezul. Dar a fost foarte frumos, intim, cochet, asa cum mi-am dorit eu.
Cel mai emotionant moment a fost baldabacul Anei! Plangea Ana mea cu niste lacrimi de-mi rupea sufletul in doua! Si mirosul acela, de mir amestecat cu mirosul ei...il am si acum in nari!

Nu ai rochie cu paiete si spatele gol?!!! Pai se poate!!!!
O sa fie minunat, o sa vezi.

Da, mai, tipa aceea e sora-mea, mai mare cu trei ani decat je! Abia astept sa o revad, acum, pe 24!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!! Alex,pun apa la fiert de cafea?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata, buna dimineaaataaa!!!!!

Gata poftiti de serviti. Noroc cu Lali ca era apa fierbinte, ca eu m-am luat cu recuperatul si era sa intarziu cu cafeaua.

A venit Techila, a venit Techila...ce ma bucur ca ati ajuns cu bine, asteptam impresii si din concediu si de acasa.

Luto mami, sper ca iti dai seama ca poti conta pe mine, eu sunt sagetatoare, plus ca cine e in fata mea poa' sa fie mama pudicitatii ca nu se vede nici vulcanul de mine. Hai, faceti spirala aia si sa imi ziceti unde sa ma asez cuminte.

Nela distractie placuta....Singapore, ce frumos suna...acu' visez cu ochii deschisi.

Cristina imi pare tare rau ca a fost Emma bolnavioara, si nu te mai invinovati ca nu cred ca are vreo legatura. Tetinele din care curge cel mai usor sunt cele de cauciuc de la Nuk sau daca vrei biberoane cu gatul larg sunt de la Chicco...tinem pumnii.

Lullaby offf, ce rau imi pare de DA lui Alex, tinem pumnii tare de tot sa treaca, mi se pare absolut cumplit.

Fragutza pupam Natalixul si sunt sigura ca va trece repede peste episodul asta urat.

Liliac ma duc sa vaz ce ai scris pe blog, ca sunt curioasa ca o pisica.

Iulika sa stii ca cu cat ies dintii mai tarziu cu atat vor cadea mai tarziu, iar cei permanenti vor fi mult ma rezistenti, stie baiatul ce stie de nu se grabeste.

Uka minunate pozele, le-am vizionat de vreo cateva ori si nu ma mai satur...aveti o minune de copil, este ceva de vis.

Ma bag la vizionat poze de Techila si Nela/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata!!
Mai cu spatele asa, a venit si raku' ... Deeci hai sa dam mana cu mana.... Ce as vrea ca feciorica mea carinutz sa-i semene Nelei... Mmmm ce as mai vrea
Am o problema de oameni mari: bebelusa asta a mea, scrasneste din dinti.. destul de tare.. o fi normal?
Pup Alex, ce mai face azi printesa?
Luto, taaaaare bancu ' , pe gustu meu!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput