Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*
Raspunsuri - Pagina 12
Fragutza spune:
Neatza,
Draga Luto, se poate sa te las la greu...io-s rac si co-autoru' berbec..si ce berbec inca..noi venim in familie!
Uka, da, si Natalie face asa cu dintisotii...mi s-a parut ciudat si mie, dar na, cred ca descopera si ea lucruri!
Cristina, te rog frumos,nicio clipa nu m-am gandit ca a luat de la cineva. Stii ca miercuri era diva in tricou si pantaloni scurti si joi am scos-o si la leagane si batea un vant de te lua pe sus. Sunt sigura ca de la vantul ala i se trage.
Eu stiam ca cele de la Nuk sunt cu tetina de cauciuc moale.
Pup printesina frumoasa sa se faca bine sa ne apucam iar de plimbat pe la terase.
Lullaby, mai , ce rau imi pare ca s-a agravat DA-ul asta. De cazatura stiu cum e, din pacate. Urmareste-l dc e vioi, dc mananca la fel..Te pup cu drag!
Ma duc sa vad poze!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
happy_uka spune:
Phiu, m-am mai linistit, merci Fragutzoo !
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
Un barbat lua micul dejun la ora 8 dimineata, un sandvis si o cafea, cand vede trecand pe strada o procesiune de inmormantare foarte neobisnuita. Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare. In spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bărbat solitar cu un imens caine pitbull tinut in lesa.
In spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 barbati . Privitorul nu a putut sa-si stapanească curiozitatea, s-a apropiat de barbatul care ducea cainele si l-a intrebat:
- Domnule, stiu ca este un moment foarte nepotrivit să vă deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat. A cui este inmormantarea?
Barbatul raspunde:
- Ei bine, in primul sicriu se află sotia mea.
- Ce a patit?
-Cainele meu a atacat-o si a omorat-o.
- Si cine se afla in al doilea sicriu?
- Soacra mea. Ea incerca sa o ajute pe sotia mea, dar cainele s-a repezit si la ea si a omorat-o.
A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi barbati.
- Domnule, pot să vă cer imprumut cainele?
- Sigur ca da... Asezati-va si dvs la coada...
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Un barbat lua micul dejun la ora 8 dimineata, un sandvis si o cafea, cand vede trecand pe strada o procesiune de inmormantare foarte neobisnuita. Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare. In spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bărbat solitar cu un imens caine pitbull tinut in lesa. In spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 barbati . Privitorul nu a putut sa-si stapanească curiozitatea, s-a apropiat de barbatul care ducea cainele si l-a intrebat: - Domnule, stiu ca este un moment foarte nepotrivit să vă deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat. A cui este inmormantarea? Barbatul raspunde: - Ei bine, in primul sicriu se află sotia mea. - Ce a patit? -Cainele meu a atacat-o si a omorat-o. - Si cine se afla in al doilea sicriu? - Soacra mea. Ea incerca sa o ajute pe sotia mea, dar cainele s-a repezit si la ea si a omorat-o. A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi barbati. - Domnule, pot să vă cer imprumut cainele? - Sigur ca da... Asezati-va si dvs la coada... |
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
alex25 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Un barbat lua micul dejun la ora 8 dimineata, un sandvis si o cafea, cand vede trecand pe strada o procesiune de inmormantare foarte neobisnuita. Un sicriu negru mare era urmat la cativa pasi de un alt sicriu negru mare. In spatele celui de-al doilea sicriu mergea un bărbat solitar cu un imens caine pitbull tinut in lesa. In spatele lor mergeau insiruiti aproximativ 200 barbati . Privitorul nu a putut sa-si stapanească curiozitatea, s-a apropiat de barbatul care ducea cainele si l-a intrebat: - Domnule, stiu ca este un moment foarte nepotrivit să vă deranjez, dar ce tragedie s-a intamplat. A cui este inmormantarea? Barbatul raspunde: - Ei bine, in primul sicriu se află sotia mea. - Ce a patit? -Cainele meu a atacat-o si a omorat-o. - Si cine se afla in al doilea sicriu? - Soacra mea. Ea incerca sa o ajute pe sotia mea, dar cainele s-a repezit si la ea si a omorat-o. A trecut un moment solemn de liniste intre cei doi barbati. - Domnule, pot să vă cer imprumut cainele? - Sigur ca da... Asezati-va si dvs la coada... Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Mor aici...DEMENTIAL...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
happy_uka spune:
Horoscop copilul Fecioara:
Ca este un lucru bun sau un lucru rau, trebuie sa stiti ca copilul Fecioara este un copil foarte agitat. La ce altceva v-ati fi asteptat de la un copil care creste pentru a fi un perfectionist?
Tineti cont de faptul ca acest copil este unul deosebit si are nevoie de o rutina zilnica. A avea anumite tabieturi nu este chiar un lucru rau, dar nici sa nu va ganditi sa incercati sa I le schimbati! Acest copil nu poate suferi defel schimbarile.
Ii place sa ciuguleasca mancarea, asa ca trebuie sa i-o puneti la indemana la orele de masa.
In ciuda acestor particularitati, acest copil nu are nevoie de foarte mult. Un dormitor curat, lucruri simple sunt suficiente pentru ca el sa fie multumit.
De asemenea, copilul Fecioara este capabil sa se joace ore in sir de unul singur, simtind prea putin nevoia sa aiba companie sau sa I se dea mare atentie.
Va simti nevoia sa vorbeasca foarte devreme, probabil mult mai timpuriu decat majoritatea copiilor din jur. Ii trec multe lucruri prin capsorul lui si simte nevoia sa le impartaseasca si celorlalti.
De la o varsta frageda il veti vedea rotindu-se in jurul mamei, din dorinta de a o ajuta la diferite treburi. Asta pentru ca simte o nevoie acuta de a-i servi pe cei din jur.
Cu siguranta ca va face si multe traznai, se va fastaci, pentru ca acest copil este un pic cam timid
In concluzie
Copilul Fecioara va excela de unul singur, dar cu bucurie va sari sa-I ajute pe cei din jurul sau, iubeste curatenia si ordinea si stie sa se distreze si de unul singur. Ce copil bun!
alex25 spune:
Am neste draci pe mine de nu mai pot, servicii de kkt, tara de kkt, oameni de kkt. Ma scuzati.
Am trimis de miercurea trecuta un colet prin minunatul FAN COURIER, colet care a ajuns de joi, dar banii pe ramburs nu au azuns nici azi...dupa ce am sunat la mii de telefoane si am vorbit numai cu persoane care habar n-aveau mi se spune ca azi pleaca banii catre Bucuresti si probabil poimaine ajung la mine, adica dupa fix o saptamana, iar eu va trebui sa platesc servicii pentru curierat rapid in 24 ore...adica o suma pe masura....eeee, sao creada ei, am facut reclamatie pana si la Protectia consumatorilor, mama lor astazi si maine de nesimtiti....ahhhh, ce nervi am.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
alex25 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Horoscop copilul Fecioara: Ca este un lucru bun sau un lucru rau, trebuie sa stiti ca copilul Fecioara este un copil foarte agitat. La ce altceva v-ati fi asteptat de la un copil care creste pentru a fi un perfectionist? Tineti cont de faptul ca acest copil este unul deosebit si are nevoie de o rutina zilnica. A avea anumite tabieturi nu este chiar un lucru rau, dar nici sa nu va ganditi sa incercati sa I le schimbati! Acest copil nu poate suferi defel schimbarile. Ii place sa ciuguleasca mancarea, asa ca trebuie sa i-o puneti la indemana la orele de masa. In ciuda acestor particularitati, acest copil nu are nevoie de foarte mult. Un dormitor curat, lucruri simple sunt suficiente pentru ca el sa fie multumit. De asemenea, copilul Fecioara este capabil sa se joace ore in sir de unul singur, simtind prea putin nevoia sa aiba companie sau sa I se dea mare atentie. Va simti nevoia sa vorbeasca foarte devreme, probabil mult mai timpuriu decat majoritatea copiilor din jur. Ii trec multe lucruri prin capsorul lui si simte nevoia sa le impartaseasca si celorlalti. De la o varsta frageda il veti vedea rotindu-se in jurul mamei, din dorinta de a o ajuta la diferite treburi. Asta pentru ca simte o nevoie acuta de a-i servi pe cei din jur. Cu siguranta ca va face si multe traznai, se va fastaci, pentru ca acest copil este un pic cam timid In concluzie Copilul Fecioara va excela de unul singur, dar cu bucurie va sari sa-I ajute pe cei din jurul sau, iubeste curatenia si ordinea si stie sa se distreze si de unul singur. Ce copil bun! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Vreau si eu, vreau si eu...de unde ai luat, pls!!!
techila spune:
neata madamelor,
foarte multumesc de comentariile de la poze, tare dragute sunteti. hai sa va povestesc mai mult un pic....desi ar trebui sa ma duc naibii sa fac un dus....ma rog...mai bine stau pe la voi pe aici...
adicatalea fu minunat in concediu, mi-a fost taaare dor de pui, dar taaare bine a fost fara ei, m-am plimbat, m-am relaxat. am fost la peste, dupa cum ati vazut. eu nu am prins decat pe amaratul ala mic, sotz a fost in mare forma. foarte frumoasa norvegia, casutze foarte frumoase...natura multa..de vis...dar foarte foarte scumpa. litrul de benzina costa cam 6 ron...am tocat o caruta de bani. in suedia am gasit masa si scaune de gradina la jumate de pret fata de romanica si am venit cu masina burdusita de nu mai incapea nici un ac. eram ca aia de se duc dimineata in europa si vin cu sacosele de rafie legate sus pe masina....dar cine are masa???? pe drumul spre intoarcere am condus ca nebunii amanoi ca sa ajungem repede la pui....aveam emotii ca o sa ii vad...si tare bine e acasa.
andrei merge de-a busilea cu o viteza exceptionala, se tine peste tot dupa mine....nu mai sta in nici un loc de joaca si cum vede un papuc prin casa se duce repde sa il linga...nu prea are gusturi ca cel mai mult ii plac aia din cauciuc. am multe de povestit, dar nimic important...o sa va mai zic.
am recuperat mult, mai am un capitol. sa stii madam hepilica despre gazonul meu ca a iesit foarte bine, are ceva goluri, dar o sa il reparam. si am observat cu stupoare ca ai condus prin cliceni si nu ai avut unde sa te duci....gata doamna, si aceasta problema este rezolvata, am venit, deci te astept. am o cafea buna....perfecta pentru ridicat moralul. am iarba unde sa busileze puii...si te poti imbraca frumos pentru mine, te voi admira eu. si iti fac si poze ca sa te admire si sotz. asa...si mi-au inflorit si muscatele...
hai ca am scris roman...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Vreau si eu, vreau si eu...de unde ai luat, pls!!! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Pe pagina aici am gasit, dreapta sus!! Scrie " horoscopul copiilor"