Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Are cineva nevoie de un rac??? Ma bag si eu la spirala

sall la toata lumea

pup toti dovleceii bolnaviori (am si eu acasa un specimen ),le doresc sa se faca bine cat mai repede

Nela,distractie placutate astept cu nerabdare sa ne povestesti cum a fost si sa ne pui muuulte poze
Ma bag la vizionat poze

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!
m-am pus pe recuperat, dar am zis sa mai si scriu intre timp, ca altfel uit...

Vik condoleante sa stii ca mie nu mi se pare grasa Isa, pt ca e si lunguta...a mea are 8.300 la 69 de cm....si sa stii ca si Ebru a inceput tot ca racul, deci e pe drumul cel bun

Irina sper ca au mai trecut mucisorii lui Andrei, noua inca nu, ne-a zis dr ca in perioada in care ies dintisorii au sist imunitar mai slabit si sa am mai multa grija cu racelile....

Uka pupam strungaroasa Carinoasa! intru mai incolo sa vad poza

Lali ti=a ajuns mami bataita? e un scump Paulica cum doarme cu bibe in gura..si sora ta e frumusica, si tu nu ai nasul mare, eu te tin bine minte ....si eu nu eram la banca de vis-a-vis, ci la cea din coltul bd Mamaia cu Onesti...oricum, sunt oameni si oameni, ce sa le faci, nu-i putem educa noi din pacate...

Ioanna ce tare-i Carol cum doarme cu fundu-n sus e un dulce!

Anomis bine ai revenit si felicitari pt dintisori!

trimit sa nu ma lungesc prea mult..

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bonjurica

mah da' v-ati distrat nu gluma! io dormeam

ma bag si eu la vazut poze acuma da' vroiam sa va ic ca am facut si noi buf din pat!!! nimic grav... nic imacar foarte suparat dup-aia. trebuia s-o facem si p-asta.

eu sunt foarte incantata ca de sambata am alergat in parc impreuna cu sotul si copilul din dotare (copilu' era in carucior, evident) si a fost atat de bineeeeee mai facem cand ne permite timpul.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Fragutza sper ca e bine Natalixu, multa sanatate ii doresc

Mada drum bun si distractie placuta la sorela! sa ne anunti ca ai ajuns cu bine (daca n-ai facut-o deja, ca io-s in urma )

Nela saru'mana de intrebare, suntem bine daca nu luam in calcul mucii si dintisorii care nu vor sa iasa o data...vineri n-am fost acasa, iar in w/e am facut treaba, mi-a venit si o colega in vizita, in rest a tinut sotz laptopu ocupat in cautare de o masinutza mai mare, a noastra ne-a ramas mica pupam fetele plimbarete!

Sabina si noua ne e dor de tine! si de Kawa, stii ceva de ea?
imi pare rau ca treceti prin atatea boli, sper sa scapati o data de ele si gata! am deschis jurnalul de mogalnete, il citesc mai incolo ca mi-era dor

Delia am si dupa torturile alea si dupa talpitele scumpei de Sofia cum a trecut ea de la ie si bundita la tricouri rock

Ioanna mai mai ce lista lunga de absente ai facut tu, dar eu am lipsit doar 3 zile, si parca v-am zis ca vineri am zi de umblat.. deci una era anuntata si motivata

vad ca a intrat si Katteryna, mi se pune un nod in gat cand citesc prin ce treceti ma rog si eu sa se termine tot chinul si sa reusiti sa va bucurati de trandafirasul voatru

gata, terminat cap 142

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Toata lumea e pe afara de e linistea asta aici? Merge de o plimbare, nu?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Aaaaa, sa nu uit....se baga careva la o plimbareala maine in Carol pe la 12? Eu voi fi prin zona, daca vrea careva sa ma insoteasca.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

si la noi a plouat ieri, dar mai mult dupa-amiaza...pe zi am tot intrat/iesit dupa cum mai dadea cate o rafala de ploaie...

Uka uelcom beac! la pozutele voastre ma uit dupa ce termin cu recuperatul ca sa pot savura si pozele si comentariile far sa ma grabesc
sper ca nu te-ai suparat pt gluma proasta cu vacuta mov

Techiluta bine ati revenit! am si pozele voastre puse pe hold, tot asa vreau, sa le savurez calmo calmo...

Luci daca mai ai nevoie de ceva bucati la spirala, ma bag si io, numai sa te ajut, sa nu te dai cu capu de pereti ca doare, da? si cand zic bucati, nu va ganditi la "bucati"=femei bune=bunaciuni, ca sunt departe de asa ceva

Cristina pupam si bolnavioara Emma, sa treaca repede raceala

mda, s-a trezit gagiga, fuuuuuug

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna fetelor

Eu una devenisem ingrijorata ca astia vor sa scada si indemnizatia de crestere a copilului.

Am gasit insa ceva informatii pe net cum ca doar asta si cea de handicap nu se micsoreaza.

Nu stiu daca intereseaza pe cineva informatia dar am zis sa o postez in caz ca...

Aaaaa..acum am citit ca vor in schimb sa reduca alocatiile copiilor cu 15%. No comment!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Buna fetelor

Eu una devenisem ingrijorata ca astia vor sa scada si indemnizatia de crestere a copilului.

Am gasit insa ceva informatii pe net cum ca doar asta si cea de handicap nu se micsoreaza.

Nu stiu daca intereseaza pe cineva informatia dar am zis sa o postez in caz ca...

Aaaaa..acum am citit ca vor in schimb sa reduca alocatiile copiilor cu 15%. No comment!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Tara de ...bip
Norma ca intereseaza, si eu ma ofticam un pic, bine ca nu e cazul, sincer, ma mir, la cat de mult le pasa lor ...

Selen, cum sa ma supar scumpa, nu m-am autointitulat asa ? E un animal nobil pana la urma , nu? Haide, nu te mai las, a venit vara, cand te luam in parc? Vin personal sa va ridic, parol!! Nu vrei sa se imprieteneasca fetele ? let me know

Io plec in paaarc... M-a terminat azi pitica... Cascada urlatoarea e minciuna .. Va pup, plimbari placute!!!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Pai da Iuliko, si imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ca eu cred ca Natalixu de la Emma mea a luat. Asa de proasta am putut sa fiu, sa scot copilul afara cand ea avea muci.
Daca mai aflu ca si prietenul Alex de Lullaby, Dinutul de Anomis si Iris de Miha sunt bolnavi, ma duc si-mi dau o pereche de palme sa imi revin din prostie.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

POZE NOI

helau,

noi suntem bine, no muci, no tuse, no nothing, just fun.
Pupam cu drag si multa sanatate la dovlecei.

V-am dus doru' azi prin Moghioros .

Mergi la inceput