Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

deci mamaliga cu branzica si iaurt e yukky rau de tot! mai fetelor, cand avem voie sa bagam putina sare, ca am gustat si eu chestia aia si zau daca eu as fi mancat in locul ei

Uka parol ca ies...intr-o zi cu soare stai sa ne treaca mucii si mai vorbim...

ma bag la poze

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Lullaby imi pare rau ca va supar DA in continuare

bey, eu aici fascinata de poze, nici n-am vazut ca fii-mea a ramas in gol, atata se agita ca ramane si fara sosete si fara pantaloni....si nu e prea cald in casa....

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

deci mamaliga cu branzica si iaurt e yukky rau de tot! mai fetelor, cand avem voie sa bagam putina sare, ca am gustat si eu chestia aia si zau daca eu as fi mancat in locul ei

Uka parol ca ies...intr-o zi cu soare stai sa ne treaca mucii si mai vorbim...

ma bag la poze

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Cica dupa 1 an rinichii lor sunt suficient de dezvoltati pentru a face procesarea sarii.
Io-s si mai desteapta . M-am dus la un magazin de BIO si-am luat condimente "Belsug de mirodenii Dulce". Zice pe prospect asa: legume dezhidratate (morcov, telina, pastarnac, rosii, ceapa, ardei rosu, ardei verde, carofi, patrunjel). M-am gandit io in mintea mea sclipitoare ca ar fo ok. Dupa ce am dat banii, dupa ce am primit bon si m-am plimbat vreo 2 ore...mi-am amintit ca n-am intrebat esentialul. Deci m-am intors la magazin si tantica mi-a zis clar: nu, nu e bun pt bbi Nici nu-mi vine s-o desfac de ciuda!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna

techiluto minunata vacanta ati avut! ce peisaje .. superb! m-am distrat copios de cat de incantata erai de pescuit ..

nela vacanta placuta la singapore si shoppinguiala multaaa! ce weekend frumos ati avut si ce familie superba sunteti! anuca ta a pus carnita pe ea, se vede si ce picioare lungi are struta .. mamamama

cristina zic si eu ca liliaca, sa iei din cauciu, din ala care imita sfarcul .. gasesti de la nuk bune si ok la pret.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

eu am uitat sa-mi laud fata, ca de vreo sapt-doua adoarme mititica singura seara, pe la ora 9...de la 8.30 da semne, o mai tin putin, ii dau tzitzi, apoi suzi, o pun in patut si-i mai dau o suzi pe care sta si o studiaza...si in 10 min e in lumea viselor cateodata mai stau cu ea, dar am incercat s-o las si singura si am vazut ca a mers...si chiar si noaptea cand se trezeste, adoarme singura la loc (daca nu o ia de-a busilea, ca atunci nu mai stie sa se puna in pozitie de somn...)
cu ocazia asta folosesc si eu metoda co-sleeping, dar aplicata la sotz adica prima parte a noptii, cand Ebru are somnul lung si neintrerupt, dorm cu sotz, si ma mut in camera cu Ebru spre dimineatza, cand se trezeste mai des...

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Mey Techila, bine-ai revenit, fata! Am vazut pozele. Esti pescar, nu gluma...sau pescarita ...sau pescarusa .
Mai, cel mai mult m-a impresionat poza aia in care ai scris pe nisip numele puilor .
M-am tot gandit la voi..., la cum va este fara puiuti..., imi imaginam cat dor trebuie sa va fie de ei. As vrea sa pot sa fiu si eu mai putin posesiva decat sunt acum. De fapt nu stiu daca sunt posesiva sau prea exagerata. Si cand plec pana la mama, ma intorc ca bleaga repede....de ma intreaba si sot..."ce-ai stat asa putin?". Am posibilitatea de a o lasa pe Maia cu mama oricand pentru cateva ore, o zi, doua, noua...., fara sa imi fac vreo grija de cum va fi ingrijita si toate cele..., dar mi se pare frate un capat de lume..., pur si simplu n-am curaj. Cred ca temerile astea sunt doar in capul meu, Maia nu cred ca ar avea vreo problema. Am inceput chiar sa cred ca asta se va repercuta asupra ei chiar in viitorul apropiat..., cu atat mai mult cu cat ea nu prea vede lume.....

Bine ca ti-a iesit gazonu', ca aveam o grija .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele,

Am revenit si noi acasa dupa doua saptamani de plimbari .
Mai intai,prima saptamana al meu sot si-a luat concediu,ce bine a fost .
Ne-am tot plimbat,am ajuns si la mare de 1 mai,a fost super.
A doua saptamana am fost eu cu baiatul la ai mei (al meu sot a fost plecat in delegatie) si vineri a revenit si el.
Am avut o vreme foarte frumoasa,baiatul e bronzat pe falcute,e un scump .
Noi cu mancatul nu ne laudam,adica pentru mine conteaza ca nu a mai varsat,a mancat doar fructe si legume.
Maine sau poimaine bagam carnita.Noi suntem in urma,dar ne revenim noi .
Am incercat si eu sa-i bag si alt lapte,se pare ca ar accepta Humana (asta inseamna 30 ml),tot e ceva fata de altele pe care le scuipa si nu bea deloc.Tot mai buna e .
In rest,mi-era dor de voi!
Eu m-am mai relaxat,am fost si la pedichiura ca nu mai mergea treaba si la epilat,ce sa mai,m-am rasfatat un pic...si ce bine este sa revii la vechile obiceiuri.
Multa sanatate puiutilor bolnavi!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Fragutza - cum mai e Natalia? Mergeti la doc azi?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Hepi, hai ca tocmai ma pregateam sa-ti povestesc ce bine a fost cand a stat mama mea cu Natalie si noi am fost la petrecere, saptamana trecuta. Era in hotel si ma duceam din cand in cand s-o realimentez...pe copila, of course

Mai, a fost de vis, am dansat, am stat si eu de vorba cu Mihai, ne-am simtit fff bine! Si au fost doar cateva ore in care Natalie a dormit mai mult.

Eu as zice sa incerci s-o lasi un pic, mai ales ca stii ca va fi ingrijita la fel de bine cum o faci tu!
Iesi cu sotz la o cafea, la plimbare etc.

Parerea mea, care este!

Natalia nu mai are febra, max 37.6 a avut azi, e vioaie, insa are o tuse nasoala rau...aproape o da in voma.
La 19.30 avem programare la medic, abia astept sa mergem.

Vroiam sa te intreb, cum a mai decurs operatiunea iaurt home made?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hello,

Hepi, hai ca tocmai ma pregateam sa-ti povestesc ce bine a fost cand a stat mama mea cu Natalie si noi am fost la petrecere, saptamana trecuta. Era in hotel si ma duceam din cand in cand s-o realimentez...pe copila, of course

Mai, a fost de vis, am dansat, am stat si eu de vorba cu Mihai, ne-am simtit fff bine! Si au fost doar cateva ore in care Natalie a dormit mai mult.

Eu as zice sa incerci s-o lasi un pic, mai ales ca stii ca va fi ingrijita la fel de bine cum o faci tu!
Iesi cu sotz la o cafea, la plimbare etc.

Parerea mea, care este!

Natalia nu mai are febra, max 37.6 a avut azi, e vioaie, insa are o tuse nasoala rau...aproape o da in voma.
La 19.30 avem programare la medic, abia astept sa mergem.

Vroiam sa te intreb, cum a mai decurs operatiunea iaurt home made?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

tinem pumnii, sa va intoarceti cu vesti bune

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput