Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Laura bine ati revenit
ceva poze de prin concedii, sa na clatim si noi ochii, aveti?

Selen, cu ce se mai ocupa Alba ca Zapada?

Kateryna sa va dea Dzeu multa sanatate si putere Raisei.

Vreau sa ma bucur cu voce tare si sa o felicit pe Techila
ca ne-a adus cateva poze cu Eriku si Aiducu.

super poze am tot vazut pana acum,
mai am de vizionat Uka si Karinosu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna seara!

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hello,

Hepi, hai ca tocmai ma pregateam sa-ti povestesc ce bine a fost cand a stat mama mea cu Natalie si noi am fost la petrecere, saptamana trecuta. Era in hotel si ma duceam din cand in cand s-o realimentez...pe copila, of course

Mai, a fost de vis, am dansat, am stat si eu de vorba cu Mihai, ne-am simtit fff bine! Si au fost doar cateva ore in care Natalie a dormit mai mult.

Eu as zice sa incerci s-o lasi un pic, mai ales ca stii ca va fi ingrijita la fel de bine cum o faci tu!
Iesi cu sotz la o cafea, la plimbare etc.

Parerea mea, care este!

Natalia nu mai are febra, max 37.6 a avut azi, e vioaie, insa are o tuse nasoala rau...aproape o da in voma.
La 19.30 avem programare la medic, abia astept sa mergem.

Vroiam sa te intreb, cum a mai decurs operatiunea iaurt home made?

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

abia te astept cu vesti de la doc.

hai mai, chiar asa...imi e dor si sa vorbesc cu sot . ce tare!

o sa incerc sa o las doar cu mama si ne ducem sa ne facem de cap.
tare bine ne-ar prinde amandurora, dar de departe cea mai mare realizare ar fi sa vad ca maia e ok...sta si cu altcineva, papa si de la altcineva, nu ne simte lipsa...etc. m-as declara super fericita.

ref iaurt...maia inca nu papa. am facut la aparatul ala si iese super bun...da' l-am mancat noi. diseara fac din nou si mai incerc o tura. am incercat sa-i dau cu toate fructele...da' nimic nu-i place si nu am insistat. am vrut sa cumpar in w/e de la mega imeage d-ala de capra de care zicea si luto, dar n-am gasit...
o sa incerc sa-i dau si simplu, sau cu branzica. daca nu-mi iese de data asta...zic pas.

natalia cum mai e la capitolul diversificare?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Laura bine ati revenit

lui Dinu Andrei (14.09)

Anomis dragutza ca-ntotdeauna, te interesezi de toata lumea
Ebru ar sta in picioare toata ziua daca ar putea...o pun intr-un capat al canapelei si imediat ajunge in capatul unde sunt eu...si apoi ma tot calareste pe mine...e asa haioasa ca se apropie de mine si inclina capul la stanga, apoi un pic la dreapta, de parca ma studiaza in continuu...si eu rad si apoi rade si ea...e tare simpatica cand e asa, binedispusa....are tare multa energie, dar si doarme in continuare destul de mult ziua, are si patru ture de somn cateodata...
in rest, mai zice un fel de ne ane ane, ceea ce zic eu ca seamana cu anne, care in turceste inseamnea mama mai zice si mama, si baba in continuare....
cam atat nou..a, azi am incercat s-o las sa stea singura in picioare, si sta cateva secunde...deci cred ca in curand o ia serios la picior
acum am lasat-o iar singura sa adoarma...mai aud ceva miscari in front, dar cred in curand va fi liniste, sunt sigura...

m-am lungit, ca orice mama pe care o intrebi ce mai face puiul ei te pup si un pupic dulce si pt Dinutu

Suede bine ati revenit! ce frumos ati petrecut si voi perioada asta asteptam si de la voi poze

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Citat:
citat din mesajul lui anomis28

Laura bine ati revenit

Anomis dragutza ca-ntotdeauna, te interesezi de toata lumea
Ebru ar sta in picioare toata ziua daca ar putea...o pun intr-un capat al canapelei si imediat ajunge in capatul unde sunt eu...si apoi ma tot calareste pe mine...e asa haioasa ca se apropie de mine si inclina capul la stanga, apoi un pic la dreapta, de parca ma studiaza in continuu...si eu rad si apoi rade si ea...e tare simpatica cand e asa, binedispusa....are tare multa energie, dar si doarme in continuare destul de mult ziua, are si patru ture de somn cateodata...
in rest, mai zice un fel de ne ane ane, ceea ce zic eu ca seamana cu anne, care in turceste inseamnea mama mai zice si mama, si baba in continuare....
cam atat nou..a, azi am incercat s-o las sa stea singura in picioare, si sta cateva secunde...deci cred ca in curand o ia serios la picior
acum am lasat-o iar singura sa adoarma...mai aud ceva miscari in front, dar cred in curand va fi liniste, sunt sigura...

m-am lungit, ca orice mama pe care o intrebi ce mai face puiul ei te pup si un pupic dulce si pt Dinutu

Suede bine ati revenit! ce frumos ati petrecut si voi perioada asta asteptam si de la voi poze

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

ce fain, cred ca esti topita
numa' cand citesc si imi canta inima, d-apai sa fiu acolo.
Ebruska am vazut ca da tonul
asa ca astept cu rabdare imagini cu primii pasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Multa sanatate dovleceilor bolnaviori (Emma, Alex, Natalix)
Techila bine ai revenit! Superbe poze!
Laura inteleg ca ne vedem prinparc zilele astea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Cica dupa 1 an rinichii lor sunt suficient de dezvoltati pentru a face procesarea sarii.
Io-s si mai desteapta . M-am dus la un magazin de BIO si-am luat condimente "Belsug de mirodenii Dulce". Zice pe prospect asa: legume dezhidratate (morcov, telina, pastarnac, rosii, ceapa, ardei rosu, ardei verde, carofi, patrunjel). M-am gandit io in mintea mea sclipitoare ca ar fo ok. Dupa ce am dat banii, dupa ce am primit bon si m-am plimbat vreo 2 ore...mi-am amintit ca n-am intrebat esentialul. Deci m-am intors la magazin si tantica mi-a zis clar: nu, nu e bun pt bbi Nici nu-mi vine s-o desfac de ciuda!

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

of mai mami mai, astia-s pusi impotriva ta

Vroiai sa-i faci legumele mai apetisante dlui parlamentar?
cum mai papa?
ai incercat cu iaurt (bio sau nebio), ii place?
ce face Andra? ce va mai jucati impreuna?
cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit!

So, e o viroza si nu e nimic la plamani! Nu mai e nevoie de antitermice, voi continua cu siropul de tuse si picaturile de nas. Mi-a mai dat in plus si Vibrocil, pana acum ii dadeam numai Ophtamesone.

Aaa, si nu mai ies afara cateva zile pana nu-i trece de tot.

Sunt mai linistita, pare sa fie pe vindecate!

Si absolut fara nicio legatura, nu mai are dermatita Chiar ma uitam azi fascinata la pielea ei cat de curata e

Hai ca merita sa beau o colica cu gheatza!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Fram ce a zis doftoru'?
Natalixu' e ok, right? astept vesti

si ma prind si io de Nela (acolo la pudice, cu frunze) la spirala pentru David Cuceritorul.
So count me in.

Mihaela de Tokyo, unde esti mami ca ma iau acum de ganduri..... hai spune cum l-ati serbat pe Mozardin, si o poza doua cu el ca tare-i scump.

Alex, as veni io maine in parc cu tine, da nu sunt 100% ca pot ajunge. daca ajung te sun

din ciclul cu ce sa va mai plictisesc vreau sa va spun ca am vazut trakker-ul de la mothercare, care e identic cu cel de la Chicco, adica asta http://www.toyz.ro/alte-vehicule/chicco/masinuta-4-in-1/
directia e la bb si hatzurile sunt incredibil de mici (ori cupilu mieu e prea mare)
am vazut insa la Carrefour la oferta astea:
http://www.intrasavezi.ro/baby_tipony_5_in_1_smoby/1500.htm, mai ieftin, pe la 280 si asta :http://reclama/products/242-jucarii_de_exterior/5073-smoby_bebe_maestro_5_in_1.mbs

acum stau si cujet, pe care oare sa-l cumpar.... pareri?

daca sunt plicti, click ignore and continue

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit!

So, e o viroza si nu e nimic la plamani! Nu mai e nevoie de antitermice, voi continua cu siropul de tuse si picaturile de nas. Mi-a mai dat in plus si Vibrocil, pana acum ii dadeam numai Ophtamesone.

Aaa, si nu mai ies afara cateva zile pana nu-i trece de tot.

Sunt mai linistita, pare sa fie pe vindecate!

Si absolut fara nicio legatura, nu mai are dermatita Chiar ma uitam azi fascinata la pielea ei cat de curata e

Hai ca merita sa beau o colica cu gheatza!

yupii yupii, gata cu dermatita
bravo Natalixu a fost mai tare
cu raceala... trece si ne vedem afara pe la sfarsitul saptamanii
inchin un pahar de cola cu tine

Mergi la inceput