Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*
Raspunsuri - Pagina 16
carinablanca spune:
Buna seara fetele,
Katterina,
Techila, am vazut pozele din vacanta si iti poti da seama din ele ca a fost mare distractie. M-am bucurat sa revad si mamicute de la care nu am mai auzit nimic de mult.
Nela, distractie placuta! AM vazut si pozicile cu voi si mi se pare ca tare a mai crescut Ana si e mare smechera si frumusica! felicitari pentru luatul in greutate.
Lullaby, sper sa se amelioreze si la voi nesimtita asta de dermatita.
La noi nu se mai vede asa de tare in obrejori si pe barbita a trecut de ceva timp si nu a mai reaparut. EU stiu acum ca Maria e sensibila la contactul cu plasticul umed. Pe barbita i-a aparut de la o babetica de plastic iar pe obrajori de la suzeta. Si la asta nu renunta si pace.
Selen, felicitari pentru somnul cel bun al lui Ebru. Si Maria mea doarme cu 1 max 2 treziri de cateva saptamani. e asa de bine ca nu imi vine sa cred.
Suede, bine ati revenit.
Fragutza, ma bucur ca Natalia e mai bine.
Va pupam si va dorim o noapte buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Clodute spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica Salutare! Mey Techila, bine-ai revenit, fata! Am vazut pozele. Esti pescar, nu gluma...sau pescarita ...sau pescarusa . Mai, cel mai mult m-a impresionat poza aia in care ai scris pe nisip numele puilor . M-am tot gandit la voi..., la cum va este fara puiuti..., imi imaginam cat dor trebuie sa va fie de ei. As vrea sa pot sa fiu si eu mai putin posesiva decat sunt acum. De fapt nu stiu daca sunt posesiva sau prea exagerata. Si cand plec pana la mama, ma intorc ca bleaga repede....de ma intreaba si sot..."ce-ai stat asa putin?". Am posibilitatea de a o lasa pe Maia cu mama oricand pentru cateva ore, o zi, doua, noua...., fara sa imi fac vreo grija de cum va fi ingrijita si toate cele..., dar mi se pare frate un capat de lume..., pur si simplu n-am curaj. Cred ca temerile astea sunt doar in capul meu, Maia nu cred ca ar avea vreo problema. Am inceput chiar sa cred ca asta se va repercuta asupra ei chiar in viitorul apropiat..., cu atat mai mult cu cat ea nu prea vede lume..... Bine ca ti-a iesit gazonu', ca aveam o grija . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
Buna seara,
Hepi si eu ca multe fete te admir. Te citesc cu interes. Pot doar atit sa iti spun ca si eu ca si tine desi la al doilea copil... NU MA POT DESPARTI DE cupchii nici macar o clipa. Desi asa cum stiti probabil, mama mea vine in fiecare zi de dimineata de la 9/30 si pina la 1 si apoi de la 4.30 pina la 8 seara sa ma ajute cu copiii... NU POT PLECA de linga ei... numai la ei imi sta capul ... o sun de 1000 de ori... desi REPET ea ma ajuta cu ei zi de zi.
Scuze de incurajarea asta dar simteam nevoia sa ii spun ce simt si eu in problema asta.
DAR trebuie sa ma calesc...
Si intru si eu in spirala pt GOGO de Luto - eu ma ofer ca si capricorn.
Va pup pe toate si va doresc o seara buna.
P.Seu - vazut toate pozele din vacante, citit de copii miscareti ... pe mine picea mica ma termina deja o ia la picior tinuta de minuta...
PUPIIIIICI pe nasucuri mucioase si sanatoase.
Fragutza spune:
Hepi, exact, sa-ti faci de cap cu sotzul!Si apoi daca mai aveti timp mai si vorbiti!
Cum ma nu-i place iaurtul? Pai ea nu stie ce studiu ai facut tu? Auzi, da cu danonino ai incercat?
Zilele astea n-am mai incercat sa-i dau mancare, i-am dat numai lapte. Azi am reluat iar mesele, dimineata a mancat aproape un mar mic si surpriza din tara surprizelor, a mancat legumele ma, tot castronelul. Am pus un pic de ceapa la fiert, n-am pasat-o si cred ca asta i-o fi schimbat gustul.who knows...cert e ca a deschis gurita, n-am fortat deloc.
Vad maine daca a fost doar o intamplare sau am gasit reteta succesului!
If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.
kiki_cri spune:
Holla fetili!In prag de...a doua zi..
Pai acuma la ritmul in care se scrie mai apuc si eu sa imi bag nasul.
Mai citesc sa ma documentez si revin...sper ca nu e ca nuca in perete mesajul meu
Poze Kiki&Twins
kiki_cri spune:
KATERYNADomane ajuta sa fie totul bine! Sunt sigura ca D-zeu e mare si va fi alturi de voi!
UKA esti fff simpatica!Imi place la nebunie sa ma uit la pozele voastre sa va admir si de ce sa nu recunosc ca ma distreaza f tare comentariile tale
Poze Kiki&Twins
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit! Katteryna, te imbratisez cu drag si ma rog sa fie bine fetitza si tu sa ai multa putere! Hepilica, acum e mai bine si sper sa ramana asa. Ieri nu se mai termina febra ei, am sunat si pediatrul si ne-a zis ca dc nu ii scade si cu Nurofen sa mergem la spital, la Medlife. Nu i-a scazut intr-o ora cum a zis el si am plecat spre clinica. Mai, era puzderie de copilasi acolo...tuseau, vomau. Ma si gandeam ca poate mai ia altceva..apoi am vazut ca i-a scazut febra si nu am mai stat. Am intrebat la receptie, ne-au zis ca e cineva de garda toata noaptea..N-a mai fost nevoie de mergem. Aseara a fost mai bine, sub 38, am tot dat panadol si nurofen alternativ la 4 ore.Dimineata avea iar 38.7, i-am mai facut o baitza mai rece si a scazut. De pe la 11 e tot sub 38. Acum se vede ca e mai bine, e vioaie, se joaca, nu mai are privirea asa tulbure. Maine avem programare la pediatrul ei s-o vada. A fost greutz..s-o vad asa bolnavioara,isi schimbse si plansul, se jelea..tot se lipea de mine..draga de ea.. Daca va fi ok saptamana asta poate ne vedem la o plimbarica in parc, ce zici? If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Ma bucur ca e bine Natali. Si eu am fost mai demult cu Alex la garda si exact ca si tine aveam impresia ca mai rau ii fac daca il mai tin acolo, ba mai mult o asistenta mi-a spus ca"Doamna copilul asta nu are nimic..mai rau ii faceti aici"....
Pupici la Nataliacea frumoasa!
Poze Kiki&Twins
Lali_mete spune:
citat din mesajul lui Fragutza Hepi, exact, sa-ti faci de cap cu sotzul!Si apoi daca mai aveti timp mai si vorbiti! Cum ma nu-i place iaurtul? Pai ea nu stie ce studiu ai facut tu? Auzi, da cu danonino ai incercat? Zilele astea n-am mai incercat sa-i dau mancare, i-am dat numai lapte. Azi am reluat iar mesele, dimineata a mancat aproape un mar mic si surpriza din tara surprizelor, a mancat legumele ma, tot castronelul. Am pus un pic de ceapa la fiert, n-am pasat-o si cred ca asta i-o fi schimbat gustul.who knows...cert e ca a deschis gurita, n-am fortat deloc. Vad maine daca a fost doar o intamplare sau am gasit reteta succesului! If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma. |
Neaparat trebuie incercat,e cel mai bun,cel mai minunat
Hepi imi cer scuze pentru zilele trecute,incerc din tot sufletul sa nu mai fiu suparacioasa.Imi pare rau ca am dat impresia ca nu mai poti de grija mea. Pace?
Merg cu piciul la baitza si ma intorc!!!
sau mai bine : I will be back de popit nu popesc pe nimeni,poate doar puteti spune "capul lui Lali vrem"
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui cristina_ana Buna Hai ca am intrat special sa ii urez Techilutei bun venit!!!!! Ne-a fost dor de tine!!!!!!!! Vrem povesti!!!! V-au mai recunoscut putzele? Fragutza, pe Natalix nu a vazut-o nici un medic? Eu sunt cu Emma pe antibiotic, pentru ca doctorita a auzit ceva suspect si la plamani. Dar ea a trecut prin viroza asta sau ce-o fi fost foarte bine, fara febra, doar cu ceva tuse si multi muci. Acum e aproape vindecata, dar trebuie sa-i mai dau antibiotic pana miercuri. Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ) POZE POZE NOI |
pt mamica frumoasa si pt Emma sper sa scape cat mai curand de raceala si de antibiotice
Poze Kiki&Twins
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui lutoniana Fetelor vreau si eu sa ma jelesc ....mai am putin sima dau cu capul de pereti ca buna noastra prietena Alex: iar anunta inchideri de aeroporturi si intarzieri si "cancelari" de zboruri. Joi trebuie sa vina nasii sa-l boteze pe David. Apelez la bunavointa voastra sa alcatuim o spirala energetica ca sa alungam norul catre alta directie, cum ar fi Polul Nord de exemplu (cu toate ca nu as vrea sa fac rau nici focilor ca sunt animalele mele preferate). Sa pot si eu sa botez baiatul. Hai va rog, credeti ca e posibil ? Sau sa vorbesc cu Iulika ca din cate imi amintesc acolo traieste Bivolaru sa organizeze el un party energetic ....ceva sa alunge norul. Va multumesc anticipat Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
esti prea tare! Acum serios vorbind sper sa nu va afecteze botezul lui David norisorul cela
Poze Kiki&Twins
liliac1 spune:
citat din mesajul lui anomis28 of mai mami mai, astia-s pusi impotriva ta |
Da, ma, dar uite nu mi-a trecut prin cap faza cu spirala sa-mi aduca si mie enerjii pozitive. Acum stau acolo, prinsa-n aia pentru Davidosu'.
citat din mesajul lui anomis28 Vroiai sa-i faci legumele mai apetisante dlui parlamentar? cum mai papa? |
Normal ca atunci cand m-am impiedicat de firma cu pricina am zis ca l-a apucat pe Dumnezeu de-un picior si-o sa fac numai bun-bun de-o sa-l dau pe spate pe flacau. Dar...n-am avut noroc data asta. Poate data viitoare.
citat din mesajul lui anomis28 ai incercat cu iaurt (bio sau nebio), ii place? |
Papa si lapte batut cu cereale (de la milupa) dar si de-ala de alimentara, nebio. Am carat de la Bucuresti Muller si-am descoperit ca si sub nasul meu exista...dar na, asta-i plimbat si-i mai delicios.
Bine, vb Fragutei, nu sa geama de placere, dar deschide gura.
citat din mesajul lui anomis28 ce face Andra? ce va mai jucati impreuna? lui Dinu Andrei (14.09) |
Azi spre exemplu am fost cumparator Si-a deschis magazin de ace-brice-si-carice (pardon de expresiune!) si io trebuia sa ma infiintez sa fac rulaj de capital. Cu casa de marcat, cu alimente puse pe banda, cu cos de cumparaturi..tot tacamul. Mi-a halit si ultima hartiuta de ban Ah, si nu umblam nici cu euro nici cu lei ci...direct cu eurolei Life!!!!
Vorba Selenicai, as povesti zile-ntregi.
Da' de Dinutu nu ne spui nimic?? Ne lasi numai asa sa intrezarim??
Ma, e fan legume?? Sau baloteaza numai celelalte?? Da si tu aici o reteta miraculoasa poate-poate gasim elixirul inspiratiunilor supreme
Fraguto bine ca nu e nimic la plamani. Speram sa treaca si starea asta pardalnica a Natalixului. Deci...ingredientul tau secret e ceapa. Hmmmm, am incercat-o dar fara "succesuri". Speram sa o tina pe fata cea mai fata bunul obicei de a papa.
Selenico Acusica o ia la picioare draga de Ebruska. Sa-ti iei ceva pentru dureri de spate, da?? Sa baricadezi tot ce se poate baricada, da? Pupam alergareata pe canapea Cand stau si socotesc parca nu-mi vine sa cred ca mai este putin-putin si prima dovlecica va implini anul .
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri