Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

LULABY pupa si pe Alexut sa treaca odata dermatita asta..iar cu cazatura sunt sigura ca nu e nimic nu?

NELA(cu intarziere) distractie placuta!si ma bucur ca ANA a pus asa bine saptamana asta

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Asta cu statul langa copii...la mine e relativa. Uneori simt nevoia de-o gura de oxigen. De fapt..simt nevoia sa imi pot duce cate-o idee pana la capat fara sa vorbesc in soapta si celalalt (mosh din categoria "ca si mine") sa ma intrebe de 10 ori: "Da' ce-ai spus??? Ha?" sau fara sa fiu intrerupta de urlete, cerinte, batut din picioare, etc, samd...

Iar daca guvernul BOC va lucra in continuare pentru noi, mamicile, si ne trece din nou la indemnizatia de 600 RON pe luna...bag cracii...si ori ma intorc la munca ori imi iau lumea-n cap. Asa ca trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea de a-i lasa in grija cuiva de incredere. Cand era Andra mica tot din cauza unei guvernari de toata cacaoa m-am intors cand avea ea 5 luni Am crezut ca de data asta o sa-mi pot scoate parleala...mama lor %$##@^&*^&()&%$$*G^$$^!
Deci, a incredere mie-n suta si in maica-mea si-n soacra-mea si pot pleca linistita sa ma oxigenez (si nu la par).

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Liliachio hai ma mami, nu sta prinsa ....ca ne mai dam drumu' iar ne prindem
In pauze mai fa si tu ceva treaba prin casa sau baga un joc cu Andrusca....

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Nuuu, nu ma las. Cu-n picior si tot ma tin. Si sa stii ca functioneaza Au anuntat azi astia la stiri ca norul va strabate Romania in noaptea asta...dar traficul aerian nu va fi inchis. Deci..exista o chestie si functioneaza Parol!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hello,

Hepi, hai ca tocmai ma pregateam sa-ti povestesc ce bine a fost cand a stat mama mea cu Natalie si noi am fost la petrecere, saptamana trecuta. Era in hotel si ma duceam din cand in cand s-o realimentez...pe copila, of course

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit!

So, e o viroza si nu e nimic la plamani! Nu mai e nevoie de antitermice, voi continua cu siropul de tuse si picaturile de nas. Mi-a mai dat in plus si Vibrocil, pana acum ii dadeam numai Ophtamesone.

Aaa, si nu mai ies afara cateva zile pana nu-i trece de tot.

Sunt mai linistita, pare sa fie pe vindecate!

Si absolut fara nicio legatura, nu mai are dermatita Chiar ma uitam azi fascinata la pielea ei cat de curata e

Hai ca merita sa beau o colica cu gheatza!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Vai ce bine ca totul e ok. Va

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Nuuu, nu ma las. Cu-n picior si tot ma tin. Si sa stii ca functioneaza Au anuntat azi astia la stiri ca norul va strabate Romania in noaptea asta...dar traficul aerian nu va fi inchis. Deci..exista o chestie si functioneaza Parol!

D'ale Andrei

Vremuri

probabil ca traverseaza Romania pe verticala
Oricum sunt sigura ca m-ati ajutat, sper sa stea vulcanul bland pana sapt. viitoare

Mergi la inceput

Na, gagici ma bucur ca m-ati lasat sa imi fac de cap aici si am bagat mesaj dupa mesaj...dar bine a mai fost. Se vede ca is la socri in "vacanta" ma doare la patina.

Noi suntem bine, tot fara dinti...dar sunt sigura ca pana la urma vor rasari si pe strada noastra

Va si va zic noapte buna

Poze Kiki&Twins

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Na, gagici ma bucur ca m-ati lasat sa imi fac de cap aici si am bagat mesaj dupa mesaj...dar bine a mai fost. Se vede ca is la socri in "vacanta" ma doare la patina.

Noi suntem bine, tot fara dinti...dar sunt sigura ca pana la urma vor rasari si pe strada noastra

Va si va zic noapte buna

KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan (3 septembrie 2009)

Poze Kiki&Twins

Da' noua ne place sa te citim
Ma, sa te relaxezi acolo...si sa mai mananci si tu fetito, ceva, ca esti stravezie
Pupam puiutii unul cate unul

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neataaa !! Va ofer cafele, duamnelor..nu stiu io sa fac da sa zicem...
S-a trezit mimoza mea de la 6
Dar a dormit fara intreruperi de la 8, ce sa-i ceri bietul iepuras..
Asa ca sunt zombie..
Am mai pus un www.youtube.com/watch?v=StSVC6Y97iI" target="_blank">filmulet pe youtube, cu o masinuta teleghidata si carinoasa ne-teleghidata (mm..ce bine ar fi sa existe baby remote control )
Ma bucur ca Natalix e spre vindecare..draga de ea, a scapat si de DA ..suuper
Kiki, merci mult de complimente
Trimit ca se raceste cafeaua, ooof!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput