Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*
Raspunsuri - Pagina 18
x_ggg spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Neataaa !! Va ofer cafele, duamnelor..nu stiu io sa fac da sa zicem... S-a trezit mimoza mea de la 6 Dar a dormit fara intreruperi de la 8, ce sa-i ceri bietul iepuras.. Asa ca sunt zombie.. Am mai pus un www.youtube.com/watch?v=StSVC6Y97iI" target="_blank">filmulet pe youtube, cu o masinuta teleghidata si carinoasa ne-teleghidata (mm..ce bine ar fi sa existe baby remote control ) Ma bucur ca Natalix e spre vindecare..draga de ea, a scapat si de DA ..suuper Kiki, merci mult de complimente Trimit ca se raceste cafeaua, ooof! Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Super tare filmuletul! Ce va place sa o necajiti....
Clar, de-acu imi trebuie masina cu telecomanda
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
alex25 spune:
Buna dimineata si poftiti la si mai multa .
Anomis eu cu mare drag te astept in parc daca poti ajunge, noi sigur ne plimbam azi pe acolo.
Pupam tare de tot Natalixul sa treaca mai repede raceala sa poata iesi cu mami afara si ne bucuram din suflet ca ati scapat de DA.
Kiki tare bine e cand mai intrati si mai ziceti si voi ceva, dar detalii despre pui nu ne spui? Las ca apar ei dintzocii nu e graba.
Liliac mami, te rog sa nu mai cobesti cu guvernul BOC si indemnizatia de 600ron ca mor de inima aici, eu efectiv nu as avea solutie, brrrr...gata, nici nu vreau sa mai aud.
Clodute exact asa sunt si eu....desi stiu cat de bine sta cu mama, desi mama a fost langa noi in primele 6 luni, de fiecare data cand plec, fie si numai pana la cumparaturi, o sun de 1000 de ori, nu pot sa ma gandesc decat la ea si nu imi prieste deloc iesirea....am crezut ca se intampla asta numai la primul copil, ca exagerez eu, dar vad ca se mai intampla si la altii, deci nu sunt incurabila.
Selen sunt absolut convinsa ca Ebruska ne va da DIN NOU pe spate cat de curand.
Carinablanca felicitari pentru netrezitul noaptea, sa o tineti tot asa.
Uka normal ca m-am distrat copios la filmuletul cu Karinoasa, adevarul e ca franjurii aia sunt numai buni sa te agati de ei ca sa te deplasezi avem si noi la fel
Oare ce mai vroiam sa zic?
V-am pupat, revin daca imi mai aduc aminte.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
suede spune:
Carina,Selen,Anamaria.
O sa punem poze din plimbarile noastre...sa vedem cand reusim.
Azi incerc sa-i dau puiului carnita,sa vedem cum ii place.
Anamaria ne e dor de voi,vrem sa ne vedem azi in parc .Pe la ce ora?De maine cica iar ploua.
Ne ducem sa papam piureutul de fructe si revenim.
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
anamaria1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui suede Carina,Selen,Anamaria. O sa punem poze din plimbarile noastre...sa vedem cand reusim. Azi incerc sa-i dau puiului carnita,sa vedem cum ii place. Anamaria ne e dor de voi,vrem sa ne vedem azi in parc .Pe la ce ora?De maine cica iar ploua. Ne ducem sa papam piureutul de fructe si revenim. Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 Poze noi |
Laura uite am vorbit si cu Monica pe la 14.30 la foisor unde ne-am mai intalnit.
selen80 spune:
neatza!
Fragutza ce bine ca nu e ceva mai grav la Natalix
Uka, Carinutza este scumpa si atunci cand plnage
Kiki sa mai faci d-astea, noi te asteptam cu mesaje multe
Luci eu am uitat sa specific ca ocup locul scorpionului in spirala parca nu era nimeni, nu? hai ca nu ramane David nebotezat!
Anomis nu ne plictisesti mami, ba chiar ne dai idei si noua al doilea link nu se vede, e considerat reclama...primul produs e fain ca e "multe in 1", deci nu mai cumperi si bhalansoar, si trotineta si etc etc.,...
Eu trebuie sa recunosc ca nu sunt atat de dependenta de Ebru ma bucur cand am ceva timp pentru mine sau pt mine si Edi....si m-am obisnuit sa nu sun persoana care sta cu ea, in caz ca doarme Ebru, sa nu o trezesc...eu de-abia astept sa mai creasca s-o pot lasa chiar mai mult, adica 3-4 zile, sa plecam undeva, intr-un w/e prelungit cu sotz....vreau si cu ea in concediu, clar, dar mi-ar placea si fara ea....
o zi frumoasa sa avem!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
selen80 spune:
LA MULTE LUNITE MATEI, RIANNA, ALEXANDRU SI ANDREI
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
lutoniana spune:
Buna dimineata soare
Tot vreau de cateva zile sa-i raspund lui Anomis care e parerea mea.
Mami, eu zic ca modele sunt foarteeeeee multe si mie personal mi se pare utila una pe care intinal sa o impingi tu si sa fie sigura pentru bebelachis....si ulterior sa poata sa dea si el din pedale sa depuna ceva efort sa aiba pofta de mancare si de somn cand intri in casa.
Ce zici ? Ce altceva mai poate face ? ca din pacate scutecele tot tu le vei schimba
Bafta si te rog nu uita sa-mi arati ce ai ales. Vezi ca unul din linkuri nu a mers ca era reclama.
Va pup
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui x_ggg
Super tare filmuletul! Ce va place sa o necajiti.... Clar, de-acu imi trebuie masina cu telecomanda -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
sarumana ! pai sa stii ca e o solutie..de jum de ora sta pe jos si o fascineaza luminitele alea.. cum maraie cum dau masina spre ea...stiu, sunt o mama rea..da macar vad ca o ia un semi-busilit asa..se trage de covor
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009