Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*
Raspunsuri - Pagina 19
happy_uka spune:
..va stric ziua..? www.hotnews.ro/stiri-esential-7256924-vass-consiliera-premierului-emil-boc-discuta-reducerea-alocatiei-pentru-mame-cel-mai-probabil-scadea-procentul-85.htm" target="_blank">despre indemnizatii
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
suede spune:
Perfect,ne vedem acolo!
Citat: | ||
citat din mesajul lui anamaria1979
Laura uite am vorbit si cu Monica pe la 14.30 la foisor unde ne-am mai intalnit. |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
x_ggg spune:
Uka, ieri am deschis un subiect pe tema asta, si daca ai sti ce reactii am avut...
Uite aici
Sper ca macar intre noi, in dovlecime, sa fim mai solidare.
Te pup
--------------------------------------------
Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii
suede spune:
EU SPER CA NU-I ADEVARAT!!!!
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka ..va stric ziua..? www.hotnews.ro/stiri-esential-7256924-vass-consiliera-premierului-emil-boc-discuta-reducerea-alocatiei-pentru-mame-cel-mai-probabil-scadea-procentul-85.htm" target="_blank">despre indemnizatii Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Poze noi
suede spune:
Nu imi vine sa cred!
Sincer.
citat din mesajul lui x_ggg Uka, ieri am deschis un subiect pe tema asta, si daca ai sti ce reactii am avut... Uite aici Sper ca macar intre noi, in dovlecime, sa fim mai solidare. Te pup -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
Poze noi
anamaria1979 spune:
Eu am mai spus ca doresc sa emigrez de multe ori. Acum statul roman probabil ca doreste sa incurajeze plecarea tuturor
anomis28 spune:
Buna Dimineata dovlecime,
Alex Uka sar' mana de cafea.
Liliacule drag, pana la urma nu m-am prins daca Radulescul papa cu iaurt.
Dinu papa orice cu iaurt, chiar si iaurt gol. Cred ca ar balota si smantana dar nu-i dau pana mai slabeste putin si e permisa (parca dupa 1 an)
La fel parea interesanta combinatia cu lamaie. Orice cu lamaie. Da m-am oprit ca mi-e teama sa nu-l constip.
Si legume a mai mancat in felu asta: morcov, pastarnac, telina, dovlecel, ardei gras (rosu ca-i dulce) si 3 fire de patrunjel. toate facute la aburi si apoi mixate la greu.
cand imi refuza home made vegetables, e always mai prietenos cu legume de la humana (alea simple sau mai ales cele amestecate cu pui)
Imi place noul vostru joc cu shopping and stuff. Cand ramani fara bani, povesteste-i de cartele si carduri de credite emise de banca (in cazul vostru banca ar fi Radulescul, care of course poate avea drept de veto din motiv de etate.)
am vazut la auchan (dar si la cora carrefour) sau ce ai tu mai aproape, tot felul de cosuri de cuparaturi de jucarie, am vazut chiar si casa de marcat
Lucia, ma tot gandesc cum sa-l conving sa-si schimbe singur pampersul. Primul gand a fost sa-i promit ca-i cumpar masinutza asta(e aia din reclama ilegala de mai devreme) http://bebetoys.ro/jucarie_carucior_smoby_bebe_maestro_5_in_1_431704/408.htm
gata, plecam in Carol ca avem intalnire cu Zeinuca
happy_uka spune:
citat din mesajul lui x_ggg Uka, ieri am deschis un subiect pe tema asta, si daca ai sti ce reactii am avut... Uite aici Sper ca macar intre noi, in dovlecime, sa fim mai solidare. Te pup -------------------------------------------- Am scos capul in lume!! Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009 Poze RARES Povestea nasterii |
..ce urat! nah, lume si lume, uameni si uameni.
deci sa inteleg ca am luat o mare tzeapa? eu mi-am platit singura contributiile la salariu de 8000 de lei timp de 10 luni, ca sa-mi iasa indemnizatia maxima...si mi-a iesit..pe nas! .. ce boi, vai de capul nostru..
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
anomis28 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
sarumana ! pai sa stii ca e o solutie..de jum de ora sta pe jos si o fascineaza luminitele alea.. cum maraie cum dau masina spre ea...stiu, sunt o mama rea..da macar vad ca o ia un semi-busilit asa..se trage de covor Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
Uka,
Karinoasa e o scumpa si asa de dragalasa
ce idee buna cu masinuta asta.
A primit si soata una anul trecut de ziua lui si acum gasim si folosire educativa
hepilica spune:
Salutare!
Fragutza - ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun si te simt mai relaxata. Hai ca treceti si peste asta..mama ei de viroza.
Iar cu DA....foooaarte tare si Doamne ajuta sa nu mai apara. Tii minte ce zicea moni_dicut ca vara trece si ca e posibil sa nu mai apara...
Cu mancatul Nataliei...hai ca incepe sa se obisnuiasca. Eu sunt inca super incantata de cum a evoluat Natalia cu lapticul tau. Iar acum, pare ok cum evolueaza lucururile cu solidele...mie asa mi se pare.
Maia papa legume...asa...jumatate de castronel...apoi baga laptic. Niciodata nu papa legume cat sa se sature, tot timpul mai bea si lapte, dar asta ma incanta. As vrea sa bea cat mai mult laptic. Dupa fructe insa...nu mai vrea nicicum.
Am mai incercat si alte legume...i-am dat intr-o zi spanac...da' nu-i mai dau . Am tot citit de nitrati...si mi-a parut rau ca am incercat.
Apoi am mai incercat fasolea verde...ca n-am gasit nimic controversat si pe wholesomebabyfood spune ca se poate introduce dupa 6 luni. I-am mai dat mazare. De nimic nu pare in extaz, ca la fructe de ex. Ii place mult insa cand in piureul de legume ii dau ficat de pasare. Dar, asta nu pot sa-i decat o data pe saptamana. Mda, la asta tot deschide gurita sa mai ceara...
Stii cum e? Eu tot fac incercari si combinatii diverse, in proportii diferite, aproape zilnic altfel...doar, doar trag lozul castigator. Dupa fiecare masa insa, imi zic..."bine ca a papat si atat". Eu oricum i le pregatesc cu toata dragostea, zilnic, chiar daca ea nu pare sa sesizeze asta , iar eu par a nu vedea ca de fapt e super bine asa cum e.
Abia astept sa se faca ciresele si sa vedem ce zice de ele. Sunt permise dupa 8 luni, am vazut. Si in sfarsit...fructe din livada. Capsunile, din cauza potentialului alergenic ridicat, sunt recomandate dupa 10-12 luni, asa ca mai vedem...daca ii dam. Vad ca pana acum nu ne-am ales cu vreo alergie si papam si d-astea considerate alergene: banana, mango, lapte de vaca..., iar motivul pt care nu se dau capsuni mai devreme este tocmai acest risc...
Tu nu ai inceput inca cu carnita, ou....nu? Cred ca nu le-a venit randul inca..
Hai ca m-am intins ca o placinta. Ce-as manca o placinta dobrogeana aburinda si as bea un pepsiuc din care sa-mi sara pe nasucul meu fin stropi de acid....
Te pup .
Anomis - ce tari sunt chestiile alea cu mai multe in 1 . Noi ne gandeam sa mergem la Dragonul rosu, poate gasim acolo diverse d-astea (elle zicea ca acolo sunt super jucarii pilsan la preturi ok). Vroiam de fapt sa-i cumpar Maiei un tarc d-ala cum au Elle si Uka si sa il pun afara si leganus...d-astea de afara. Mai vedem. Oricum, sa ne zici ce ai ales, da?
Uka - super filmuletu' cu Carina. Masina aia ati luat-o pe leasing ? E foarte dasteapta, dom'le.
Lali - mami, ma simt aiurea. de ce sa-ti ceri scuze? pe bune, fii naturala si injura atunci cand ai chef . zi ce ai de zis decat sa traiesti vreo frustrare din cauza mea. doar ca prea le iei personal, ce dracu? si nu prea tii la glume . in rest, esti minunata .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.