Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Anamaria, eu incep sa ma uit pe site-uri pt. emigrare in Australia sau Canada. Nu mai vreau sa traiesc in tara asta...mi-e scarba! Mai bine vanzator in Canada decat inginer in Romania! Macar ii dau niste sanse astia mici! Daca imi conving si sotul...demaram!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

Uka, abia astept sa vad niste filme puse de Carina intitulate mama si paharul cu apa sau mama si telecomanda sau si mai rau mama si medicamentele

Mai, sunt cam panicata de aceasta stire cu reducerea indemnizatiei...nici nu vreau sa ma gandesc ca va trebui sa ma intorc la serviciu. Nu am cu cine lasa fetitza Offf, sunt necajita tare!

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata

Citat:
citat din mesajul lui x_ggg

Uka, ieri am deschis un subiect pe tema asta, si daca ai sti ce reactii am avut...
Uite aici
Sper ca macar intre noi, in dovlecime, sa fim mai solidare.
Te pup

--------------------------------------------

Am scos capul in lume!!
Mamica mandra de Rares-Costin : 4 oct 2009
Poze RARES
Povestea nasterii

Ma, lume multa, oameni putini....ce sa zic...
Eu de ieri caut solutii de back-up si nu-mi iese...imi da cu virgula...
Ca sa nu mai zic ca la serviciu se fac restructurari

anamaria acelasi gand l-am avut si eu. Si-l am inca. Facem planuri si punem dejtu pe Europa (de Vest) cu ochii inchisi. Unde pica..acolo e mai bine decat la noi, din pacate.

ukule Carina este dementiala. Dar si voi parinti rai-rai de tot
Asta cu dat din mana pentru indemnizatie am avut-o si noi in plan. Noroc ca n-am avut de unde-n pana mea...ca sotul tocmai anul trecut a trecut printr-o mare recesiune si din mare dulau a ajuns un caine pricajit. Deh...noi sa fim sanatosi.

Anomis noi avem deja casa de marcat cu de toate celea...ca deh, tichia de margaritar ne mai lipseste
Deci tu pui ardei rosu si zici ca iese delicios?? O sa incerc si eu varianta asta.
Azi mi-am propus sa-i dau si-un pic de carne. Mi-a adus soacra-mea ditamai cocosul bio si oua de la cuibar de-alea cu 0. Poate gasim si noi varianta castigatoare la legume. Ca n-au mers nici cu iaurt.
Daca tot dam tareuri..trecem la bors de barabule

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Laura, Monica daca este frumos azi ne vedem in parc? Dati-ne si noua de stire.

Neata, vrem si noi in parc cu voi...daca ne primiti...In ce zona a IOR-ului va plimbati?
Apropos, cred ca ieri am vazut-o pe Suede, dar nu sunt sigura, daca aveai pantaloni negri, maieu alb si un hanorac bleumarin apoi tu erai, mami, daca nu, mai bine ca nu am abordat dna respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Neata fetele!

Uka as ace m-am distrat cu filmuletul Carinutei...E totalå!!Cred ca te-ai uita ore intregi la filmulete cu ea.

Fetelor tare imi pare rau de situatia din Romania.Ma crucesc si eu din ce vad la stiri desi recunosc ca nu ma uit des pt ca må intrisetaza de fiecare datå.

Så stiti ca si in strainatate nu stau lucrurile pe roz dar intr-adevar totul e diferit si parca iti mai da sanse så speri la ziua de maine.Nu nu vreau så incurajez emigrarea dar eu spun si cred ca am mai spus-o ca nu m-as mai intoarce NICIODATÅ in Romania.Acum tine si de la persoana la persoanå.Eu am cunoscut romani care aveau un salariu oki aici, aveau o sitatie, erau deja in paine cum se zice si dupå vreo 4-5 ani s-au intors in Romania strigand in gura mare 'Nicaieri nu e ca acaså!'

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

v pup fetelor

noi suntem satui de tot si toate din tara asta! deja ne-am interesat de emigrare si avem raspunsuri pozitive, deja. nu mai pot sa stau sa-mi cresc copilul intr-o tara in care mizeria umana si mitocaia sunt ridicate la rang de arta. intr-o tara in care suntem batjocoriti pe banii si pe munca noastra. si vom pleca si nu ne vom uita in urma pentru ca copilul meu are nevoie de un viitor pe care in romania nu cred ca-l paote avea!

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ola gagici,sa stati cumintele,acusi vine casuta noua...

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Neatza dragelor!

Uka, abia astept sa vad niste filme puse de Carina intitulate mama si paharul cu apa sau mama si telecomanda sau si mai rau mama si medicamentele

If your baby is "beautiful and perfect, never cries or fusses, sleeps on schedule and burps on demand, an angel all the time," you're the grandma.

mama si socurile electrice..mama si proteza , fericirea mamei in ziua de pensie ...brr ma ia cu rau, nu ma ajungem noi la pensie, au grija astia de sus..

aide sa te inveselesc Fragutzo..(programul un banc pe zi)

3 dimineata... se aude o bataie in usa . Se scoala sotu, cand deschide usa , sta unu zambind:
- Ce vrei mah, in plm e ora 3 dimineata!!
- Scuze, n-ati putea sa ma impingeti?!
- Du-te bah de aici, la 3 dimineata? si ii inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie.
Sotia il intreaba:
- Cine a fost la ora asta?
- Pai unu, cica vrea sa-l imping
Sotia se ridica intr-un cot:
- Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor?
- Bine, zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige:
- Bah unde esti?
Se aude un glas:
- Aici!!
- Unde aici?
- Aici, in leagan!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Neatza dragelor!

mama si socurile electrice..mama si proteza , fericirea mamei in ziua de pensie ...brr ma ia cu rau, nu ma ajungem noi la pensie, au grija astia de sus..

aide sa te inveselesc Fragutzo..(programul un banc pe zi)

3 dimineata... se aude o bataie in usa . Se scoala sotu, cand deschide usa , sta unu zambind:
- Ce vrei mah, in plm e ora 3 dimineata!!
- Scuze, n-ati putea sa ma impingeti?!
- Du-te bah de aici, la 3 dimineata? si ii inchide usa in nas, si se duce inapoi in pat langa sotie.
Sotia il intreaba:
- Cine a fost la ora asta?
- Pai unu, cica vrea sa-l imping
Sotia se ridica intr-un cot:
- Ti-aduci aminte cand ai avut pana la motor, si nu te-a impins nimeni si ai stat 4 ore pe magistrala, ti-era greu sa dai o mana de ajutor?
- Bine, zise sotul. Isi trage repede o pereche de pantaloni si iese afara, aici cam ceata, si incepe sa strige:
- Bah unde esti?
Se aude un glas:
- Aici!!
- Unde aici?
- Aici, in leagan!

Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

moaama ce valuri pe subiectul deschis de x_ggg vis-a-vis indemnizatie. ce acide sunt doamnele...

eu inca mai sper sa nu se intample asa ceva. e ridicol si revoltator.

dar oare chiar asa a zis base... ca "suntem tara cu cel mai mare consum de pampersi"? hmmm....

oare nu exista vreo modalitate de a-i da in judecata in cazul in care chiar adopta o astfel de decizie? trei sa ma interesez, ma irita pumnul in gura....

e foarte tare ce imi povestea sot aseara...cica pe aia care i-au dat afara de la stat ca o frecau toata ziua pe banii nostri, acum sunt obligati sa ii reangajeze. nu pe toti, pe cei care au avut inspiratia sa dea statul/ministerul in judecata. ei bine, pt ca noi avem un cod al muncii de pe vremea vremurilor, cica nu e permis sa dai oameni afara fara sa le gasesti un alt loc de munca sau sa le platesti nu stiu cate salarii. ei bine, astia au data statul in judecata, au castigat, i-au reangajat pe aceleasi posturi si le-au platit si salariile restante. asta ca sa vedeti ce inseamna sa-ti asumi un demers si sa-ti cunosti drepturile.
sincer, nici nu stiu de partea cui sunt in situatia asta.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput