Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *143*
Raspunsuri - Pagina 21
Ioanna81 spune:
mai, Carinoasa e totala! si masinutza e dementa, serios... imi place de voi de nu mai pot. si am vayut si pozele de la provitza. superbe!
Ioana mama lui Carol Ioan
Pataniile noastre
suede spune:
Draga mea,eu eram.
Tu pe unde erai?
Noi de obicei ne intalnim la foisor.
Te asteptam cu drag
Citat: | ||
citat din mesajul lui uve_got_mail
Neata, vrem si noi in parc cu voi...daca ne primiti...In ce zona a IOR-ului va plimbati? Apropos, cred ca ieri am vazut-o pe Suede, dar nu sunt sigura, daca aveai pantaloni negri, maieu alb si un hanorac bleumarin apoi tu erai, mami, daca nu, mai bine ca nu am abordat dna respectiva mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria http://family.webshots.com/video/3003624400104955882oRGkFy |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Poze noi
lutoniana spune:
Eu sper sa alegeti si UK sa am si eu prietene noi, cat mai multe
Zau ca-mi pare rau de tot ce se intampla ....la noi initial pana sa il am pe davidelu a fost greu ..inceputul ma rog, cine a plecat stie la ce ma refer. DAR si asa tot aveam certitudini ca ne va fi mai bine.
Acum sunt sigura ca Davidelu va creste aici unde are ceva de invatat si unde nu se va lupta si nu va depunde niciun efort ca sa se inegreze cum au facut parintii lui.
Noi am plecat tot cand NE-A AJUNS ...si nu am mai putut.....
Dar nu e pentru toata lumea, emigrarea, trust me
Eu va imbratisez cu tot dragul si cu toata afectiunea pe care le port pentru voi
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 ukule Carina este dementiala. Dar si voi parinti rai-rai de tot |
Io eram la butoane..Si inca tine, azi o chinui rau, poate oboseste si duarme
Uka, cea mai fericita mamosenie de C a r i n a - 14 septembrie 2009
kiki_cri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Da' noua ne place sa te citim Ma, sa te relaxezi acolo...si sa mai mananci si tu fetito, ceva, ca esti stravezie Pupam puiutii unul cate unul Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
LiliacLas ca manc numa stii cum se zice ca pe omu bun si apa se pune...pe mine de ce nu se pune nimic oare...glumesc...las ca am avut si eu o perioada cand eram mai plinuta acuma ma seaca astia de puteri
Poze Kiki&Twins