Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
aelita spune:
suuuper povestile voastre de dragoste !!!!!!!!!!!!
mai vreaaau!!!
25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ana. Dragaica esti din Focsani? si eu la fel,dar am ramas la Buc deocamdata 28 cu |
Da din Focsani
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui CarmenAlbu Larisa si noi avem acelasi plan, si speram ca cicatricea de la operatii sa ajute ca un sigiliu asupra colului, dar doctorul a spus ca si bh il poate deschide in orice clipa dupa 30 s fiind asa de mic, eu sper in 2 etape, sa ajungem la 34 sapt pt dezvoltare neuromotorie completa si pe urma la 37 ,, Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu |
Doamne ajuta!! cam astea sunt si planurile noastre
sa ajungem cu bine pe 26 mai cand avem eco morfologica de 34 sapt fix si apoi la 37 sapt...
si apoi alte plimbarici prin casa...
si cumparaturile (care sa le faca sotul am amanat pana la 34 sapatamani...
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
Buna dimineata delfinariu
am facut ochisori si astept micul dejun il impart cu voi..eu nu ma pot sa il prepar azi avem ou fiert, mozarella, crenvusti, un pic de painica, rosii si sana...si daca mai puteti o felie de paine cu unt si gem de caise
ieri am plecat in camera cealalta sa vedem prima finala la handbal feminin varza au fost romancele
apoi am ramas cumintica acolo pana la vreo 9 jumate cand am picat de somn am facut si baita pe cap ieri si arat ca muma padurii despletita cine mai poate sta cu foehnul si peria in mana
azi noapte am dormit f bine
dupa amiaza mergem la maternitate la control.brrr....Doamne ajuta!!!
ce mi-au placut povestile voastre de dragoste si noi avem ceva istorioare va povestesc intr-o zi
maya, mycya felicitari pentru gasirea casutei
si pe noi ne-au anuntat fostii proprietari de la casuta noua ca s-ar putea sa elibereze inainte de 1 iunie...dar cine se mai gandeste la asta...stam aici pana cand e ste nevoie, nu ma mai agit daca apuc sa ma mut pana vine bebe....
carmen pe mama o chem 2=3 zile noi suntem firi diferite si nu prea reusesc sa stau mult cu ea...e foarte incapatanata, se preface ca asculta de sfaturi si face ce vrea si pe mine ma innebuneste asta, mai ales cand greseste nu e rau intentionata, dar e prea impulsiva si nu ia totul in calcul si dupa ce face prostia zice asta e si mereu ma cert cu ea ca nu asculta de sfaturi
pupicei
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
matusa77 spune:
Buna dimineata!
Racusor multa bafta la control, te asteptam cu cele mai bune vesti.
saptamana 29 Ducu
matusa77 spune:
Si noi mergem maine la control, nu prea m-am simti ok zilele acestea, sa vedem ce o sa ne spuna doctorul.
saptamana 29 Ducu
ooana spune:
Carmen, foarte frumos caruciorul...sa il stapaniti sanatosi ...din pacate in Ro nu se mai gaseste, se vindea prin Miniblue dar aveau niste scoruri si din cate am inteles au pierdut contractul cu Bugaboo...daca nu e secret ne spui la ce pret l-ai luat?
ce ziceti de Peg Perego Pliko 3 ?
Oana 31+ Matei
maya71 spune:
'Neata burtici!
Sunt trezita de la 7:30... am un ceas desteptator de mare clasa, negru, blanos, obraznic si cu gheare. L/ati recunoscut, nu? E Bubu, motanul... am zis ca/l scot in targ ca sa/l fac de rusine.
Va si sa aveti o duminica placuta! Aici e innorat si miroase a ploaie.
crispro spune:
Neatza si de la noi!
MAYA, ai dormit neintoarsa in noul stup?
RACUSOR, bafta la control, va fi bine, ca ai fost cuminte zilele astea, te-ai odihnit.
TINA, biata de tine, cu atatea injectii si perfuzii... Of, of...
Merg sa imi prepar traditionalul mic dejun (de fapt o mica gustarica, deocamdata)- gris in lapte cu scortisoara si sirop de zmeura - il mananc zi de zi, de vreo 20 de saptamani... Si inca nu m-am saturat!
pe toata lumea!
Cristina 30+ cu
ooana spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Carmen, in Romania ti-ar fi facut cerclaj mai mult ca sigur cand auzeau de conizatii. Sora mea pe care o cheama tot Carmen a avut tot asa 2 conizatii plus cu avort din cauza de bebe oprit din evolutie cam cu 5 luni inainte sa ramana din nou. I-au facut cerclaj si tot a fost nevoita sa stea mai mult in pat...dar totul s-a terminat cu bine. Are de pe 16 aprilie un baietel minunat... Iacata...minunea mica... http://picasaweb.google.com/cristian.gramada/LucaDupaNastere# Bun planul vostru...sa va ajute Bunul Dumnezeu sa il duceti la bun sfarsit ....am trecut si eu prin ceva asemanator acum 4 ani...stiu cum e...am luptat pentru fiecare zi, fiecare saptamana.... Larisa 29 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Doamne ce scump e ...m-am topit toata
Oana 31+ Matei