Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 9
laurika1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarmenAlbu Elena frumoase coincidente ( destin), si eu cred in ele, pe sot l-am cunoscut pe 25 noiembrie intr-un voiaj de serviciu in bucuresti, nu stiam nici unul dintre noi ca locuim in budapesta, era un voiaj pe care ambii din motive diferite incercasem sa-l anulam, fara succes, si 5 ani mai tarziu am ramas gravi in jurul acestei date! Racusor daca este capul ridicat picioarele deasemenea bebe nu apasa pe col, cel putin la mine ( si am doar 1 cm), cu mama la tine poate va fi bine!! La noi a vrut sa vina soacra , dar sotul cand a auzit a zis ca invata el tot ca nu poate sa stea cu mama lui in aceeasi casa mai mult de 3 zile, asa ca eu am scapat! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu |
Neata fetele!
Apropo de coincindente :D.eu sunt RAC: 25.06.1982, sotul ...RAC: 10.07.1984, parintii lui lei amandoi 01.08 si 06.08, bebe o sa fie leu t pana una alta :) ultima data estimata de medic 28.07.2010.sotul mi-a zis mereu ca primul copil se va naste in 2010 si ca va fi baiat...(are el ceva cu numarul asta). si ca 2009 va fi cel mai important an din viata lui ( asta imi zicea din 2001 - de cand suntem impreuna): anul a inceput foarte nasol pt noi (2009) - am ramas eu fara servici 2 luni, ne-am chinut, mi-am gasit eu un seervici unde ma chinuiau pe bani putini si jigniri..:(...dar de la mijlocul lui iunie-inceputul lui iulie, ne-am schimbat serviciul amandoi, am facut nunta - unde am iesit bine, am ramas gravida, am primit terenul...
aaa, am uitat sa va zic, am primit patutul si masa de infasat de mykids..nu vreaus a fie considerata reclam, dar e super ok si sanatos patutul, plus ca am primit si lenjerie cu aparatori in pret, am luat si salteluta de infasat (care mi se pare cam mare, dar poate asa trebuie sa fie)si salteua de cocos (care aci ar fi costat minim 2 mil.nu am montat incapatutul, deocamdata sa ne amenajam camera ca sa punem si patutul in curatenie :D si o sa pun poze cu el.
Pupicei, si sa aveti o duminica frumoasa ...aici ploua de rupe
Laura 28+ cu
Mycya spune:
buna dimineata delfinariu.
si noi am schimbat azi meniulpaine integrala cu unt, gem de capsuni si o cana de lapte.de acum am sa o las mai incetu cu cerealelesi am sa incerc ca si voi oute,gemuri,iaurturi sa vedem cu cate kg ma aleg.
Racusor eu una nici nu stau cu feonul in mana,dupa ce fac baie nici macar nu mil piepten asa adormda a doua zi cine se chinuie.tinem pumnii sa fie bine,si sa poti sta cumintica in continuare acasa si nu la spital
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
rodyka spune:
buna dimineata delfinariu
AZI SCHIMBAM PREFIXUL!!! si incepe AMR-ul...
dragaica, am citit povestea ta si zambesc si acuma... seamana destul de mult cu povestea noastra... incerc sa fiu foarte scurta: ma despartisem de marea iubire (asa credeam atunci) de 8 martie, pe 6 mai m-au scos din casa prietenii sa mergem la majorat la un liceu care nu-mi placea deloc. acolo am dansat, am cunoscut mai multa lume, dar nu am retinut pe nimeni. la o sapt distanta primesc mesaj (prin curier) ca Florin vrea sa se intalneasca cu mine, sa ne cunoastem. "Care Florin?!" zic eu. si nu vreau sa merg. dar ca sa scap de gura prietenie cele mai bune (colega lui de clasa), merg - desi nici nu-mi aminteam cum mai arata... si dupa multe alte siruri de coincidente cu care nu va mai rapesc dimineata, am ajuns sa ne intalnim in fiecare zi, desi nu era deloc genul meu - fluturas in toata regula. dar am descoperit multe pasiuni comune si incet-incet ne-am redefinit fiecare... dupa exact 6 ani ne-am mutat impreuna, dupa inca exact un an ne-am casatorit la starea civila, iar cununia religioasa am facut-o in aceeasi data -6 mai, zilele trecute am implinit 17 ani de cand ne-am cunoscut si 10 de casnicie... COINCIDENTE... sunt muuulteee: suntem 2 Raci in casa (el e Gemeni), vine al treilea racusor... printesita a facut primii pasi de ziua lui, delfinasa poate se naste de ziua mea... etc etc Daca e sa-mi amintesc de toate, chiar ca monopolizez forumul... poate vb despre povestile noastre mai tarziu, dupa ce nastem...
29+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 Carmen, in Romania ti-ar fi facut cerclaj mai mult ca sigur cand auzeau de conizatii. Sora mea pe care o cheama tot Carmen a avut tot asa 2 conizatii plus cu avort din cauza de bebe oprit din evolutie cam cu 5 luni inainte sa ramana din nou. I-au facut cerclaj si tot a fost nevoita sa stea mai mult in pat...dar totul s-a terminat cu bine. Are de pe 16 aprilie un baietel minunat... Iacata...minunea mica... http://picasaweb.google.com/cristian.gramada/LucaDupaNastere# Bun planul vostru...sa va ajute Bunul Dumnezeu sa il duceti la bun sfarsit ....am trecut si eu prin ceva asemanator acum 4 ani...stiu cum e...am luptat pentru fiecare zi, fiecare saptamana.... Larisa 29 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
Dulce rau pustiul. bucalatul mic, pupa mama de baiat..o sa ne tinem si noi puisorii in brate curand.Carmen, sa nu ne faci surprize...sa vb cu LETI sa stea acolo cat trebuie, sa ii promiti cercei si hainutze cochete de fetita frumoasa...ca am vazut eu ca merge .. la vara-mea a mers
Laura 28+ cu
rodyka spune:
citat din mesajul lui maya71 'Neata burtici! Sunt trezita de la 7:30... am un ceas desteptator de mare clasa, negru, blanos, obraznic si cu gheare. L/ati recunoscut, nu? E Bubu, motanul... am zis ca/l scot in targ ca sa/l fac de rusine. Va si sa aveti o duminica placuta! Aici e innorat si miroase a ploaie. ucenic(aspirant) burtica |
sa dea DD sa intri curand intr-o odisee cu burtici implinite, nu doar aspirante...
eu as prefera sa ma mai trezeasca pisica in miez de noapte dar... mi-au furat-o!!! ma tot uit prin casa, mi se pare ca o vad si o aud...
oricum, desteptatorul meu de 8.30 e delfinasa, vrea sa pape!!!
aseara am avut program de pupaturi: printesita a inceput sa ma cremuiasca pe burtica (ii place tare mult, mai ales ca ma gadila si crema e reeeceee, de la frigi) si delfinasa a inceput sa topaie de ziceai ca sta sa iasa prin buric. rasete, veselie, pupaturi pe burtica, printesita cand cu urechea cand cu gurita pe burta mea, plina de crema si prin par... ce mai, a fost spectacol! cam asa face delfinasa de cate ori vin tati si printesita in povesti la ea...
29+ pozele noastre
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
Am facut si eu ochisori si ma simt mult mai bine, am dormit dusa de la cele 2 diazepam. Cred ca perfuzia s-a terminat de pe la 1 dar eu m-am trezit la 4.30 si m-am chinuit cu sotul sa o scoatem, de nu mai puteam de durere. A trebuit sa scoatem perfuzia si branula sa-mi ramana ca sa nu ma intept in fiecare zi.
Racusor, multa bafta azi la control! Iti tin pumnii!
Crispo, ce spuneai?! Gris cu lapteChiar n-am mai mancat de f mult timp, cred ca din copilaie
Sa aveti o duminica placuta!
tina 28+ cu
anca_vlad spune:
neata si de la noi!
declaram o bebelina fff voioasa si miscacioasa .... si o vreme ploioasa care nu imi place!
Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
rodyka spune:
asa, acum am salvat si semnatura!!!
30 AMR 9
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)pozele noastre
rodyka spune:
racusor, sa vii cu vesti bune de la dr
30 AMR 9
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)pozele noastre
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui tina_80 Buna dimineata delfinariu! Am facut si eu ochisori si ma simt mult mai bine, am dormit dusa de la cele 2 diazepam. Cred ca perfuzia s-a terminat de pe la 1 dar eu m-am trezit la 4.30 si m-am chinuit cu sotul sa o scoatem, de nu mai puteam de durere. A trebuit sa scoatem perfuzia si branula sa-mi ramana ca sa nu ma intept in fiecare zi. Racusor, multa bafta azi la control! Iti tin pumnii! Crispo, ce spuneai?! Gris cu lapteChiar n-am mai mancat de f mult timp, cred ca din copilaie Sa aveti o duminica placuta! tina 28+ cu |
Tina curaj si rabdare dai inainte cu tratamentul si o sa ajungi la final cu bine!
Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca