Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
eladea2005 spune:
seara buna!
intru rapid, nu ma lasa eric... noi am fost la munte, la ziua de nastere a cumnatei...ne-am simtit bine, eric in elementul lui prin curte, zburda si se juca...n-am avut treaba si grija lui...am deja baiat mare... revin maine cu pozici....
ref la recotarea celulelor stem - sunt de acord cu Carmen...e f nasol cand esti pusa in fata faptului si trebuie sa te apuci sa cauti pers compatibile pe ultima suta de metri...macar pb asta sa fie luata de pe cap, in caz ca doamne fereste...
eu una am recoltat la eric, dar nici nu vreau sa imi pun intrebari de genul 'ce fac daca?'...prefer sa ramana colo pana cand vor expira...
andreea m-a amuzat tare povestea voastra... deci tu marea cuceritoare n-ai facut imrpesie buna la inceput? acu cred ca-ti mananca din palma...
revin maine...sunt prea obosita...si nici nu v-am citit...
pup si somnic pufos!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 31+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tina_80 spune:
Frumoase povestile voaste de dragoste
Fetelor, sttau in pat pe perfuzii cu diazepam......offf si mai are destul pana se termina....dar m-a luat si somnul....
tina 28+ cu
Mycya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Frumoase povestile voaste de dragoste Fetelor, sttau in pat pe perfuzii cu diazepam......offf si mai are destul pana se termina....dar m-a luat si somnul.... tina 28+ cu |
un picutz de rabdare si dupa faci si nani.pupici la bebe
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
maya71 spune:
citat din mesajul lui nela_didea Bun gasit fetelor! Azi am schimbat si noi semnatura. Multe saptamani inainte tuturor burticilor. Iar celor care nu au inca burtica sa le dea DD cat mai repede si sa ne ajunga din urma.(Maya,Mirela) Racusor ma bucur pt.tine ca esti acasa cu bine. De acum trebuie sa ai mai multa grija de tine si de printisorul tau. Stiai ca si eu sunt nascuta pe 24 iulie? O sa sarbatorim impreuna Azi am fost la real si ne-am cumparat si noi pepene rosu si am halit aproape jumatate din el. Si capsunele am cumparat insa n-am mai apucat sa mananc ca sunt umflata ca un balon. 25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Salut delfinariu intreg!
Uraaa, am reusit, am scapat, am terminat, am... cu... stiti voi cu ce... trebuie sa mai am rabdare putin...
Nela_bella mult!
Dragaica spune:
citat din mesajul lui maya71 Dragaicooooooo ucenic(aspirant) burtica |
Aici suntttttttt, abia am papat, acum stau cu burta in sus.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru
maya71 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
mi/esti draga rau de tot |
Am citit 'ceva' si mi/a placut mult dre tot. Cand citeam imi imaginam tot...
maya71 spune:
delfinariul de noapte buna!
De acum... sunt mult mai linistita si relexata...cred ca o sa dorm neintoarsa
Mycya spune:
Maya iti tinem pumniisa se faca puiutz acolo sa te vedem cu burticutzasomnic dulce
nbuna burticutze sa aveti un somnic dulce
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen