Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 23
carla_2008 spune:
Buna fetelor,
scuze da Mycya am zis ieri de poze si uite ca acum le pregatesc,ca va arat si lucrusoarele pt bebei.
Fac o supita de visine si revin
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
27+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Buna fetelor, scuze da Mycya am zis ieri de poze si uite ca acum le pregatesc,ca va arat si lucrusoarele pt bebei. Fac o supita de visine si revin ![]() Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 27+ Carla Maria si Cristian Alexandruhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
supa de visine??cum se face ,ca nu am mai auzit.
spor la treabaBianca
27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
Mycya spune:
burtici nu face nimeni capitol nou??poate o sa il inchida pe asta
eu una nu stiu cum se face
Bianca
27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
paula_m spune:
Stiti ceva legat de indemnizatia pt copil? Va ramane tot 85% din salar sau o vor micsora?Ma gandesc ca daca taie din pensii, vor taia si din indemnizatie
Paula,
29+ cu
Raul Codin
adrianaBuc spune:
RACUSOR, am variatii de tensiune, pulsul creste ca la nebuni, imi tremura mainile, picioarele si capul (gatul mai exact), ma arde in capul pieptului (asta e de la variatia de tensiune) si am o stare de lesin.
31+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 7 saptamani!
Dar nu mai mult de 9 ! ![]()
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc RACUSOR, am variatii de tensiune, pulsul creste ca la nebuni, imi tremura mainile, picioarele si capul (gatul mai exact), ma arde in capul pieptului (asta e de la variatia de tensiune) si am o stare de lesin. 31+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 7 saptamani! Dar nu mai mult de 9 ! |
eu am doar arsurile in capul pieptului...
intreaba dr tau de nifedipin, mie mi l-au dat ca sa suport mai bine gynipral

Bulina
31+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
bumblebee spune:
Buna ziua delfinariu!
Noi ne-am trezit, ne-am luat micul dejun si am fost sa platim acont pt sala unde va avea loc cumetria juniorului. Arata extraordinar de bine, oricum, nu e de fite, dar cand va veni momentul oricum ne vom lauda cu pozici
.
Mycya, maine cand inchei 28 s pozez burtica
.
Declar noapte aproape alba, iar m-a pedalat delfinasul, vad ca nu-i bun daca ma foiesc in timpul zilei, cat e mai multa agitatie doarme ca boierul, dupa ce simte el ca-i liniste si e numai cu mami si tati, partyyyy
, danseaza de numa' numa'.
Racusor mami, lasa ca acusica te obisnuiesti cu statul acasa si se aseaza apele, o sa fie bine.
Alina
27+ cu 
gargarita
mirela2 spune:
mycya fac eu capitol, dar sa mi da ti parola ca nu e aceeasi cu cea de la picasa
sper sa mi iasa sa nu ma fac de ras![]()

bumblebee spune:
Mirelus, sunt cateva fete care stiu parola asta, se pare ca nu sunt prin preajma. Speram sa nu ne inchida capitolul inainte sa se deschida altul![]()
Alina
27+ cu 
gargarita