Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 22
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc Alina2005, da si mie reteta de chec fara praf de copt. Sar'naPe mine ma scuzati, dar azi mi-a fost tare rau de la gynipral. Am zacut pana acum 10 min si am de facut niste acte pana la pranz, ca dupa ma duc la medicul de familie sa bag la vena niste fier. 31+ Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta! Inca cel putin 7 saptamani! Dar nu mai mult de 9 ! |
ce reactii ai?
mie aseara mi-a crescut pulsul, ca era, agitata...dar azi noapte si dimineata nu am simtit nimic cand am luat ...deja iau o pastila la 8 ore, combinata cu nifedipin la 12 oreBulina
31+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
Mycya spune:
neatza burtici dragi

tina multumim d emicul dejun
e ce imi place mie ...cereale cu cioco
Racusor
e bine ca e colul inchis,si daca stai cumintica si fara stres ai sa ajungi credca si la 40 de saptamani.ca spuneai de mangaiat,sotul saracu cum se aseaza langa mine stie ca trebuie sa inceapa ori pe spate,ori pe burta numai ca sa adorm ca altfel nu pot,asta de dinainte de sarcina
acum nici nu riposteaza cand e obosit,imi face moftul
Paula sa pui pozici de la nunta,sa vedem si noi burtica noua
Carla
ne-ai promis poze ieri cu burticutza,inca asteptam
...
fetelor eu is cu pozele nu va suparati dar imi place asa mult sa admir burticutele voastre
ca mereu ma uit pe picasa sa va vad
Bumblee
si de la tine astept
Bianca
27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
Mycya spune:
| citat din mesajul lui mirela2 neata la burtici si la delfini pupici si o saptamana frumoasa si stati cuminti ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neata draga Mirela
daca ai sti cat sunt de nerabdatoare sa aflu de puiutii tai
Bianca
27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
mirela2 spune:
mycya sunt cu sufletul la gura, tocmai am aflat ca o amica care a facut fiv inaintea mea cu ceva zile si a facut azi beta si rezultatul e negativ.....si culmea transfer tot cu 4 embrioni

Victo spune:
neata tuturor, va spune Mihaita miscaretu'
eu azi sunt acasa, dar nu=mi prieste ca Stefan mi-e bolnavior..asa ca mare lucru nu fac decat supravegheat sa nu rastoarne casa chiar cu susu in jos..aerosoli, siropuri..din astea..
Paula
cu
Mihai 30+ si Stefan (30 oct. 2007)
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui mirela2 mycya sunt cu sufletul la gura, tocmai am aflat ca o amica care a facut fiv inaintea mea cu ceva zile si a facut azi beta si rezultatul e negativ.....si culmea transfer tot cu 4 embrioni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mirela. ai incredere in Dumnezeu si va fi cu noroc de data asta

ne rugam pentru tine

Bulina
31+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
mirela2 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
Mirela. ai incredere in Dumnezeu si va fi cu noroc de data asta ![]() ![]() ne rugam pentru tine ![]() Bulina 31+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |

Mycya spune:
| citat din mesajul lui mirela2 mycya sunt cu sufletul la gura, tocmai am aflat ca o amica care a facut fiv inaintea mea cu ceva zile si a facut azi beta si rezultatul e negativ.....si culmea transfer tot cu 4 embrioni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
offf Mirela credca esti si mai nelinistita acum,poate tu ai sa ai noroc,gandeste pozitiv
si ne rugam si noi in continuare la Doamne Doamne sa fie bebe
tu cand tre sa faci testul asta?
Bianca
27+
katalina spune:
...poate voi ati mai studiat la capitolul carucioare.Care sunt avantajele carucioarelor cu trei roti,e mai simplu de condus,e mai usor?
.Nu ma pot decide .
Mirela, ne rugam pentru tine din suflet

Catalina
25+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)