Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 21
anca_vlad spune:
cine face capitol nou ca eu nu ma pricep!
Anca +26s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
ai grija ca este epidemie de varicela si sa nu va potcoviti cu asa ceva! debuteaza ca o raceala cu temperatura! Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca |
Si eu zic la fel, mare atentie!!...ca doar de abia am scapat si medicii de la Victor Babes asa ziceau: EPIDEMIE!!!
Laura
28+ cu
paula_m spune:
Buna dimineata
O saptamana usoara si o zi frumoasa sa aveti.
Victo, Racusor,
, m-am distrat la nunta, mai usot cu dansatul pt ca picioarele nu ma prea lasa sa ma misc mult. Lui bebe nu ii plac valsurile, nu a miscat deloc, in schimb la cantecele de petrecere a sarit de a vazut toata masa
Cu hainele m-am descurcat, am facut combinatii cu hainele mamei mele...
Racusor, ma bucur ca ai ajuns acasa si esti mai bine. Nu te mai stesa pt orice, delfinasii nostri sunt copii cuminti si destepti si ei stiu cat tb sa stea la caldurica
Carmen, am vazut si eu caruciorul pe care l-ai ales. Imi place tare mult, mai ales partea sport care e deosebita.
Oana, si caruciorul de care ai intrebat tu imi place...ce bine ca eu mi-am luat caruciorul, ca iar eram in dubii...asa ma calmez ca nu am cum sa-i iau 2 carucioare![]()
Ieri am stat toata ziua in pat, am vrut sa vad daca mi se mai umfla picioarele. Da, se umfla, intr-adevar nu se tripleaza volumul, dar se dubleaza...
Adriana, sunt super pozele...esti frumoasa tare, si nu esti deloc grasa, esti o graviduta frumoasa.
Oana, iti trimit PM
Paula,
29+ cu
Raul Codin
Otiliav spune:
Florentina, poti suna la municipal si iti spun ei cand incepe un modul si cand se fac, parca de 2 ori pe saptamana dar iti dai seama ca eu am fost acum 6 ani. Atunci se tineau la parter intr-o gradina interioara, frumoasa locatie.
Nu sunt cu plata, te inscrii pe lista cand mergi la curs. Taticii care fac cursul primesc diploma si pe baza ei mai pot sta 10 zile acasa dupa nastere, e curs de puericultura.
Racusor, pai si ce nu mai ai putin? cand schimbi saptamana ca de vineri stiu eu sigur ca erai la 31+
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+
Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
miercuri se fac 32 fix 
Bulina
31+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
katalina spune:
O saptamina frumoasa va doresc si eu, bebelusii sa stea cuminti in culcus si sa ne bucuram de zilele care ne-au mai ramas "cu burtica".
Va pupic pe toate

,tare-mi sunteti dragi cind va citesc.
Catalina
25+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
CarmenAlbu spune:
Pentru fetele care nu pot din varii motive sa mearga la cursuri, am sa va explic o respiratie ce am invatat-o la pilates , foarte buna pentru contractii si care se preda la Lamaze ca sa o puteti practica din pat!
Inspirati pe nas lung ( 6-11) secunde ) luati aerul usor sa nu fie mult deodata, si expirati pe gura luuung cate putin dar fara oprire sa dureze cam tot atat de mult cat dureaza si inspiratia, ajuta la calmarea durerii contractiei cand va veni momentul ba mai mult datorita faptului ca va concentrati asupra acestui tip de respiratie intensitatea durerii mai scade!
Deasemenea incercati sa incordati muschii vaginului si sa-i relaxati de mai multe ori consecutiv, si exercitiul trebuie repetat de cateva ori pe zi!
Cred ca totusi cel mai important lucru este respiratia asa cum mi s-a spus si mie, avem nevoie de o respiratie corecta atunci cand va veni momentul ca sa stim sa impingem!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu 
CarmenAlbu spune:
Paula, mersi, si mie imi place muuult!!
, ma si vad aici in parcul din apropiere!!
Otilia ce-ti fac frumoasele?
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu 
adrianaBuc spune:
Alina2005, da si mie reteta de chec fara praf de copt.
Sar'na
Pe mine ma scuzati, dar azi mi-a fost tare rau de la gynipral. Am zacut pana acum 10 min si am de facut niste acte pana la pranz, ca dupa ma duc la medicul de familie sa bag la vena niste fier. ![]()
31+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 7 saptamani!
Dar nu mai mult de 9 ! ![]()

doi! 30+