Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Neata!

Am revenit si eu.
Vad ca sunt fete cu probleme, sanatate si va tin pumnii sa stea bebe cat mai mult.
Am citit povesti de dragoste...frumooos, mai scrieti!
Ce de leoaice active pe forum! Am si eu prietena apropiata in zodia asta si mi-s dragi pentru ca, desi se alarmeaza repede si sunt un pic orgoliosi, sunt fermecatori, stralucesc in cercul lor si sunt mai puternici decat ei insisi stiu.

Eu sunt ok, nu am alte dureri decat cele de la oasele coccisului care ma termina in anumite pozitii si, evident, problema cu somnul care e fragmentat.
In schimb m-am necajit zilele astea cu fiica-mea care face febra...probabil rosu in gat. Azi mergem la doctor sa vedem ce si cum.
Ce bine ca nu trebuie sa mai merg la munca! Nu cred ca faceam fata.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ce liniste pe aici...se vede ca mamicile sunt obosite si stau cumintele sa ajunga bebeii la termen

Bulina 31+ cu poznas

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

mie nu stiu ce mi-a venit sa pun mana pe burtica, ca nu mai miscase de mult delfinica....

atat i-a trebuit, acum iar cauta nu stiu ce prin burtica...sper sa nu ii dea iar contractii lu mami

Bulina 31+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata! Sa aveti o saptamana frumoasa, clocit eficient fara contractii si fara dureri pe niciunde!

Eu am schimbat semnatura
Am citit cateva povesti, super, mai vreau. Cris2010, pai ne lasi asa in suspans? Scrie, scrie si cand e gata umple pagina te rog. Pai nu te gandesti ca fetele la culcus se plictisesc.
Eu am fost la cursuri la Municipal si va sfatuiesc pe cele la prima sarcina sa mergeti undeva daca puteti, sigur va vor ajuta.

Racusor, hai ca intri in luna a 8-a, esti cea mai avansata dintre fetele cu contractii. Pana la urma sunt dureroase contractiile sau sunt BH?
Sabrina, bine ai revenit. Nu ne-ai povestit niciodata de copilasii tai. Sunt mari, mici?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Neata!

Am revenit si eu.
Vad ca sunt fete cu probleme, sanatate si va tin pumnii sa stea bebe cat mai mult.
Am citit povesti de dragoste...frumooos, mai scrieti!
Ce de leoaice active pe forum! Am si eu prietena apropiata in zodia asta si mi-s dragi pentru ca, desi se alarmeaza repede si sunt un pic orgoliosi, sunt fermecatori, stralucesc in cercul lor si sunt mai puternici decat ei insisi stiu.

Eu sunt ok, nu am alte dureri decat cele de la oasele coccisului care ma termina in anumite pozitii si, evident, problema cu somnul care e fragmentat.
In schimb m-am necajit zilele astea cu fiica-mea care face febra...probabil rosu in gat. Azi mergem la doctor sa vedem ce si cum.
Ce bine ca nu trebuie sa mai merg la munca! Nu cred ca faceam fata.

arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 30+

ai grija ca este epidemie de varicela si sa nu va potcoviti cu asa ceva!

debuteaza ca o raceala cu temperatura!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Neatza dragele mele!
Eu nu mai am niciun chef de lucrare, mai ales ca am aflat ca trebuie sa o prezint pe 28 iunie si nu stiu daca apuc...dar nici nu as vrea sa o las pt la anul, macar acum am o scuza daca nu ma prezint bine
Racusor, nu te mai stresa atata cu contractiile! Si eu eram la fel si uite asa apareau, de cand nu ma mai gandesc la ele, nici nu mai stiu cum se manifesta. Nici pe alea BH nu le mai am, nu stiu de ce. Si Gynipral iau acum numai cand fac ceva efort sau cand nu ma simt chiar ok. Asa ca stai linistita, totul va fi ok daca psihicul tau e ok.
Adriana, iubita, dar eu nu am pus niciodata praf de copt in chec si a iesit pufos de fiecare data, mai mai ca dadea sa iasa din tava. Eu evit sa pun chimicale din astea care irita stomacul, mai ales acum, nu stiu cat e de bine. Daca vrei, iti dau reteta mea de chec si sigur iti va iesi super!
Maya, imi place cat de optimista esti, imi place ca nu te dai batuta si reusesti sa ne inveselesti cu starea ta. Si eu astept vesti bune cat de curand La fel si de la Mirela.
Intrebare off topic: am o cartela reincarcabila de orange si trebuie sa incarc valoarea pe un anumit nr, care e in Chisinau. Cum fac?

Alina, 30+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata! Sa aveti o saptamana frumoasa, clocit eficient fara contractii si fara dureri pe niciunde!

Eu am schimbat semnatura
Am citit cateva povesti, super, mai vreau. Cris2010, pai ne lasi asa in suspans? Scrie, scrie si cand e gata umple pagina te rog. Pai nu te gandesti ca fetele la culcus se plictisesc.
Eu am fost la cursuri la Municipal si va sfatuiesc pe cele la prima sarcina sa mergeti undeva daca puteti, sigur va vor ajuta.

Racusor, hai ca intri in luna a 8-a, esti cea mai avansata dintre fetele cu contractii. Pana la urma sunt dureroase contractiile sau sunt BH?
Sabrina, bine ai revenit. Nu ne-ai povestit niciodata de copilasii tai. Sunt mari, mici?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 27+ Iulia Alexandra

Otilia Felicitari pt schimbarea semnaturii...
Si eu sunt la prima sarcina si as vrea sa merg la cursuri, mai ales la Municipal caci acolo am sa-l aduc pe lume pe bebe... Cum sunt cursurile? Sunt cu plata? Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii?
Tu tot la Municipal ai sa nasti? Ce stii de spital? Ce preturi are pt nasteri?
Offf...scuze ca vin cu o mie de intrebari asa deodata, dar m-ai facut curioasa...
Te

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

otilia pai nu din sapt 32 sunt in luna a opta? ce socoteli fac eu aici?

pai am avut dureroase inainte de internare...dupa gynipral si repaos sunt nedureroase..care in mod normal sunt ok...dar la mine nu mai sunt ok, daca sunt prea dese, ca apasa pe col (care e ff moale) si il pot deschide...

in general sunt de la miscariele lui bebe...care da suturi la greu...si uterul riposteaza prin contractie....

Bulina 31+ cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata delfini si delfinariu!
Racusor stai cuminte la pat!!!!
Va doresc o saptamana minunata!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata delfini si delfinariu!
Racusor stai cuminte la pat!!!!
Va doresc o saptamana minunata!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu

nici nu misc

Bulina 31+ cu poznas

Mergi la inceput