Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 19
eladea2005 spune:
Neata!
racusor draguta, cred ca e si stresul prea mare...incearca sa te relaxezi, nu te mai gandi tot timpul la asta...cred ca si psihicul conteaza...
si mie mi se tot intareste, ba intr-o parte, ba in alta...dar atata timp cat nu sunt dureroase, nu le bag in seama...
sabrina, bun venit inapoi...![]()
maya, draguta asa e...zboara timpul...paradoxal, eu sper sa nu ajung la 40...
asa vreo 37+ ar fi super ok..![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
32+ cu Filip
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
tina_80 spune:
Racusor, cred ca daca ai sa stai in pat totul o sa fie bine.
Incearca sa te relaxezi, nu sta incordata! Uita-te la tv, la ceva placut, stai pe net dar nu citi ce te indispune. Hai, fi optimista!
tina
29+ cu 
adrianaBuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aelita ADRIANA arati spuer,burta e frumoasa! sa nu-mi spui ca te vezi grasa !!!!!!! 25+ ![]() Sofia (2ian2007) , Andres(22mai2008) |
nu sunt grasa, sunt elefant

31+ Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 7 saptamani!
Dar nu mai mult de 9 !
adrianaBuc spune:
racusor, elenus, va dau un
si o
. Sa stati cumintele si sa tineti bebelusii in burtica cat mai mult.
Eu azi ma duc sa inchid un contract cu un client, ultimul de care chiar imi era scarba sa ii mai lucrez ceva; raman cu aia vechi, care nu imi pun mari probleme si sper sa reusesc sa ma odihnesc mai mult.
A! Sa va povestesc - neuron de gravida! Fac chec ieri... si neuronul meu mi-a facut figura: am uitat sa pun praf de copt ![]()
![]()
Deci e plat! Bun tare la gust, dar plat. Asa ca... diseara fac altul, ca nu sunt satisfacuta, sper sa nu uit sa pun altceva. ![]()
31+
Vine o
Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 7 saptamani!
Dar nu mai mult de 9 ! ![]()
Cris2010 spune:
V-am citit si eu povestile de dragoste
. La mine e ceva de genul "viata bate filmul", iesea o telenovela...
Fetelor care aveti probleme, va doresc multa sanatate, sa stea delfinasii la caldurica cat este nevoie
.
Cris
30+ cu
laurika1982 spune:
Neata fetele!
Inca o zi de luni la munca
.dar lasa, mai am 3 saptamani si GATA!!
Adriana: cum poti sa zici ca esti elefant?!Suntem toate DIVE, cele mai frumoase si mai destepte . da!?
Va urez o saptamana super, cu bebei cumintei...
Racusor:incearca sa nu te mai stresezi atat, sa stii ca si gandurile negre induc tot felul de reactii in organism.stai linistita, nu mai e mult pana vine bebe..tre sa ne gaseasca fresh si fericite .:)
Pupicei multi.
Laura
28+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Neata! racusor draguta, cred ca e si stresul prea mare...incearca sa te relaxezi, nu te mai gandi tot timpul la asta...cred ca si psihicul conteaza... si mie mi se tot intareste, ba intr-o parte, ba in alta...dar atata timp cat nu sunt dureroase, nu le bag in seama...sabrina, bun venit inapoi... maya, draguta asa e...zboara timpul...paradoxal, eu sper sa nu ajung la 40... ********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si 32+ cu Filip![]() ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
mie aseara la dr mi-au zis ca si pe astea trebuie sa le limitam ca e pericol sa se deschida colul

acum sunt linistita, ma uit la neveste disperate pe calc
dar aseara eram super agitata,ca ma apucasera contractiile, bebe agitat, luasem si gynipral deci pulsul accelerat...
dar dupa ce am stat in brate la sotior m-am relaxat

a gatit aseara
Bulina
31+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
anca_vlad spune:
Neata si de la noi!
mai mai harnicute mai sunteti!
cat despre povesti de dragoste nu ma apuc sa scriu ca nu ii ajunge un capitol intreg va dati seama ca la 18 ani diferenta intre noi...au fost multe de infruntat!
asa sa ma plang ca nu pot trece peste capitolul acesta ff important al sarcinii ca doar durere cata am mancat pana acum nu a am amia vut parte!
La capitolul "fofo" are o forma de nu ati mai vazut intre labia mica si cea mare am o umflaura de mai mare frutusetea, asa ca o vena inflamata parca ar fi varice-eu nu am mai auzit de asa ceva si nici vazut cert este ca e dureroarsa mai ales dupa ce stau si apoi ma ridic...azi la 18 sunt la dr sa vedem ce este!
in rest declar un wee placut, azi ar trebui sa calc ceva si sa spal vasaele de la micul ejun dar am o LENEEEEEEEEEEEE!![]()
![]()
![]()
Anca +26s
ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Cris2010 spune:
Am revazut si eu pozele si pe cele noi.
Haide Adriana, exagerezi! De abia astept sa te vad miercuri la Filantropia si te dau in gat
.
Am vazut-o si pe Creatza si Puiut
. De-acum se iau burticile la intrecere.
Cris
30+ cu
Cris2010 spune:
Carla, tare frumos caruciorul. Sa-l stapaniti sanatosi toti patru
. Sigur ca ma intereseaza. Saptamana asta ma duc sa vad si eu modelul Warrior. La Jumper ar fi diferenta de pret de 200 lei. Merci mult
.
Cris
30+ cu

Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)