Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)
Raspunsuri - Pagina 18
Mycya spune:
neladupa ce vom avea delfinasii in brate o sa ne luam de manutza la tinut dietepana atunci eu una nu am ce sa fac...cel putin acum am iar o foameeeinca ma targuiesc cu stomacul ce tre sai dau la ore dintrastea
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Maya cumva poftele alea de fursecuri prevestesc ceva? Doamne ajuta sa fie ce gandesc eu. Si fii sigura ca o sa ne ajungi din urma cu pasi repezi. 25 + . Mergem inainte cu Doamne Doamne |
Didiuta... nu cred, nu simt nimic pana acuma cu toate ca am tinut cont de perioada... intuitia mea spune ca inca nu este, nu stiu de ce... poate subconstientul vrea sa 'ma protejeze' in caz ca nu... sa nu mai fiu dezamagita. Ma gandesc ca ar fi trebuit sa simt ceva... greturi, sanii putin umflati... chesti dastea... dar nimic. Pe 12-13 trebuie sa/mi vina asa ca astept, nu am curajul sa fac test...
Va fetelor de noapte buna si poate intro zi o sa scriu si eu povestea mea... Seara buna!
Mycya spune:
nbuna burticutze si delfinasiMaya si Mirelasa aveti un somn linistit si sa incepeti saptamana cu dreptul
Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu! abia am recuperat ultimele pagini, am cam ramas in urma cu cititul...
racusor, nu ai venit cu nici o veste... speram ca e de bine...
noi am iesit la plimbarica toata ziua cu masina, am facut vreo 200km si mi s-a parut ok, pe plaja ne-a prins putin ploaia, am mai facut cumparaturi ptr delfinasa: periuta de spalat sticlele, suport ptr vanita, unghiera.
este deja tarziu, fug sa fur un pui de somnic, maine printesita pleaca devreme in excursie cu scoala...
sa avem o saptamana frumoasa, linistita, cu vesti bune!!!
30 AMR 9
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001) pozele noastre
aelita spune:
ADRIANA arati spuer,burta e frumoasa! sa nu-mi spui ca te vezi grasa !!!!!!!
25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
SabrinaLia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic [quote]citat din mesajul lui matusa77 Buna Puiutz! Am dureri de burtica si in vagin dureri ascutite, statul in picioare ma omoara, la fel schimbatul pozitiei in timpul somnului (care nu e mai mult de 5 ore) si psihic si mai nou am dureri in piept saptamana 29 Ducu |
Dureri ascutite in vagin am mai experimentat si eu, dar de scurta durata.. Dureri de burtica nu am...simt ceva ca niste dureri musculare in partea de sus a abdomenului in special dupa ce am mancat si am abdomenul intins la maxim. Nu stiu cat de normale sunt sau daca au alta cauza decat intinderea abdomenului.
Si eu merg la control miercuri si am sa-l intreb pe dr. despre simptomele astea.
Astept sa-mi spui maine ce a zis la control. Probabil ca o sa zica fara stat in picioare. Nu stiu de la ce pot fi durerile in piept. Eu simteam dureri in piept cand aveam reflux acid din stomac (asta inainte de a fi insarcinata). Durerea seamana izbitor cu cea de angina pectorala (am mers chiar si la cardiolog...).
Poate si la tine sa fie de la refluxul acid? Ai arsuri?
si incearca sa stai linistita pana afli ce si cum de la dr.
Elena 26+ cu un cuminte
[/quo
Buna fetelor.Am fost putin ocupata ,azi am intrat sa va scriu si eu doua rinduri.Probabil ca de mine nu-si aduce nimeni aminte .Dar nu-i bai.
Eu am avut probleme din astea la stomac pina acum de curind ,drept sa va spun nu stiu cum am scapat de ele.Dupa ce mincam era imposibil sa nu ma apuce .Am avut dureri groaznice aproape in fiecare zi.Iar eu nu sint sigura ca sint de la intinderea abdomenului .Am mai avut 2 sarcini pina acum si nu am avut dureri de genul asta.Trebuie sa fie alta explicatie.
Cit despre arsuri cica iti trec daca iei magneziu.Eu ieri am luat magneziu.. dupa mult timp si azi vad ca nu ma mai supara arsurile.Sper sa o tina asa.
Fetele care trebuie sa fiti mai precaute cu sarcina ,va doresc bbei la termen si sanatosi.
Am facut si eu cumparaturi la bb ,desi mai am multe de cumparat ,insa nu e timpul pierdut.Lucrusoarele noi le spal inainte de purtare ,in schimb nu le calc.Nu mi se pare necesar ,mai am doi copii si nu au patit nimic.
Eu sapatamina viitoare am programare la doctor.De abia astept.
27+(la nume ne mai gindim)
Florentina_C spune:
Neata' si de la noi...
Un nou inceput de saptamana... Pai...sa fie unul frumos si sa aveti o saptamana usoara.
"Fug" sa citesc din urma, ca ati fost harnice, harnice in week-end.
Va
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 24+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
racusor2010 spune:
neata delfinariu
imi pare rau ca nu am intrat aseara, dar nu am fost prea bine...am baut un suc dr portocale care l-a agitat pe bebe plus drumul pana la baneasa la control si inapoi, asa ca aseara contracrii
la dr a fost ok, colul tot de 3 cm si inchis, dar ff moale...bebe a crescut are 1700grame, fiecare zi in burtica conteaza...
trebuie sa monitorizez contractiile, cand devin dese, la dr cu mine
mi-au monitoriza contractiile. erau ok, dar activitatea uterina ceva mai intensa decat in spital, dar ok
daca stau cuminte in pat si raspund la tratamentul cu pastile, putem ajunge cu bine la termen! Doamne ajuta!!!
dar aseara m--am speriat de contractii toate sunt de la miscarile lui bebe...uneori ma gandeam ca poate nu sunt chiar contractii, adica se facea burtica ca un guguloi unde era bebe...
cu greu am papat ceva aseara, eram si f agitata l-am rugat pe sot sa ma mangaie ca sa ma calmez, apoi am papat si m-am culcat devreme...
peste noapte a fost bine, dar dimineata iar s=a intarit burtica de 2 ori am luat si magneziu, ca zilele trecute nu am mai luat si la 9 iau gynipralul...
sa vedem........
eu s[er sa nu mai apara contractiile si sa rezit acasa pana lunea viitoare cand vine dr meu din concediu
pupici
Bulina 31+ cu poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
tina_80 spune:
Buna dimineata delfinariu!
In aceasta dimineata va servesc cu un bol de lapte cu cereale de ciocolata si o felie de paine integrala cu unt si miere
Sa aveti o saptamana placuta!
tina 28+ cu
Cris2010 spune:
'Neata dragele mele!
Racusor, Doamne ajuta sa fie bine. Stai cuminte, cuminte in patut fara nici un efort!
Cris 29+ cu