Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (95)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

nici eu nu stiu parola,cum nu stiu sa fac capitol nu am intrebat de ea...
Bumblee si unde faci cumetria?la ce rest?

Bianca 27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Mycya, la Aerostar au renovat absolut totul, arata mai elegant decat muuulte alte restaurante, plus ca ne aducem bautura (vinul facut de sot special pt acest eveniment) si alte avantaje. Am ramas cu gura cascata cat de bine arata sala, nici nu-i trebuie ornamente, nimic. Oricum probabil o sa fac niste poze inainte de cumetrie, ca sa am timp sa ma gandesc ce si cum aranjam, dehh, ma plictises tare

Alina 27+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Va invit la Capitolul 96

Oana 31+ Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Neata si de la noi!

La capitolul "fofo" are o forma de nu ati mai vazut intre labia mica si cea mare am o umflaura de mai mare frutusetea, asa ca o vena inflamata parca ar fi varice-eu nu am mai auzit de asa ceva si nici vazut cert este ca e dureroarsa mai ales dupa ce stau si apoi ma ridic...azi la 18 sunt la dr sa vedem ce este!

Anca +26s ELENA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

sunt varice..dupa ceea ce descrii asa am si eu am fost le doctorita mea si cand a vazut din prima mi-a spus ca sunt varice si e posibil sa se umfle si mai tare ...ca tratament imi putea da detralex dar nu ar fi avut rezultate prea mari dupa sarcina dispar...am gasit si pe net alte gravidute care au patit la fel...
alt loc nu au gasit sa iasa doar acolo

Bamboletta 24+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput