Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

moorning

noi plecam pe la 11, dar daca ploua torential cand ajungem...nu stiu loc acoperit...poate doar polivalenta, unde a fost bby expo..

ne sunam cand venim, in caz ca ploua?

bea, ma si vad cu laptopul in ploaie plimband webcamu..

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

eu ieri am avut o seara groaznica...

am fost la o pizza in familie si cu o prietena si abai daca am reusit sa mananc si eu cu o felie..ca fetita a inceput sa faca taraboi...am intrat in masina..sa-i dau fetii o gustare ..dar n-a vrut nimic...plangea si nu reuseam sa o linistesc ..mi se rupea sufletul..DAR...mi-am dat seama ca eu sant de vina ..am mancat ciorba de fasole boabe (mi-a arata soacra o reteta de ciorba ..cum sa o fac sa nu am crampe..deci nici fetitza - dar se pare ca nu a avut rezultat)

si am baut si o ciocolata calda....si asata a pus capac..ca n-a vrut ca deobicei sa doarma de la 22..era asa de agitata..mi-a adormit intr-un sfarsit pe 23.30..si eu eram zombi

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

ce facem??? e innorat rau si ploua.....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

eu zic sa amanam ...in cursul sapt....va fi o decizie de moment...k altfel nua vm cum azi ...stabilim de la o zi al alta

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Neata

Si eu la fel ma gandeam sa ne vedem in cursul saptamanii .. ploua torential acum si e nu am masina si nici aparatoare de ploaie . Mi-as dori tare mult sa ne intalnim

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Neatza!

E cam urat afara, nimic de zis, dar astia de la accuweather sunt optimisti in continuare, zic ca pe la 10 (adica acum) o sa ploua nitel si pe urma o sa fie doar nori (adica nu si ploaie) pana pe la 4, cand o sa mai stropeasca nitel. Nici vremea com nu prognozeaza c-ar ploua azi. Io zic sa ne luam umbrelele, pentru orice eventualitate, dar sunt sanse sa n-avem nevoie de ele.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

cris_m, al3csa, e complicat sa anulezi o intalnire in ultimul moment, poate nu toata lumea citeste si se pot trezi fetele ca merg acolo si nu vine nimeni...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

eu ieri am avut o seara groaznica...

am fost la o pizza in familie si cu o prietena si abai daca am reusit sa mananc si eu cu o felie..ca fetita a inceput sa faca taraboi...am intrat in masina..sa-i dau fetii o gustare ..dar n-a vrut nimic...plangea si nu reuseam sa o linistesc ..mi se rupea sufletul..DAR...mi-am dat seama ca eu sant de vina ..am mancat ciorba de fasole boabe (mi-a arata soacra o reteta de ciorba ..cum sa o fac sa nu am crampe..deci nici fetitza - dar se pare ca nu a avut rezultat)

si am baut si o ciocolata calda....si asata a pus capac..ca n-a vrut ca deobicei sa doarma de la 22..era asa de agitata..mi-a adormit intr-un sfarsit pe 23.30..si eu eram zombi

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

roxy, imi pare rau pentru agitatia micutei, dar nu te invinovati pentru ca nu toti bebelusii sunt asa sensibili la alimentatia mamei. Ai grija doar sa eviti ce constati ca nu-i prieste. De exemplu, a mea nu protesteaza daca mananc ciocolata, si mananc destul de multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

cris_m, al3csa, e complicat sa anulezi o intalnire in ultimul moment, poate nu toata lumea citeste si se pot trezi fetele ca merg acolo si nu vine nimeni...

ai dreptate,dar eu nu cred k vor veni fete in cazul in kre ploua in continuare...dk nu ploua eu vin

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Si eu cred ca vin daca nu ploua. Pe la 11 vad cum e si sper sa il conving pe sotz. Miremia daca esti pe faza adu si colacelele. Nu vin cu carutul ca mi-e greu cu el pe mijloacele de transport, cred ca iau wrapul sau marsupiul. Offf ce vreme enervanta, ieri a fost asa frumos.
Ca sa fiu sigura ca nimeresc lamuriti-ma - cobor la statia Tineretului da? Nu prea stiu zona iar cu metroul merg o data pe an.

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulenca

Si eu cred ca vin daca nu ploua. Pe la 11 vad cum e si sper sa il conving pe sotz. Miremia daca esti pe faza adu si colacelele. Nu vin cu carutul ca mi-e greu cu el pe mijloacele de transport, cred ca iau wrapul sau marsupiul. Offf ce vreme enervanta, ieri a fost asa frumos.
Ca sa fiu sigura ca nimeresc lamuriti-ma - cobor la statia Tineretului da? Nu prea stiu zona iar cu metroul merg o data pe an.

Iulenca

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Pai mergi cu bebe prin metrou? Nu e cam riscant? Nu stiu ma gandesc la presiunea de acolo

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput