Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 11
cris.dogarel spune:
moorning
noi plecam pe la 11, dar daca ploua torential cand ajungem...nu stiu loc acoperit...poate doar polivalenta, unde a fost bby expo..
ne sunam cand venim, in caz ca ploua?
bea, ma si vad cu laptopul in ploaie plimband webcamu..
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
rox_y spune:
eu ieri am avut o seara groaznica...
am fost la o pizza in familie si cu o prietena si abai daca am reusit sa mananc si eu cu o felie..ca fetita a inceput sa faca taraboi...am intrat in masina..sa-i dau fetii o gustare ..dar n-a vrut nimic...plangea si nu reuseam sa o linistesc ..mi se rupea sufletul..DAR...mi-am dat seama ca eu sant de vina ..am mancat ciorba de fasole boabe (mi-a arata soacra o reteta de ciorba ..cum sa o fac sa nu am crampe..deci nici fetitza - dar se pare ca nu a avut rezultat)
si am baut si o ciocolata calda....si asata a pus capac..ca n-a vrut ca deobicei sa doarma de la 22..era asa de agitata..mi-a adormit intr-un sfarsit pe 23.30..si eu eram zombi
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza ce facem??? e innorat rau si ploua..... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
eu zic sa amanam ...in cursul sapt....va fi o decizie de moment...k altfel nua vm cum azi ...stabilim de la o zi al alta
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
al3csa spune:
Neata
Si eu la fel ma gandeam sa ne vedem in cursul saptamanii .. ploua torential acum si e nu am masina si nici aparatoare de ploaie . Mi-as dori tare mult sa ne intalnim
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Nik0le spune:
Neatza!
E cam urat afara, nimic de zis, dar astia de la accuweather sunt optimisti in continuare, zic ca pe la 10 (adica acum) o sa ploua nitel si pe urma o sa fie doar nori (adica nu si ploaie) pana pe la 4, cand o sa mai stropeasca nitel. Nici vremea com nu prognozeaza c-ar ploua azi. Io zic sa ne luam umbrelele, pentru orice eventualitate, dar sunt sanse sa n-avem nevoie de ele.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
cris_m, al3csa, e complicat sa anulezi o intalnire in ultimul moment, poate nu toata lumea citeste si se pot trezi fetele ca merg acolo si nu vine nimeni...
Nik0le spune:
citat din mesajul lui rox_y eu ieri am avut o seara groaznica... am fost la o pizza in familie si cu o prietena si abai daca am reusit sa mananc si eu cu o felie..ca fetita a inceput sa faca taraboi...am intrat in masina..sa-i dau fetii o gustare ..dar n-a vrut nimic...plangea si nu reuseam sa o linistesc ..mi se rupea sufletul..DAR...mi-am dat seama ca eu sant de vina ..am mancat ciorba de fasole boabe (mi-a arata soacra o reteta de ciorba ..cum sa o fac sa nu am crampe..deci nici fetitza - dar se pare ca nu a avut rezultat) si am baut si o ciocolata calda....si asata a pus capac..ca n-a vrut ca deobicei sa doarma de la 22..era asa de agitata..mi-a adormit intr-un sfarsit pe 23.30..si eu eram zombi 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
roxy, imi pare rau pentru agitatia micutei, dar nu te invinovati pentru ca nu toti bebelusii sunt asa sensibili la alimentatia mamei. Ai grija doar sa eviti ce constati ca nu-i prieste. De exemplu, a mea nu protesteaza daca mananc ciocolata, si mananc destul de multa...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Nik0le cris_m, al3csa, e complicat sa anulezi o intalnire in ultimul moment, poate nu toata lumea citeste si se pot trezi fetele ca merg acolo si nu vine nimeni... Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
ai dreptate,dar eu nu cred k vor veni fete in cazul in kre ploua in continuare...dk nu ploua eu vin
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
iulenca spune:
Si eu cred ca vin daca nu ploua. Pe la 11 vad cum e si sper sa il conving pe sotz. Miremia daca esti pe faza adu si colacelele. Nu vin cu carutul ca mi-e greu cu el pe mijloacele de transport, cred ca iau wrapul sau marsupiul. Offf ce vreme enervanta, ieri a fost asa frumos.
Ca sa fiu sigura ca nimeresc lamuriti-ma - cobor la statia Tineretului da? Nu prea stiu zona iar cu metroul merg o data pe an.
MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII
VARSTA MARIUKU
www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA
www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI
www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK
al3csa spune:
citat din mesajul lui iulenca Si eu cred ca vin daca nu ploua. Pe la 11 vad cum e si sper sa il conving pe sotz. Miremia daca esti pe faza adu si colacelele. Nu vin cu carutul ca mi-e greu cu el pe mijloacele de transport, cred ca iau wrapul sau marsupiul. Offf ce vreme enervanta, ieri a fost asa frumos. Ca sa fiu sigura ca nimeresc lamuriti-ma - cobor la statia Tineretului da? Nu prea stiu zona iar cu metroul merg o data pe an. Iulenca MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII VARSTA MARIUKU www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK |
Pai mergi cu bebe prin metrou? Nu e cam riscant? Nu stiu ma gandesc la presiunea de acolo
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis