Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Da Klarisse, si eu cred ca e mai degraba o regula interna. Adica sper!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Nike, daca reduc la 70% din venituri indemnizatia sper ca macar plafonul de 4000 de ron sa ramana acelasi ca ma ajut de Pfa..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

ionela, sanatate multa mamei tale !

didadi, bine ca ti-ai rezolvat cu concediul ! Stai acasa si ai grija de tine si bebe ! Fara mustrari de constiinta, da ?

clary, tare simpatica sora ta . Spune-i sa nu uite ca ti-a promis asta, la un moment dat o sa-ti prinda tare bine ajutorul ei. Stiu ca la inceput o sa vrei sa le faci tu pe toate, dar va veni si vremea la care iti va prinde tare bine orice ajutor pe care l-ai putea primi. Fie si sa stea cu bebe 1 ora.

Arianna, iei numai acid folic, sau si vitamine ? Ca de obicei vitaminele prenatale contin si acid folic si nu mai e nevoie sa-l iei separat. Daca nu iei decat acid folic, atunci te poti opri cand termini folia, iar data viitoare cand mergi la dr il intrebi daca e cazul sa iei vitamine.

Klarisse, multa putere sa rezisti la serviciu ! . Si cum termini cu proiectul asta ia-ti cateva zile libere !

oramona, eu iau Elevit de pe la 12-14 saptamani. Nu cred ca ingrasa, cel putin in cazul meu nu cred sa fi avut acest efect, nici acum, nici la sarcina anterioara.

tanamera, bafta azi la echo, sa fie bebe cooperant Dar mai ales sa primesti numai vesti bune de la dr

nike, multa sanatate, of, cate mai tragi ...

Lora, esti . Esti sigura ca luasei cu tine toate cele 8.5 kg ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Luciana, mersic frumos

Am intrebat ca sa fiu sigura ca am inteles bine.

Eu sincer as vrea sa merg la serviciu cat de mult pot, cele 126 zile sunt platite mai bine decat CIC si imi convine mai mult sa merg la serviciu decat sa stau acasa in prenatal.
Sa dea DD sa ma simt bine si eu si bebe si sa trecem cu bine peste arsita verii care vine

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Luy

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

ionela, da, banii pt cele 126 de zile ii primesti de la firma, in acelasi cont in care iti vireaza lunar salariul. Firma ii recupereaza de la stat ( vireaza mai putin cu suma respectiva ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

intra pe realitatea.net sau stiri.rol

deocamdata as da orice sa pot manca.vomit intr-una.+ 21 saptamani

Mergi la inceput

Of, clary, pana am postat eu mesajul anterior vad ca ai primit o veste rea

Desi e greu, incearca sa nu te panichezi si sa-l stresezi pe bebe. Intereseaza-te ce se poate face in situatia ta, eventual intreaba aici pe forum, la sectiunea de legislative, sigur vei primi un raspuns avizat.

Fii tare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Oooo, luy, daaaa....erau cu mine toate! Stai sa ma vezi acum, ca mi s-au umflat toate...si maini, si picioare, nu mai suport pantofii...am senzatia ca mi-e umflat tot corpul...da' am bagat o inghetata si parca-i viata mai frumoasa! Las' ca am eu timp sa slabesc dupa!

Clary, nu te stresa, cu mult calm si ajutor din partea dr., iesi tu si din asta..si ar fi chiar culmea sa nu te ajute, pe cuvant...o trimiti pe mana noastra, ca-i aratam noi ei!
Tot citind ce scrieti voi imi dau seama ce norocoasa sunt - sefii mei sunt super, politica firmei e in interesul angajatului, dr. de familie si ginecolog mi-ar da medical oricand, numai sa cer...chiar am noroc....de ce ma mai plang uneori, oare?

Lora, mami de Iustina si 23+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Luy merci mult.

Oare Crina nu s-a intors de la medic?

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput