Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010! (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Buna fetelor! Mi-a luat tare mult sa recuperez tot ceea ce ati scris de cand nu am mai apucat sa intru pe forum.
Noi suntem bine. Bebelina a inceput sa miste, dar, contrar celor spuse despre a doua sarcina cum ca ai simti mai devreme miscarile bebelusului, eu am simtit-o pe a mea miscand mai tarziu decat la Clarinda. Bine, acum nici nu stau prea mult locului cum a fost la prima sarcina de aveam mai mult timp de "pandit" miscarile bebeului. Important e ca misca si deja nu mai pot de dragul ei.

Va rog frumos sa ma treceti si pe mine pe listuta cu numele fetitei mele de 2 ani Maria Clarinda (18.03.2008). Multumesc frumos!

Klarisse, vreau sa te pup si sa-ti multumesc in mod deosebit pentru grija ta. Am vazut ca intr-unul din capitolele anterioare ai intrabat de ec nu am mai aparut si daca stie cineva ce va de mine. Am avut foarte multa treaba la birou, iar acasa nici nu se punea problema sa am putin timp sa deschid calculatorul. Dar, m-am intors.

Zoze, felicitari pentru fetita! Chiar eram curioasa ce ascunzi in burtica!

Trebuie sa plec ca a venit sotul sa ma ia de la servici. Scriu maine de dimineata cuma jung la birou.

Va pup pe toate! Maya, Madutza, Iony, Iomur pupici speciali!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 18+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna fetelor! eu aveam azi programare la dr pentru controlul lunar. Dupa ce m-am stresat toata ziua sa termin la timp treburile de birou, m-am dichisit, m-am aranjat, mi-am pus masca de castraveti, bigudiurile, floarea in piept, ajung la doctor cu intraziere (ceea ce m-a enervat ca nu e stilul meu) noroc ca mai era cineva inauntru, si in timp ce imi scot tacticoasa dosarul cu analizele sa-l mai studiez costant cu surprindere ca ecografiile mele se transformasera in planuri iar analizele in cote..cred ca mi-a luat o vesnicie sa ma dumiresc ca plecasem cu un dosar de la birou...m-au apucat toti nervii ...asa ca m-am intors acasa ca o floricica ofilita ...Chiar ma gandeam pe drumul spre casa sa mai iua niste lecitina ca nu se mai poate..bine ca pana la clinica m-am admirat in toate geamurile si oglinzile in loc sa ma uit in geanta sa vad ce dosar am luat .

Tina, cu(23+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Clabuc ma bucur ca sunteti bine, felicitari pentru miscarile bebelinei.

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Office ai fost tare draguta cu povestioara ta..se mai intampla..

Klarisse graviduta 18+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Office
Eu imi indes de acasa in gentoi dosarul, tocmai pentru a nu tb sa ma ocup de chestii de astea "dificile" inainte sa fug la dr. Neuronul este si asa supra-solicitat, sarmanul.

Kiti, 18+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Office, super tare :)).

Eu data trecuta am uitat tot dasaru, am plecat ca o floare, eram multumita ca am geanta cu tot ce-mi trebuie pe Raul si pe el. Iar cand mi-am dat seama ca n-am dosaru am dat vina pe mama si pe sot ca i-a apucat sunatu' cand ma pregateam eu de plecare si m-au bulversat . Evident ca dr cand m-a vazut a cerut analizele dar i-am spus ca i le trimit scanate pe mail si s-a rezolvat

16+ si mamica de baietel nazdravan, Raul 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Luy, mersic de lamurire

--------------------------------------------------
Sunt o 17+

Ingerasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, esti o scumpa. Sarcina e de "vina"

--------------------------------------------------