FIV la Sibiu (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle99 spune:

Am facut beta, din pacate rezultatul a fost previzibil, dupa 2 teste negative , a aprut si beta 0.5. Deci FIV nereusit. Ma tot gandesc ce a mers prost, dupa ce totul mersese foarte bine, si aveam 4 embrioni foarte buni. Voi stiti cumva ce cauze ar putea fi, de ce nu se fixeaza, ce as mai putea exclude , rezolva, inainte de o noua incercare ? Am avut ceva frisoane saptamana trecuta, de pe la rinichi cred, o fi si asta o cauza. Cert este ca am fost teribil de dezamagita, indurerata, va dati seama si nici acum nu mi-am revenit. Nu mai am nici un embrion congelat, deci o noua incercare implica iar o stimulare si o punctie. Va tin pumnii la toate care sunteti acum in cursul tratamentului si sa dea Dumnezeu sa va indepliniti visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atena_77 spune:

Buna Michelle,
eu sunt de pe site-ul cu FIV Budapesta. scuze ca ma bag in seama, (1ul FIV facut in Romania - Bucuresti, nereusit si fara embrioni ramasi), asa ca imi cam pot da seama cam cum te simti...din pacate nu exista niciun motiv clar pentru care nu se prinde sarcina, daca analizele in rest sunt bune; pur si simplu cele care nu reusim, ne incadram in procentul, mai mare, de nereusite. Trebuie sa te inarmezi cu extrem de multa rabdare si sa continui pana vei reusi. Din pacate este greu momentul esecului, dar se poate trece peste el cu credinta..... Cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

michelle99,

buna intrebare si naspa situatie in care totul e 0k dar nu se prinde nimic.
aici cred eu ca intervine ceea ce se numeste soarta,sau ghinion,sau destin sau doamne-doamne,sau ceva ce nu tine cu noi...



ceea ce nu inteleg eu e cum de tine doamne-doamne numai cu cei ce nu au ce manca dar au in schimb cate 5 sau 7 copii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns johanas spune:

Ceao fetele.In primul rand multe, multe pareri de rau Michelle pentru nereusita.Mocanitza si Raisa bafta multa.Alecori felicitari pentru outze.Monaramona ce sa spun am avut dureri abdominale mai puternice si m-am unflat in ultimele zile de stimulare,nici nu puteam sa merg bine ca-mi simteam ovarele ca doua bombe .Iti dai seama ca am facut hiperstimulare si am avut dureri abdominale cam greu suportabile.Ieri am facut transferul ,am luat si eu doi puiuti acasa.Din 36 de ovocite s-au fertilizat 28 ,a doua zi s-au divizat toti ,iar din a treia zi nu s-au mai dezvoltat chiar toti normal si pana in a cincea zi mi-au mai ramas 15 ,2 sunt la purtator si restu la congelat. FETELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Seara buna fetelor!
Alecori bafta multa maine!
Raisa mult succes si tie!
Mocanitza, fruntea sus, dl doctor o sa te laude vineri vei vedea! Hai ca mai ai un pic!
Bravo johanas! Ai grija multa de puii tai!
Ufff, Michelle, ce veste! Te inteleg perfect caci in decembrie am trecut prin aceeasi situatie!
2 embrioni de catalog transferati si nici unul nu s-a prins. explicatii nici nu am mai cautat atunci. mi-am zis ca nu a fost ca nici unul dintre ei sa fie bebele meu, dar am crezut in continuare ca cel care va fi al meu, va ramane la vremea potrivita in burtica! Asta trebuie sa crezi si tu!

danaisa20 fericita 17+
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna dimineata, fetele

Vin si eu cu vesti: am fost ieri din nou la eco. Eram destul de deprimata ca din cauza lipsei simptomelor credeam ca s-a oprit si aceasta sarcina si acolo surpriza:bebe are 0.5cm si activitate cardiaca prezenta.E mai mititel decat ultima menstruatie de aceea nu s-a vazut saptamana trecuta, dar doctora zice sa nu-mi fac griji ca masuratorile astea sunt relative.Ce sa zic, mi-a venit nitel inima la loc si acum sunt mai optimista, sper sa fie ok in continuare.

Michelle99, capul sus, DD are grija de noi toti
Johanas, asteptare usoara de acum
Alecori, Raisa75,Mocanitza, Monaramona, multa bafta!
Bonsai, eu cred ca dr. nu vrea sa-ti faca FIV inainte sa se asigure ca totul e in ordine si eu zic ca asta e un lucru bun. Mie luna trecuta cand am fost la Sibiu, dr. I mi-a spus direct ca nu e cazul de FIV inca desi la cat eram de pornita l-as fi inceput atunci pe loc. Mi-a zis ca ei imi pot lua banii usor, dar ca nu vor daca nu e cazul si asta mi-a placut foarte mult la Polisano
Yarrina, cum te mai simti?Nu te-am vazut demult pe forum
Danaisa, multumesc pentru incurajari

Va doresc numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Sunt aici fetele! Va mai citesc din umbra.
Eu sunt relativ bine...greturile inca nu au disparut, dimineata m-am imprietenit si cu buda de la munca dar asta-i treaba. Speram in 2 saptamani sa treaca. Maine mergem la eco sa vedem ce mai fac puiutii si apoi la munte.
Multa bafta tuturor!! Va tin pumnii!!

fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

anda15,

cred ca ai dreptate,si eu eram atat de pornita ca as fi facut FIV pe loc.

si nu ma interesA decat rezultatul,adica embrionul in uter,chiar daca nu stiu inca o cauza.(endometrioza)

as fi sarit si peste laparo,dar se pare ca nu se poate.

poate ca ai dreptate,nu ne i-au banii chiar asa de usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

michelle,imi pare foarte rau de nereusita ta...cuvintele nu isi au rostul in momentul asta...dar oricum capul sus ai pierdut o lupta nu si razboiul...multa bafta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Mocanitza, bafta multa maine! Sunt curioasa ce-ti mai zice, daca iti mai zice ceva in legatura cu fsh-ul. Ca mie, de cate ori am vorbit mi-a atras atentia asupra lui... iti tin pumnii!

Alecori bafta!

Raisa, s-ar putea sa fim colege in iulie. Asta daca nu reusesc sa incep in iunie. Eu deocamdata sunt pe antibiotic pt mycoplasma sa vedem daca trece. Inseamna ca la tine au fost toate analizele in regula, daca ati si stabilit deja procedura si data inceperii. La mine au aparut tot felul de mici chestii care ne-au facut sa amanam.

Astazi declar si ziua 1. Din cate vad, iar am un ciclu slab cantitativ... poate ma mai pricopsesc cu vreun chist, ca sa mai stau pe bara si din cauza asta

Mergi la inceput