Mama este f. suparata!
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
b.nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ladyJ B.nica, apropo de taxe si impozite. Ale se platesc oriunde in lume si au de obicei niste scopuri foarte clare. Si efecte vizibile. Problema in Ro nu este ca vezi doamne platim taxe. Problema este ca targetul final al acestor bani este doar pe hartie, nu si in practica. Exemplu: platim sistemul sanitar, dar noi n-avem defapt un sistem sanitar. Cotizam la pensie..dar cand ajungem sa strangem roadele ia-le de unde nu-s. UNDE-S BANII? Well... Abia cand nu se va mai fura ca-n codru, vom putea beneficia de realizarile aparute in urma impozitelor noastre. Stiu ca e deja un refren super arhi mega cunoscut, dar, din pacate asta e: SE FURA CA-N CODRU si se minte cu nerusinare. |
Lady,iti spun sincer ca nu prea am inteles ce ai spus,dar am inteles ff. bine ce a spus un Sef de StatRomania este cumparata toata ,asa ca trebuie sa urmarim cu atentie de unde incearca guvernul sa lipeasca gaurile,cel putin d.p.v. legal!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui b.nica
Lady,iti spun sincer ca nu prea am inteles ce ai spus,dar am inteles ff. bine ce a spus un sef de Stat [b]ca suntem de mult timp cumparati/b]! |
Ahhh..B.nica, nu face acum greseala sa cazi in pacatul asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui b.nica Dar de ce te abtii de la comentarii? Tu din ce o sa traiesti cand vei fi pensionar? |
In niciun caz din pensia de la stat.
b.nica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
In niciun caz din pensia de la stat. |
Ete de ce te apreciez eu pe tine:baiat destept!
![](floare.gif)
Eu ce o sa fac?Ma reprofilez pe rosii?
![](icon_smile_big.gif)
b.nica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ladyJ
Ahhh..B.nica, nu face acum greseala sa cazi in pacatul asta. |
Te rog sa ma scuzi ca am reformulat raspunsul meu!
Desigur ideea se pastreza si sunt convinsa ca te nemultumeste in aceeasi masura dar trebuie sa accepti [b]certitudinea!
De ce a fost distrusa d.p.v. economic,sistematic, o tara bogata ca a noastra, intr-un mod cel putin bizar?
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui capcaunul Pe vremea cand se numea Dacia. |
ntz.pe vremea cand mergeai cu 1 leu la Paris !
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
![](smiley_pregnant.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Bea_Special spune:
Lasind gluma la gluma...cand va face guvernul aceasta rapida miscare.E vorba de 1 Iunie.Legea va trebui trecuta prin parlament ,nu? Poate ma insel.Ordonanta de urgenta?Bine ca se poate aici...nu in alta parte.
Pensionari,someri,bugetari...cei care ar trebui sa lase "ciocu mic" .Urat,urat,silos (alt termen nu gasesc).Dar cu Q7,aia vizati de Berceanu cum ramane? Ah,aia's shmekeri...se revolta ((( :.
conchita spune:
am citit si eu stirile cu reducerea pensiei si a salariilor de bugetari. masura mai de dreapta ca asta nu se egzista, bezele celor care l-au votat pe basescu crezand ca e social-democrat.
asa, la o privire pe fuga, sunt cateva aspecte: la ce economie subterana exista in romania, aka evaziune fiscala, normal ca nu-s bani la buget. pe de alta parte, doamnele cu oja asortata la haine (de cand e asta dovada de bogatie? o sticla de oja e ieftina) nu-s sustinute integral de stat. pe-aici exista o gramada de optiuni pentru economii de pensionare, pensia de la stat e chiar ridicol de mica. oamenii folosesc asigurari de pensie private.
nedreptatea e cu pensionarii. salariile reduse la bugetari le inteleg, insa pentru pensionari e o lovitura de gratie - ei nu mai au varsta la care sa-si suplineasca veniturile dintr-un job part-time, etc, si nici sanatatea corespunzatoare. generalizez, pentru ca romania se preteaza la generalizare in privinta pensionarilor. cu bugetarii nu empatizez asa tare, oricum birocratia trebuie reformata in romania. dar ce se intampla cu pensionarii e genocid curat.