Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (494)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

didi asa e inca nu stiu ce se petrece cu ele dar ca parinte ti se rupe sufletul sa le vezi asa , si ce fete ...ce frumoase erau ! of doamnee ...

o viitoare mamica

Mergi la inceput

ce faceti in week?
didi ai completat decl 230? pana pe 15 mai se dep , e term limita ...

http://./2010/05/07/ongfest-ziua-1/comment-page-1/#comment-6924

v-am pus un link ...

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

nenorocirea face ca doctorul meu sa fie plecat din tara :(( a zis ca daca e sangerare usoara si fara dureri si daca simt eu ca rezist sa ma duc numai maine dimineata.

adevarul e ca sangerarea este foarte usoara, acum de exemplu am schimbat tamponul de 30 de minute si e inca perfect curat. si cand curge e destul de usor.

Aditza eu am fost diagnosticata cu ceea ce se numeste sarcina cu ou clar. Adica am placenta, se dezvolta, dar nu s-a mai dezvoltat embrionul. Sau s-a dezvoltat si s-a oprit din evolutie pentru a fi reabsorbit.

Acest tip de sarcina este foarte pervers pentru ca din cauza placentei bhcg-ul creste ca intr-o sarcina normala si implicit simptomele sunt la fel. Deci nu ai habar ca nu e ok.

Diagnosticul se da la eco cand treci de 5 saptamani dar nu e sigur si cum am citit mult despre subiect, teoretic nu e sigur pana pe la 10 saptamani pentru ca pot aparea erori in calculul datei de conceptie. Si la mine era un semn de intrebare ca noi am facut sex cam toata luna (mai putin fix in perioada de ovulatie!) si nu stiam daca l-am conceput la inceput sau la sfarsitul lunii. Si de aceea doctorul a zis sa mai asteptam ca mai exista minuni si poate mai apare.
M-a intrebat daca eu sunt in stare sa fac asta (am asteptat 2 saptamani de la aparitia primei banuieli!) si eu am fost de acord pentru ca nu ma simteam rau. Din pacate insa chinul psihic este major pentru ca, dupa cum am spus, ai simptomele unei sarcini normale!
Eu am decis sa astept pentru ca nu vroiam sa stau mereu cu indoiala in suflet, ce ar fi fost daca...asa macar stiu ca sigur nu era o sarcina viabila.

Acum nu pot decat sa sper sa nu am sangerari puternice. Daca continua ma duc la spital, daca e usor poate reusesc sa imi astept doctorul!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Aditza, Cristinelul este f bine, merci!

Fetelor am si eu o pb. De luni de cand am venit din Bulgaria ma tot doare burta pe timpul zilei. Dimineata nu am nimic dar pe urma incepe si ma doare din cand in cand pe tot parcursul zilei. Mi-e frica sa nu fi racit acolo. M-am saturat de mers la medic...cam peste 10 zile ar tb sa vina ciclu. Are cineva vre-o idee de tratament?...sau alte idei de calmare?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am intrat scurt sa va dau de vesti. am plecat de urgenta la dr ei care era la spital atunci ca plangea intr-una ca o doare urechea dreapta si nu stiam ce sa ii fac. a consultat-o in amanuntit si se pare ca pneumonia nu a trecut nici dupa cele 5 zile de antibiotic... mai continuam pana luni cand mergem iarasi la control. si are si un fel de otita mediana...!?!

ama, sa stapaniti sanatosi casa! noi ne-am interesat si am vazut mai mult casele din cealalta parte a orasului, ciarda rosie-mosnita noua. dar ne costa 96.000 euro

va poop, merg sa mai fac niste chestionare ca maine e zi mare

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 2 luni pana la Antalya!!

Mergi la inceput

yasmi ...offf doamne ajuta sa isi revina pitica

ama ..of doamne am inteles acum , te cred din inima si inteleg perffect prin ce treci , daca as putea sa te ajut cu ceva ...as face-o cu mare drag

madule ....niste supozitoare volaren , te-ar ajuta sunt antiinflamatoare si calmeaza , o baie cu ceai ..in sezut .

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Of Yasmi, multa sanatate micutei, ici sa se faca bine cat mai repede! Si bafta la chestionare!
Aditza, se rezolva, am dat un mail sa intreb si astept raspunsul, ca nu stiu daca nu cumva mi-a depus-o.
Mada, si eu am avut asa niste dureri cateva zile, dar destul de usoare si n-am luat nimic. nu stiu de la ce-or fi fost c-au trecut.
Ama, cum mai esti?

in devenire

Mergi la inceput

offfff ....haideti ca am intrat intr-o stare asa mai ciudata am inceput sa ma gandesc la toate chestiile nasoale .....ma gandesc daca nu am ramas dc intarzie ? daca am chist ? daca rana asta de pe col nu trece , cica numai cauterizarea are leac ...... daca endometrioza mea isi face de cap in burtica la mine ......aoleu ce stare m-a luat

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ama eu cand am eliminat sarcina atunci ( bine...era mica)
a inceput cu pete maronii, a doua zi a inceput sa curga sange dar putin, iar ce curgea, era mai mult cheaguri.
iar a treia zi deja curgea mai mult decat atunci cand eram la menstruatie si plus k aveam dureri groaznice in partea stanga si se intindea pana in jos pe picior.
nu mai simteam picioru pana am ajuns la spital si mi-a facut diclofenac injectii
oricum sangerarea mi s-a terminat cam intr-o sapt. atat a durat eliminarea.
dar ti-am zis..la mine era mica. si nu a fost nevoie de chiuretaj.

dc vezi k incepe sa doara rau ia niste diclofenac, sau ketonal dc ai prin casa. k trece imediat.
ai grija de tine te rog.
suntem alaturi de tine

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre

In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!

Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Mai Aditza, ce te-a apucat? Esti culmea, cazi in butoi inainte sa vina uratii? Plus ca butoiul e inchis de Cosmi, si chiar daca ea nu-i pe faza suntem noi si nu te lasam. Ia lasa prostiile ca maine ai o zi plina. Si mie care am ciclu ceas (da d-ala elvetian nu oricum) mi-a intarziat o data 5 zile de-am crezut c-ajung la nebuni de griji, si uite ca n-a fost nimic. Si mai lasa si endometrioza aia, naiba s-o ia, si eu am avut chist endometriozic, l-am scos cu laparo si nici nu ma mai gandesc la el.

in devenire

Mergi la inceput