Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (494)
Raspunsuri - Pagina 8
cos_minutza spune:
Aditza sunt bine multumescSunt un pic obosita ca a varuit ala meu si a pus parchet intr-o camera si au am strans si sters dupa el
Va la ca mergem la niste prieteni cu toate ca chef nu prea am
la gagici!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
aditzaC spune:
deci raman singurica , bien gagici o seara minunata va doresc
va pupik
o viitoare mamica
ama22 spune:
fetelor mai e cineva pe aici?
eu sunt un pic ingrijorata. am inceput sa sangerez usor. nu am niciun fel de dureri deocamdata.
eu deja sunt impacata cu ideea pierderii acestei sarcini, dar problema mea este acum ca nu vreau sa merg noaptea la un chiuretaj la urgenta.
as vrea sa merg numai maine dimineata la un consult si eventual un chiuretaj daca nu avortez pana atunci sau am avort partial.
A trecut vreuna dintre voi prin asta acasa?
(eu oricum nu am de eliminat un fat, ci doar placenta! - nu ca ar fi mai putin dureros fizic, dar psihic este mai usor)
http://www.amainbucatarie.blogspot.com/
didi32 spune:
Hei, hei, nu plecati toate, mai sunt si eu pe-aici, numa ca se joaca sotu pe calc, ce sa fac, tb sa-l las si pe el putin
Noapte buna celor care s-au dus la culcare si ici!
Aditza rezisti tu pana duminica?
Cosmi daca si carceii-s simptomeeeee... da si daca-mi iese figura luna asta, atunci sa vezi
in devenire
didi32 spune:
Ama eu sunt aici, dar nu te pot ajuta, chiar nu stiu ce sa-ti zic. Poate citesc si alte fete mesajul tau. Daca incepe sa curga mai mult te sfatuiesc sa te duci la urgenta totusi
in devenire
aditzaC spune:
decui nu sunt singura .....
ama ...doamne daca ai sti cat de mult imi pare rau , cat ma doare sufletul pt tine ....... nu stiu ce sa zic ....oricum cred ca nu-i ok
dar ia spune-mi ceva , scuze ca poate nu vrei sa intrii in detalii , daca nu nu e cu suparare , serios , inteleg perfect , dr a zis ca nu ai embrion doar placenta ? si atunci d c ti-a zis sa mai astepti sau cum s-a intamplat?
o viitoare mamica
madutza_bra spune:
Ama, suna-ti doctorul si spuneica ai inceput sa sangerezi si vezi ce zice. Am citit de fete care au eliminat sarcina (au avortat) acasa, dar nu dintr-o data ci timp de 1 sapt
Off, cred ca este f stresanta starea ta, sa nu sti in ce ape te scalzi... hai suna doctorul si spune-ne si noua ce a zis
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
aditzaC spune:
fetelor nu vreau sa ating coarda sensibila ......chiar acum ma uit la dansez la doua gemene care sufera de autism , e groaznic sa te chinui sa ai un copil si noi stim ce inseamna sa te chinuii ...........si cand te bucuri ca le ai ...se intampla ceva
offffffff nu stiu daca gandesc bine , daca gresesc sau nu dar am zis ca decat sa imi de-a d-zeu un bebe si sa mi-il ia fie din burtica , fie apoi la cativa anisori mai bine sa nu imi dea , sau sa fie bolnav grav
offfffff............ma apuca plansuuu
o viitoare mamica
aditzaC spune:
madule ..ce face cristinelul?
ama ..chiar asa suna dr .... te rugam !
o viitoare mamica
didi32 spune:
Aditza daca ma crezi exact la asta ma gandeam si eu... cat s-or fi chinuit si parintii, sau chiar daca nu s-au chinuit, si p-urma sa aiba asa un soc. Bietele fetite, ele saracutele nu stiu ce se intampla, dar parintii
in devenire