Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (494)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

iony ..... pai eu incerc de 3 ani , am si o laparo(noiembrie 2008) cu un chist de 6,5 cm , rez endometrioza , o trompa scoasa ....aderente ...am facut diph dupa trei luni , si de atunci am tot asteptat . <in dec 2009 am desc o rana pe col am urmat trat si acum am term trat joi si iata ca cm tb sa vina miercuri si nu a mai venit .
Azi am 32 de zile , ultimul cm a fost pe 8 aprilie .Sunt intr-o stare de emotii ..nu stiu ce sa mai zic ce sa cred , nu imi vine sa cred ca va povestesc despre mine , ca eu sunt gravida ...nu pot sa cred.
Acum imi dau seama ca exista minuni si ca d-zeu ne iubeste .
Imi este frica ...acum m-au luat alte ganduri ......stiu ca poate parea banal ceea ce zic ....dar nu va pierdeti speranta , exista D-zeu !

o viitoare mamica

Mergi la inceput

ioni multumesc din inima ....... cred ca marti merg la dr eu am luat si flamexin saptamana trecuta ca na am facut trat pt rana de col , acum am ajuns la concluzia ca acesta rana ma impiedica sa raman .marti as vrea sa aj la dr si sa imi dea ceva pt sustinere etc ...am niste emotiii ...doamneeeeee ........

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

iony ..... pai eu incerc de 3 ani , am si o laparo(noiembrie 2008) cu un chist de 6,5 cm , rez endometrioza , o trompa scoasa ....aderente ...am facut diph dupa trei luni , si de atunci am tot asteptat . <in dec 2009 am desc o rana pe col am urmat trat si acum am term trat joi si iata ca cm tb sa vina miercuri si nu a mai venit .
Azi am 32 de zile , ultimul cm a fost pe 8 aprilie .Sunt intr-o stare de emotii ..nu stiu ce sa mai zic ce sa cred , nu imi vine sa cred ca va povestesc despre mine , ca eu sunt gravida ...nu pot sa cred.
Acum imi dau seama ca exista minuni si ca d-zeu ne iubeste .
Imi este frica ...acum m-au luat alte ganduri ......stiu ca poate parea banal ceea ce zic ....dar nu va pierdeti speranta , exista D-zeu !

o viitoare mamica

Intr-adevar exista Dumnezeu ma bucur mult mult ptr tine
Stai linistita si mergi cat mai repede la medic sa vezi ce-ti spune
Sa iei acid folic
O minune de la D-zeu -sa ai o sarcina usoara si la termen
Te mult si ai grija de tine

asteptat cu optimism
http://picasaweb.google.com/100715852548040390541/NOI2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Aditza, felicitari!!!

Eram sigura ce este bebe la tine in burtica

Sa ai o sarcina usoara, o nastere de nota 10 si un bebe sanatos si mancacios!!!

Ma bucur foarte mult pentru tine

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

mada , ioni multumesc frumos
da o sa merg marti sper sa aibe loc dr ...si o sa ii cer tot ce tb o sa intru mai tarziu sa vb acum merg la masa si mai am putina tb

va pupik

o viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Felicitari Aditza!!!!

Ce ma bucur pentru tine!

Stai linistita cu liniuta. Si la mine a aparut foarte vag prima oara, de abia se vedea si eu am facut 5 teste de sarcina sa fiu sigura :)) toate erau pozitive, dar a doua liniuta era foarte vaga. Ulterior am aflat ca testele de sarcina pot sa dea un fals negativ, dar nu pot da un fals pozitiv si ca liniuta vaga inseamna doar ca inca este o sarcina mica.

Offf ce ma bucur pentru tine!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Felicitari Aditza!!!!

Ce ma bucur pentru tine!

Stai linistita cu liniuta. Si la mine a aparut foarte vag prima oara, de abia se vedea si eu am facut 5 teste de sarcina sa fiu sigura :)) toate erau pozitive, dar a doua liniuta era foarte vaga. Ulterior am aflat ca testele de sarcina pot sa dea un fals negativ, dar nu pot da un fals pozitiv si ca liniuta vaga inseamna doar ca inca este o sarcina mica.

Offf ce ma bucur pentru tine!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Aditza, ce ti-am spus eu mai alataieri? felicitari din toata inima, sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!

Da-i cu acid folic daca nu luai deja si musai la dr, are, n-are loc, du-te peste el!

Mara, multi de incurajare, stii deja ca n-ai voie la butoi, asta este, noi suntem aici sa te sustinem!

in devenire

Mergi la inceput

Andreea, bine c-ai mai venit pe la noi si ca bebita e jucausa! Ati terminat renovarea? Ne pui si niste poze? ici la burtica
Ama, tu cum te mai simti?

in devenire

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe-aici? Ma bag si eu la o baie. Stie cineva sa puna titlu la capitol "Felicitari Aditza"?

in devenire

Mergi la inceput