Felicitari Aditza!!!Aspirante optimiste > 20 (494)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Didi eu fizic ma simt binisor. Continui sa am niste scurgeri maronii care se intensifica la cel mai mic efort, dar nu ma doare nimic. Psihic deja m-am impacat cu gandul ca sarcina este pierduta.

Acum deja calculez cat mai am pana pot incerca din nou

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Bagat felicitarile de rigoare la titlu
Aditza am stiut eu ca e la tine in burtica

Felicitari dragutzo,sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Andreea ma bucur ca sunteti bine si ati terminat treaba,sa ne pui pozici
Yoni
Ama ma bucur sa te vad optimista,poate totusi face DD o minune
Didi
Madutza si la noi a plouat iar
Bebelu te-a luat somnicul intre timp de ai disparut?
Eu am adormit ieri pe la 9 m-am trezit la 8dim,am papat si m-am culcat inapoi pana acum juma' de ora

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello dragelor , va multumesc din inima ..... da toata lumea mi-a spus ca se gandea ca sunt suta la suta insarcinata ....sincer am crezut si eu dar mai mult eram convinsa ca nu are cum !
ama ..liniutza a doua nu e f vaga ...este destul de vizibila doar ca nu e la fel de accentuata ca prima , dar se vede destul .
Voi ziceti sa iau acid folic ? imi este cam teama .....marti merg suta la suta vb voastra merg peste dr....mai astept pana marti sa vedem ce imi spune , oricum stau cu o teama si o frica sper ca totul sa fie ok , sa fie sarcina normala fara alte complicatii , ama iubita daca ai stii ca numai la tine m-am gandit

inca o data va multumesc tuturor , am vazut ca ati pus in fata toticului ..felicitari aditza ´´ ..sar-na mult ....nu aveti idee cat asteptam sa va spun , nu ati aflat decat voi sotul si cea mai buna prietena , nu vreau sa dau vestea pana nu e totul ok si f sigur

incerc sa ma menajez si sa nu ma stresez , asta cu stresul e f greu la cate am mai citit si pe aici si am auzit .......imi este asa frica , of doamne , ieri am fost la biserica sa ma rog domnului ..voi merge si maine sa ii multumesc

o viitoare mamica

Mergi la inceput

am schimbat si semnatura ...

D-zeu si Fecioara Maria m-au binecuvantat cu

Mergi la inceput

Aditza curaj iubito,totul va fi bine

Mergi la inceput

cosmi ..sarna mult

fetelor am zis ca daca doriti va dau detalii ...despre ev ONG fest care a avut loc week asta

http://./

intrati pe linkul de mai sus ....o sa vedeti cateva pozici , eu sunt cea in ticou portocaliu
mi-a placut f tare sa fiu alaturi de fete , sunt niste fete minunate , extraordinare . bravo lor pt tot ceea ce au facut

Mergi la inceput

http://forum../viewtopic.php?f=2&t=86&start=20

mai multe poze ...

Mergi la inceput

vad ca ati fugit ...ma pun in pat ca am obosit

intru mai incolo , `pupiceiiiii tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Aditza acid folic poti sa iei si chiar se recomanda inca dinainte de sarcina. O sa vezi ca si dr o ti-l dea cu siguranta, toate fetele il iau. Felicitari inca o data din toata inima!
Foarte frumos ce-ati facut voi acolo la stand, bravo voua, mie una imi pare rau ca n-am putut merge.

in devenire

Mergi la inceput