Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 19
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu
Racusor bine ai venit acasa si acomodare cat mai usoara, primele 3 zile vor trece mai greu, iti spun din experienta (deja 12 zile), dar pe urma totul va fi putin mai simplu!
Lala ma bucur pentru rezultatele mai bune, 
Tina senzatia ca vrei sa iesi la toaleta nu e de bun augur, asta e contractie mai serioasa, stai numai la pat pana te vede medicul , better safe than sorry!!
Pup toate fetele
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu 
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 racusor...cand semnezi cu ei contractul pentru nastere? Eu tot cu ei vreau sa semnez. E mai aglomerat acum dupa ce au inchis CFR-ul..plus ca s-a mai saturat lumea de glumele proaste de la stat. Totusi sper sa se mai potoleasca si sa nu fie chiar asa de aglomerat cand nastem noi. Oricum ma bazez pe tine sa imi zici ce si cum ca ai DPN inainte de mine? Nasti natural sau cezariana? Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
ar trebui sa merg sa semnez, sa vad cand...pana la 36 saptamani...tipa aia e acolo lunea si vinerea, asa zice, dar eu am vazut-o si zilele astea...sper sa pot intr-o zi cand merg la control, ca sa nu fac atatea drumuri pana acolo, ca e departe de mine baneasa...
conditiile sunt super, ti-am zis...mancare buna si multa (eu i-am dat si sotului sa manance :P)...au si neonatologie....moasele am inteles ca te ajuta daca nasti natural...
eu vreau natural, acum cu problemele astea cred ca bebe o sa iasa usor
singura problema e ca in caz de compplicatii Doamne fereste si zile suplimentare de spitalizare pentru tine sau bebe, te rup la bani...
dar ei lucreaza cu Filantropia, si daca nu iti mai permiti sa stai, te muta acolo...
stii cata lume a venit zilele astea sa viziteze spitalul, sa vada cum e ca sa nasca acolo???

Bulina
31+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
lalala13 spune:
aaa. am schimbat si eu semnatura in avans cu o zi..nu mai am rabdare![]()
----------------------------------------------
my somebody.... 
30+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
racusor2010 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui lalala13
da, asta e si la mine. stii ca graviduta aia de la polizu cica facut stop de la gynipral ca i-a crescut mult tensiunea. medicamentul asta e impotriva tensiunii marite. doctorirta mea a zis ca e safe in sarcina si a avut paciente care luau si 5 pe zi(dar ele aveau probleme mari) ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 30+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
merciceu am luat aseara jumate de gynipral si crescuse putin pulsul..dar azi am luat 1 pastila intreaga si e super ok...
in spital am stat pe 10 ml pe ora si nu am simtit nimic...
nifedipinul asta iau 1 la 12 ore...
pana acum sunt ok cu tensiunea...eu o am mica in general, 9 cu 5...
Bulina
31+ cu
poznas
CarmenAlbu spune:
Am luat carutul www.bugaboo.com/167" target="_blank">acesta, vine in 4-6 saptamani, pe galben cu negru, cu landou, plasa de tantari plasa de ploaie, umbrela, si scaun normal, husa de picioare , suport de pahar, sac de cumparaturi si granta de scutece, sunt super incantata, rotile sunt mari si toate 4 se rotesc 360 grade plus sisteme de franare, carucuirul cu tot cu scaun are 8 kg, este micut cand se strange si se desface cu o apasare de buton!!
Am renuntat la inglesina pt ca vroiam crem cu maro si nu aveau!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu 
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Buna dimineata delfinariu ![]() Racusor bine ai venit acasa si acomodare cat mai usoara, primele 3 zile vor trece mai greu, iti spun din experienta (deja 12 zile), dar pe urma totul va fi putin mai simplu! ![]() Lala ma bucur pentru rezultatele mai bune, ![]() Tina senzatia ca vrei sa iesi la toaleta nu e de bun augur, asta e contractie mai serioasa, stai numai la pat pana te vede medicul , better safe than sorry!! Pup toate fetele ![]() Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu ![]() |

m-am obisnuit din spital 

acum imi e de caldura...si emotiile sunt mai mari cand stii ca fiecare zi in burtica e de bine pentru bebe

Bulina
31+ cu
poznas
larissa_79 spune:
aoleu racusor ma sperii...poate nu mai gasesc loc :) si erau gravidute cu burtica mare ca si noi sau mai mici? Eu vreau acolo sa nasc ca sa ma ajute moasele mai mult...ca la Municipal....mai sa stii ca nu neaparat nasti mai usor...eu dupa atata stat la pat si cu col deschis...am nascut destul de greu...nu mai vroia incapatanatul de col sa se deschida iar cand a trebuit ![]()
Larisa
29 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui lalala13 aaa. am schimbat si eu semnatura in avans cu o zi..nu mai am rabdare ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 30+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
felicitari

si eu abia astept sa schimb urmatoarele saptamani Bulina
31+ cu
poznas
CarmenAlbu spune:
Lala 30

, si eu abia astept!!!!!!
, inca 8 si gata bebe poate veni!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu 
Mycya spune:
Carmen frumos carutu
sa faceti cele mai frumoase plimbari cu el si letizia
Tina ai sunat doctorita?
fetele si eu trisez cu cateva ore si schimb semnatura