Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 20
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 aoleu racusor ma sperii...poate nu mai gasesc loc :) si erau gravidute cu burtica mare ca si noi sau mai mici? Eu vreau acolo sa nasc ca sa ma ajute moasele mai mult...ca la Municipal....mai sa stii ca nu neaparat nasti mai usor...eu dupa atata stat la pat si cu col deschis...am nascut destul de greu...nu mai vroia incapatanatul de col sa se deschida iar cand a trebuit Larisa 29 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
si eu ma gandeam la asta
dar am intrebat-o pe tipa cu care semnezi si a zis ca nu are cum sa nu mai fie locuri 
dar oricum tu scrii acolo data estimativa a nasterii, dar daca nasti natural, poate veni oricand bebe...
eu sper sa nu ma lase pe drumuri
eu nasc cu Dr Niculescu si el numai acolo lucreazaeu nu am vazut burticile
bebe meu iar sta nu stiu cum cu fundul, ca burtica e bombata si tare pe mijloc, si moale jos si sus...sunt cam crizata acum ca nu stiu sa mai deosebesc contractiile de umflaturile lui bebe, care isi face de cap in burtica
oricum, azi doarme, ca zilele astea tot l-au trezit sa miste la CTG si de ciuda dadea niste picioare
bebe poznas cu personalitate are mama in burtica
Bulina
31+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Am luat carutul www.bugaboo.com/167" target="_blank">acesta, vine in 4-6 saptamani, pe galben cu negru, cu landou, plasa de tantari plasa de ploaie, umbrela, si scaun normal, husa de picioare , suport de pahar, sac de cumparaturi si granta de scutece, sunt super incantata, rotile sunt mari si toate 4 se rotesc 360 grade plus sisteme de franare, carucuirul cu tot cu scaun are 8 kg, este micut cand se strange si se desface cu o apasare de buton!! Am renuntat la inglesina pt ca vroiam crem cu maro si nu aveau! Letizia Doamne Ajuta-ne!!! 27+ cu ![]() |
sa il stapaniti sanatosi

niste prieteni din italia tot de asta au luat si sunt multumiti de el...e usor de manevrat si usor el in sine....Bulina
31+ cu
poznas
larissa_79 spune:
hehe eu nasc cu Corina Grigoriu care e si la CMU si la Municipal...
la mine data estimativa a nasterii e 24 iulie. Eu de pe 13 iulie...ziua matei mele il astept insa....![]()
Larisa
29 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
ce bine arata la voi 30 de saptamani 31
abia astept si eu AMR dar parca totusi mie teama
Bianca
27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
si eu ma gandeam la asta dar am intrebat-o pe tipa cu care semnezi si a zis ca nu are cum sa nu mai fie locuri ![]() dar oricum tu scrii acolo data estimativa a nasterii, dar daca nasti natural, poate veni oricand bebe... eu sper sa nu ma lase pe drumuri eu nasc cu Dr Niculescu si el numai acolo lucreazaeu nu am vazut burticile bebe meu iar sta nu stiu cum cu fundul, ca burtica e bombata si tare pe mijloc, si moale jos si sus...sunt cam crizata acum ca nu stiu sa mai deosebesc contractiile de umflaturile lui bebe, care isi face de cap in burtica oricum, azi doarme, ca zilele astea tot l-au trezit sa miste la CTG si de ciuda dadea niste picioare bebe poznas cu personalitate are mama in burtica Bulina 31+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
se simte bine ca e acasa
si incepe sa ii arate lui mami ce poate sa faca
Bianca
27+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen
lalala13 spune:
multumesc fetelor
carmen e fain carutul
racusor daca nu iti creste foarte mult tensiunea/pulsul nu sunt probleme. dar ai grija si monitorizeza-te.
----------------------------------------------
my somebody.... 
30+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 hehe eu nasc cu Corina Grigoriu care e si la CMU si la Municipal... la mine data estimativa a nasterii e 24 iulie. Eu de pe 13 iulie...ziua matei mele il astept insa.... Larisa 29 fix cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
eu sunt nascuta pe 24 iulie
bebe are DPN 07.07, dupa ultimele eco 03.07...mama imi zice ca poate vine pe 29 iunie, de ziua lu tata
acuma sper sa aiba gura aurita si sa stea pana atunci
Bulina
31+ cu
poznas
larissa_79 spune:
racusor si al meu e cam cu 4 zile mai marisor asa...Pai daca vine pe 29 iunie..poate ii spui Petru. Eu n-as vrea sa vina pe 13 cand e ziua lui Ale...in rest dupa 13 poate sa vina oricand...hihi :)
Eu din experienta unei nasteri in iulie...fetelor o sa fie niste calduri..cumparati multe body-uri cu maneca scurta si cateva cu maneca lunga ( seara dupa baita), salopete de iesit afara dar nu prea groase. In rest....e f cald ca sta bebe numai in body in casa...fara caciula fara nik. A si trebuie manusele subtiri ca re unghii.
Larisa
29 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
CarmenAlbu spune:
Mersi Racusor am auzit si eu lucruri bune, si mi-a placut culoarea mult plus ca eu trebuie sa il manevrez mai tot timpul, aviz celor care mai au un copil, are un sistem platforma de 30 pe 30 cm, cu roata care se agata in sasiu si poate fi plimbat in picioare si celalalt copil, asa nu se plange de oboseala!!
Fetelor, cineva o sa ne spuna MAMA anul asta
, nu pot sa cred!!
Larisa ce mult imi place de Ale a ta!!
Pe mine nu ma primeste niciun spital privat de aici desi am asigurare privata internationala vor plati statului pentru un tratament aproape salbatic, si asta pt ca spitalele private de aici nu sunt pregatite cu sectie completa neonatal
si deci nu pot asigura in caz de nastere prematura, sau orice eveniment neprevazut , nimic, te trimit la stat su salvarea
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
27+ cu