Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 18
Mycya spune:
racusor cam nedumerite asistentele de acolo
daca era obligatoriu sa iti dea ceva si uitau...nu e bine,macar sa iti spuna tie sa le aduci aminte la orele respective daca e mare aglomeratie.dar e bine ca nu a trebuit sa stai mai mult acolo.
daca nu e indiscreta intrebarea...cat a costat 3 zile de spitalizare?
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalala13 creatza LA MULTI ANI(scuze de intarziere) mirela sa fie bine si sa se prina macar unul si sa stea pana la 9 lunifetele..deja 2 kg bebeii..wow al meu avea 1500 si e bine, ir-urile mele au mai scazut..sunt mai linistita acumracusor..of of..e bine ca ti-au dat tratament...nifeidipin mi-a dat si mie daca imi creste tensiunea foarte mult sa iau. cred ca e impotriva efectelor adverse de la gyinipral. mergi pe mana doctorului. de dr mihailescu nu am auzit la cmu( si eu merg acolo) carmen deci creste si la tine burtica ![]() ---------------------------------------------- my somebody.... ![]() 29+ cu ![]() Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat! |
si tot nifedipin retard scria pe cutie?

ca pe reteta scrie nifedipin,dar pe cutie nifedipin retard...o fi acelasi lucru?

mercic

Bulina
31+ cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui Mycya racusor cam nedumerite asistentele de acolo daca era obligatoriu sa iti dea ceva si uitau...nu e bine,macar sa iti spuna tie sa le aduci aminte la orele respective daca e mare aglomeratie.dar e bine ca nu a trebuit sa stai mai mult acolo.daca nu e indiscreta intrebarea...cat a costat 3 zile de spitalizare? Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase![]() |
cam 2000 RON cu totul

si sunt 2 zile ...miercuri si joi noapte, asa se calculeaza...plus consumabile...si m-am prins dupa ce am plecat ca au uitat sa ia in calcul reducerea de 10% ca sunt abonata,,,intreb maine, poate nu mai platesc alte consultatii in contul celor 2 milioane....

Bulina
31+ cu
poznas
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Eu le simt in felul urmator: durere de burta, asociata cu durere de bazin (ca la menstra) si senzatie de a face treaba nr 2 ...la mine dureza 30s-1 min. Sa dea DD sa nu le simti niciodata ......poate la 40stina 28+ cu ![]() |
sa dea DD sa nu simt pana la 40 de sapt,eram curioasa mai mult sa stiu si eu in caz ca ma apuca vreuna sa nu zic ca e normal ca e mai mare bebele si de aia sa simt durere de burta.
mai bine suna doctorul,ori dute la un control,poate iti da un alt tratament,ca tu spuneai parca ca ai terminat cu injectiile si ai trecut pe pastilute?!!poate nu te ajuta la nimic astea.

Bianca
26+
Mycya spune:
citat din mesajul lui racusor2010
cam 2000 RON cu totul ![]() si sunt 2 zile ...miercuri si joi noapte, asa se calculeaza...plus consumabile...si m-am prins dupa ce am plecat ca au uitat sa ia in calcul reducerea de 10% ca sunt abonata,,,intreb maine, poate nu mai platesc alte consultatii in contul celor 2 milioane.... ![]() Bulina 31+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |

mama cati bani....totusi pentru 2 zile mi se pare exagerat,ti sa facut numai tratament (multumim lui Dumnezeu ca nu a fost nevoie de altceva),nu se gandesc oare la salariile din tara
?eu cand am stat aici 3 zile,la fel mancare de toate,tratament pentru infectie in gat mi sa dat la sfarsit factura de 1100 de euro...am ramas masca,da bine ca a platit asigurarea dar totusi mi sa parut foarte mult
...dar nu putem face diferentza dintre salariile de aici si alea din tara noastra,aici isi permite un salariat sa plateasca si mai ramane si sa manance inca o sapt 2
Bianca
26+
tina_80 spune:
offf! Dr mea care imi urmareste sarcina e la bucuresti. Cand am mai vb cu ea despre contractii ma baga pe nospa, scobutil si diazepam. Ea nu da ginypral...si binenteles ca imi va spune sa stau la pat si sa incep iar injectiile.
Hai ca o sun! M-ati convins!
Multam!
tina
28+ cu 
Mycya spune:
cam 2000 RON cu totul ![]() si sunt 2 zile ...miercuri si joi noapte, asa se calculeaza...plus consumabile...si m-am prins dupa ce am plecat ca au uitat sa ia in calcul reducerea de 10% ca sunt abonata,,,intreb maine, poate nu mai platesc alte consultatii in contul celor 2 milioane.... ![]() Bulina 31+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
pai vezi sa nu uiti,ca nu arata rau 2 mil in buzunarul tau,ca la cate ai sa ai nevoie pentru bebe,orice banutz e necesar.

Bianca
26+
larissa_79 spune:
racusor...cand semnezi cu ei contractul pentru nastere? Eu tot cu ei vreau sa semnez. E mai aglomerat acum dupa ce au inchis CFR-ul..plus ca s-a mai saturat lumea de glumele proaste de la stat. Totusi sper sa se mai potoleasca si sa nu fie chiar asa de aglomerat cand nastem noi. Oricum ma bazez pe tine sa imi zici ce si cum ca ai DPN inainte de mine? Nasti natural sau cezariana?
Larisa
28+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui tina_80 offf! Dr mea care imi urmareste sarcina e la bucuresti. Cand am mai vb cu ea despre contractii ma baga pe nospa, scobutil si diazepam. Ea nu da ginypral...si binenteles ca imi va spune sa stau la pat si sa incep iar injectiile. Hai ca o sun! M-ati convins! Multam!tina 28+ cu ![]() |
pai nici mie nu mi-a dat pana nu a fost risc de nastere prematura...tot no-spa, scobutil...dar in spital, cum m-au trecut pe gynipral cum au scazut contractiile....
Bulina
31+ cu
poznas
lalala13 spune:
si tot nifedipin retard scria pe cutie? ![]() ![]() ca pe reteta scrie nifedipin,dar pe cutie nifedipin retard...o fi acelasi lucru? ![]() ![]() mercic ![]() ![]() Bulina 31+ cu poznas Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
da, asta e si la mine. stii ca graviduta aia de la polizu cica facut stop de la gynipral ca i-a crescut mult tensiunea. medicamentul asta e impotriva tensiunii marite. doctorirta mea a zis ca e safe in sarcina si a avut paciente care luau si 5 pe zi(dar ele aveau probleme mari)
----------------------------------------------
my somebody....

30+ cu 
Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

sa fie bine si sa se prina macar unul si sa stea pana la 9 luni
al meu avea 1500 si e bine, ir-urile mele au mai scazut..sunt mai linistita acum