Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
racusor2010 spune:
neata burtici
am ajuns si noi acasa
cu emotii mai mari ca in spital, mai ales cand am vazut foaia de externare cu risc de nastere prematura..

sotul saracul, ce sa mai zic...la inceputul sarcinii risc de avort, acum risc de nastere prematura...
stau doar la pat, ma ridic sa merg la baie...si in fund sa pap...stau cu o pilota sub fund si astept...numar zilele
incerc sa stau linistita, sa nu il sperii pe bebe, dar e asa ciudat sa stai in expectativa sa vezi ce ti se intampla si sa te rogi sa mai treaca o zi si inca o zi...
colul e scurt si moale
iau gynipral (trebuie sa cresc progresiv doza pana ajung la 1 pastila la 8 ore, nifedipin - 1 la 12 ore ( a luat cineva asa ceva, pe prospect scrie ca e interzis in sarcina 
no-spa - 1 la 8 ore, ovule poligynax - 1 zi...
duminica mergem din nou la control....
dar am incredere in Doamne Doamne ca nu o sa ne lase si o sa ajungem cu bine la termen si bebe o sa fie sanatos 
a trecut cu bine de inceputul sarcinii, trebuie sa treaca si acum 
va pup
mi-a fost dor de voi ! va multumesc pentru mesaje si toate gandurile bune 
ma duc sa citesc din urma, pana nu imi ia sotul laptopul, ca mi-a pus pogram ![]()
Bulina
31 fix cu
poznas
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
katalina spune:
CREATZA LA MULTI ANI !!!Nastere usoara si bebe sanatos!
Mirela,ce frumosss,4 puiutzi.!!!Felicitari,sa se prinda citi vrei tu si DD.
Carla,bine ai revenit!
Catalina
25+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
sorina_goga spune:
buna dimineata si de la noi! va doresc un we cat mai placut si fara evenimente neplacute. noi avem un we de cursa lunga asa ca ne mai auzim pe duminica seara sau luni. va pupacesc pe toate
31+
Bogdan-Andrei
AMR ~ - 9 sapt
matusa77 spune:
Racusor bun venit, fruntea sus si cu Dumnezeu innainte.
O sa fie bine, stai cumintica la pat.
saptamana 28
Ducu
matusa77 spune:
Racusor ce lungime are colul, ca si la mine a inceput sa se scurteze.
Abia astept sa merg la doctor.
saptamana 28
Ducu
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
racusor, bine ai revenit! sa ramai cu noi in delfinariu cat mai aproape de termen
29+ pozele noastre
Hannah Isabela &
printesa Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
racusor, bine ai revenit. Stai cuminitica acolo ....la mine a fost inca si mai rau la prima sarcina. Am avut col deschis 2 cm inca din saptamana 28 de sarcina si am stat tot asa ca tine doar in pat. Pentru ca am stat doar in pat la 33 saptamani colul s-a inchis dar a ramas moale si scurtat....si desi in saptamana 38 m-am ridicat din pat am dus sarcina pana la 40 de saptamani fix si am nascut o fetita grasunica si sanatoasa. Asa ca stai cumintica acolo in pat si cu ajutorul Bunului Dumnezeu o sa fie bine. 
Si al meu sot a fost atunci panicat...si facea mancare si tot tot numai sa nu ma ridic din pat. Ma certa daca ma duceam des la baie :) A ramas cumva cu spaima asta si acum cand ies si ma plimb mai mult...ma intreaba serios asa " auzi da' tu vrei sa nasti?...mai stai linistita!" ![]()
Larisa
29 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
Mycya spune:
buna dimineatza
va poftesc la laptic cu cereale
Racusor
sa dea Dumnezeu sa stea bebelu pana la 40 de saptamani si sa iti revii cat de cat sa nu trebuiasca sa stai in pat pana la sfarsit.oricum noi vom fi aici si va trece repede timpul.
dar tia spus doctorul ceva,de la ce ti sa scurtat colul?oboseala?munca prea multa sau ca ai avut probleme inca de la inceput?
Katalina am citit articolul,e de plansul lumii.
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
larissa_79 spune:
Mycya, sa stii ca atunci cand se deschide nu iti spune nimeni de ce si cum. Eu toata sarcina cu Ale nu am carat kg, nu am facut efort si m-am menajat f mult. Doar ca faceam cam 50 de min pana la job. Si culmea la mine s-a deschis cand avea 3 cm lungime...deci nu era chiar extrem de scurt. Unul din semnalele ca poate fi deschis este ca mergi extrem de des la baie. Eu dupa ce luam cateva inghitituri de apa imediat mergem la baie. Deci nu mers des la baie ca asta e normal la noi la gravide ci extrem de des. Din fericire medicul a vazut la control ca e deschis pentru ca mie mi se parea normal sa merg atat de des la baie si nu imi faceam griji. Oricum...fetelor nu va mai ganditi la asta....sunt cazuri rare cand se intampla!
Larisa
29 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
tina_80 spune:
Buna ziua delfinariu!
Katalina, interesant articolul, dar......no commnet!
Racusor, ma bucur nespus de mult cai ai revenit acasica.
Stai in patut ca cica asta face minuni. Nu ti-a spus sa pui o perna(pui de perne) sub fundulet?....ajuta mult!
Fi optimista! Nu are ce sa se intample daca stai in pat si iei tratamentul dat.
Nici eu nu ma simt f bine...aseara am avut vreo 2-3 contractii dureroase si ma lua si cu calduri cand le avem...sora mea spune ca asta sunt cele din travaliu....deci si cu mine la pat![]()
Sa aveti un weekend minunat!
tina
28+ cu