Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 15
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bamboletta Mycya-am vazut si eu cazul gemenelor doamne ajuta sa fie toti delfinasii si toti bebelusii din lume sanatosi ![]() Bamboletta 24+ David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006) |
sa dea Dumnezeu

Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Mycya spune:
nbuna burtici
si noi ne retragem ca tre sa ajunga si tati de la servici si dupa
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
Creatza11 spune:
buna seara, fetelor! Va multumim din suflet pt urari, aceleasi lucruri vi le doresc si eu voua.......

Am ramas foarte mult in urma si cu cititul, mi s-a modificat programul la serv, de la 9 la 19, cu pauza intre 14 si 16, adica stau la serv toata ziua
, cred ca nu-mi vede sefu burta, sau poate nu ma vede si pe mine nimeni ca-s gravida.....poate ma enervez si-mi bag medical pana la prenatal.....
Si, pt ca nu am mai avut timp sa intru demult, am pus si eu acum poze mai noi cu burtoiu
Sper sa mai pot recupera si eu capitolele trecute cand am sa intru in concediu, caci cu programul asta, nu prea as crede....
Petrecerea va fi maine seara pt ziua mea, va astept si pe voi, am pregatit prajituri de casa foarte une si tort cu cioco insiropat bine, iar maine, pana vin ivitatii mai am de pregatit platourile cu aperitive, fripturica, ....si celelalte....
Va pupik pe toate si vamultumesc inca o data 

26+ cu un
invingator
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui enik83 noapte buna fetelor.. sa aveti un somn usor si odihnitor.. 25+ cu o minune de ![]() poze |
Ti-am trimis un P.M
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
24+ de
Tudor Sebastian si
Felix Alexandru
puiutz_mic spune:
Bamboletta, Enik va multumim pentru complimente!
Creatza, ai grija de tine, incearca un concediu medical! Petrecere frumoasa maine!!!! 

de fapt azi, ca e trecut de 00:00 ![]()
Noapte buna tuturor! 
Elena
25+ cu un
cuminte
aelita spune:
CREATA
CARLA Bine ai revenit ! ne-a fost dor de tine.
nou:Mirela are 4 embrionasi in burtica !
CERCEi s-a mai vorbit.
la mine se fac la farmacie peste 4 luni,cu cercei de farmacie,care intra direct prin impuscare.cu surub cu capacel,adica nu inteapa apoi .
25+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
ooana spune:
Neata la cele matinale ![]()
| citat din mesajul lui carla_2008 Buna fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!! AM REVENIT!!!!!!!!!!!!!!!AM LAPTOP!!!! ![]() Mi-a fost tare dor de voi !!!!!!! Am de recuperat 14 CAPITOLE!!! ![]() Suntem bine ,stam cuminti,mici contractii,mari meciuri in burtica zi si noapte ,apropos de ce zicea Dragaica in acest capitol ca atata am apucat sa citesc,nu prea dorm,e cam horror,dar in mare e ok. Recuperez si va mai scriu.Poate n-o sa pot recupera tot,dar poate imi spuneti in mare ce s-a intamplat important la noi pe forum. pupici si revin ![]() Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 27+ Carla Maria si Cristian Alexandruhttp://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
bine ai revenit!
Oana
31+ Matei
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui matusa77
Subscriu nu e un efort financiar prea mare, sa nu avem nevoie de ele dar daca............, atunci nu as regreta. Unei vecine i-a murit fetita stransese bani de operatie dar nu era compatibila cu nimeni din familie. Asa ca dai dracu de bani, o incercam si pe asta. saptamana 28 Ducu |
sa nu radeti dar noi am zis...ca mai bine sa pierd 3000 lei dar sa stiu ca nu voi avea nevoie niciodata de celulele stem...in schimb daca se intampla ceva doamne fereste sa stiu ca le am...
tocmai am primit contractul si luni vreau sa il trimit inapoi
am inteles ca cine nu doreste recoltarea poate opta pentru a le dona, recoltarea e evident gratis
Oana
31+ Matei
katalina spune:
Buna dimineata delfinariu.Sa avem un week-end cu soare si linistit.
Un articol interesant : http://medlive.hotnews.ro/romania-pe-locul-37-in-topul-celor-mai-bune-state-din-lume-in-care-sa-ne-crestem-copiii-cum-comentati.html
Catalina
25+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

doamne ajuta sa fie toti delfinasii si toti bebelusii din lume sanatosi