Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

puiut tu cand ne mai arati burticutza?

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.

V-ati gandit daca faceti gauri pentru cercei? Am inteles ca se fac la spital in primele zile.
Eu nu stiu ce fel ce cercei sa cumpar, sa nu traga de ei bebe, sa nu se raneasca. Si cam ce ar insemna cerceii medicinali, aveti idee?

28 cu

parerea mea...cel mai indicat ar fi sa se faca gauri cu pistolul..asa ii pun si cerceii medicinali...care se tin pana se vindeca si apoi se pun cei din aur...noi i-am pus la 6 luni...mai repede nu au vrut sa ne faca..i-am facut la un magazin de bijuterii...
cercei i-am pus tip veriga cu pietricele...nu a avut nici o treaba cu ei..mai sunt cercei speciali pt bebei..tip bobita cu surub la spate

Bamboletta 24+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Denisa, ne-a fost dor de tine! Bine ai revenit
Fetele, eu maine sunt la nunta, deci nu o sa pot sa va aduc vesti despre Racusor. Asta in caz ca nu a ajuns acasa, asa ca ma gandeam sa-i dau ei alt nr de telef sa va tina la curent. Care stati maine pe acasa?

Paula, 28+ cu Raul Codin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

86cmm si creatza la multi ani sa fiti iubite,fericite..sarcina usoara si bebei sanatosi

Bamboletta 24+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

puiut tu cand ne mai arati burticutza?

Draga Mycya, am ceva poze noi, osa pun cateva pe picasa in seara asta.

Mi se pare ca a crescut in ultimele zile cam deodata, dar poate mi se pare mie. De cantarit...doar o data pe saptamana, duminica.

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

burticute, va doresc o noapte buna, noi plecam sa papam ceva si sa ne uitam la Dansez pentru tine...

29+ pozele noastre

Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

puiut si paula....sincera sa fiu nici eu nu sunt ferm convinsa de necesitatea lor. Sunt pareri pro si contra iar multe din ele evaziv formulate. Dar...sa stii ca in caz de ceva, sa ne fereasca Bunul Dumnezeu conteaza compatibilitatea. Se asteapta in general sa se gaseasca compatibilitatea in bancile de celule stem din afara ( in ro nu exista asa ceva) si abia apoi se strang banutii. Iar timpii de asteptare uneori sunt mari ....in conditiile in care boala nu asteapta. Eu cu sotul am gandit asa....dom'le cat e un concediu afara....vreo 2000 light asa, cat am cheltuit cu amenajarea ap...nu zic dar mult...o-m face un efort sa recoltam si astea. Uite sa zicem ca facem economie ca oricum la mare anul asta nu ajungem. Si uite asa nu ma mai stresez si cumva sunt decisa sa le recoltez. Nu e chiar o avere avand in vedere ca suntem mult mai rispitori uneori cu alte lucruri de nimic. Sigur vorbesc strict de noi fara a generaliza.
Nu mi se pare insa nici o tragedie sa nu recoltezi...ca pana la urma tot la mila Bunului Dumnezeu suntem cu sau fara celulele astea stem!

Larisa 28+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Subscriu nu e un efort financiar prea mare, sa nu avem nevoie de ele dar daca............, atunci nu as regreta.

Unei vecine i-a murit fetita stransese bani de operatie dar nu era compatibila cu nimeni din familie.
Asa ca dai dracu de bani, o incercam si pe asta.

saptamana 28 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

puiutz_mic..noi suntem bine..multumesc mult de intrebare..
nu am mai intrat pt ca ba facea figuri calc sau netul si mi se tot bloca.. plus ca am profitat de zilele cu soare ..
eu am lucrat 3 ani intr-un mall unde nu exista lumina naturala deloc..si ieseam seara la 7 de la lucru.. iti dai seama ce mult mi-a lipsit soarele..
zilele astea am fost ocupata cu curatenia prin casa..dar se pare nu mi-a prea priit pt ca am avut contractii nedureroase ce-i drept dar destul de dese.. ne-am cam speriat dar am zis ca o iau mai incet..

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Aaaaa inca ceva, cate grame au avut bebeii vostri la 24 saptamani?????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 24+ de Tudor Sebastian si Felix Alexandru

Dragaica bebe al meu la 23 saptamani si 2 zile avea 645 gr

saptamana 28 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

feteor am ramas asa trista la cazul mamicii cu 2 gemene nascute prematur prezentat la Dansez pentru tine ,cand au crezut ca totul e perfect si doctorii le spuneau ca totul e normal si fetele sunt sanatoase,a picat ceru pe ei cu o asa veste

Mergi la inceput