Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
puiutz_mic spune:
gata...am pus cateva pozici noi pe picasa. tot zic si eu ca ma ocup sa fac niste poze frumoase, artistice, dar... mereu aman. sper sa nu nasc pana ma hotarasc ![]()
Elena
25+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Mycya ce s-a intamplat cu cele 2 gemene?? ca nu m-am uitat la dansez pentru tine...
Elena
25+ cu un
cuminte
Mycya spune:
puyutz

a crescut bebe mult
super si poza la mare.sunteti 2 scumpei
Bianca
26+
Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase
bamboletta spune:
astazi am schimbat si noi semnatura
24 sapt
la noi e festivalul berii
e chiar langa blocul nostru o mare nebunie 
nu am scapat cu printesa...a vrut la trenulete,masinute,trambulina
am mancat porumb fiert si vata de zahar
felicitari burticilor care au fost la eco
ce mari au crescut delfinasii 

Ochidut-produsele eucerin le gasesti la farmaciile dona,sensiblu in general in farmacii
am gasit site-ul de la bubchen din romania si mi-am comandat cremele pt gravidute,gel de spalat pt bebe,ulei,crema de corp,sampon pt printesa
acum astept sa vad cand ajung si cum sunt ![]()
va
n buna si weekend placut
sunt cu ochii la dansez pt tine ![]()
Bamboletta
24+
David si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui enik83 puiutz_mic..noi suntem bine..multumesc mult de intrebare.. ![]() nu am mai intrat pt ca ba facea figuri calc sau netul si mi se tot bloca.. plus ca am profitat de zilele cu soare .. eu am lucrat 3 ani intr-un mall unde nu exista lumina naturala deloc..si ieseam seara la 7 de la lucru.. iti dai seama ce mult mi-a lipsit soarele.. zilele astea am fost ocupata cu curatenia prin casa..dar se pare nu mi-a prea priit pt ca am avut contractii nedureroase ce-i drept dar destul de dese.. ne-am cam speriat dar am zis ca o iau mai incet.. 25+ cu o minune de ![]() poze |
pai chiar asa, ia-o mai incet
oricum uterul cred ca incepe sa se pregateasca incet-incet pentru nastere prin aceste contractii, dar totusi sa nu le stimulam si prin efort fizic! 
si eu am inceput sa am contractii nedureroase, dar cam 1 pe zi, maxim 2...eu nu fac efort mai deloc..doar cand gatesc. Curatenie nu mai fac eu demult. Daca dau cu matura il chem pe sotul sa adune pe faras, ca eu nu ma mai pot apleca ...
Elena
25+ cu un
cuminte
Mycya spune:
| citat din mesajul lui puiutz_mic Mycya ce s-a intamplat cu cele 2 gemene?? ca nu m-am uitat la dansez pentru tine... Elena 25+ cu un cuminte |
deci...cica sau nascut prematur,si a durat putin recuperarea lor intervenind mereu mici probleme dar in final au ajuns acasa cu totii fericiti,au mai crescut au inceput sa vb spunandule pe nume parintilor,ori la anumite lucruri,dupa care dupa cateva luni mamica lor a observat ca se indeparteaza psihic de ele sid e toate lucrurile din jur,cica coborau scarile la infinit,deschideau usile prin casa de n ori,nu vorbeau,erau distante de parinti,si s-a dus cu ele la doctori si de fiecare data le spuneau ca fetele se dezvolta normal is sanatoase,dar mama nu sa lasat si a continuat cercetarile pe internet,,,,si a realizat ca fetele ei aveau simptomele bolii autism...
a fost la doctori toti spunandui ca e o boala incurabila,dar cica au gasit totusi solutie prin terapie columbiana parca...si fetele incetu incetu siau revenit,dar asta necesita foarte multi bani pentru terapii,si saracii parinti sunt la pamant cand se gandesc ca sanatatea lor depinde de bani

sper sa intelegi ceva
ca am scris la graba
Bianca
26+
puiutz_mic spune:
| citat din mesajul lui Mycya puyutz ![]() ![]() a crescut bebe mult super si poza la mare.sunteti 2 scumpei![]() Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase![]() |
multumim!

si eu simt ca a mai crescut, dupa cum se misca.
azi ma odihneam un pic in pat si am observat ca s-a intarit un pic burtica in partea dreapta langa buric si a rammas asa...am pus mana si am apasat putin si ce crezi? bebe a impins chiar in palma mea!!! a fost o senzatie minunata! ca si cum am pus mana pe el! Cred ca acolo era talpita sau genunchiul lui
. parca a mai povestit cineva ceva asemanator acum 1 zi - 2 si ma rugam sa experimentez si eu si uite ca DD mi-a oferit minunata atingere a lui bebe!Elena
25+ cu un
cuminte
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
multumim! ![]() si eu simt ca a mai crescut, dupa cum se misca. azi ma odihneam un pic in pat si am observat ca s-a intarit un pic burtica in partea dreapta langa buric si a rammas asa...am pus mana si am apasat putin si ce crezi? bebe a impins chiar in palma mea!!! a fost o senzatie minunata! ca si cum am pus mana pe el! Cred ca acolo era talpita sau genunchiul lui . parca a mai povestit cineva ceva asemanator acum 1 zi - 2 si ma rugam sa experimentez si eu si uite ca DD mi-a oferit minunata atingere a lui bebe!Elena 25+ cu un cuminte |
chiar eu povesteam
e o senzatie de nedescris
Bianca
26+