Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (94)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor cum se inchide un subiect, exista vreo formula anume????

nu stiu daca poti inchide tu...am impresia ca moderatorul,scrie un mesaj acolo ca vrei sa fie inchis subiectul daca lai deshis tu si credca asa se poate

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mycya sarna
pupi fetelor ma duc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

giorgia23, felicitari ptr bebe sanatoasa!!!
carla, bine ai revenit in delfinariu!

29+
Hannah Isabela & printesa Anca-Maria (26.06.2001)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

V-ati gandit daca faceti gauri pentru cercei? Am inteles ca se fac la spital in primele zile.
Eu nu stiu ce fel ce cercei sa cumpar, sa nu traga de ei bebe, sa nu se raneasca. Si cam ce ar insemna cerceii medicinali, aveti idee?

28 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Am ajuns si eu p-acasa.

Ce fac burticile... Dansez pentru tine?

Giorgia, felicitari pt Antonia. Sa pregateste s-o cunoasca pe mami si pe tati binenteles.

Carla, bine ai revenit pe baricade. Ne-a fost dor de tine.

Dragaica, si la mine misca foarte mult si tare bebelina. Si eu ma gandesc ca poate nu-i convine ceva sau nu se simte bine, cateodata miscarile sunt foarte ... sa zic asa mai violente.

Noapte buna si vise placute. burticile cu delfinasi

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

noapte buna fetelor care se pun la somnic..

25+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana.

V-ati gandit daca faceti gauri pentru cercei? Am inteles ca se fac la spital in primele zile.
Eu nu stiu ce fel ce cercei sa cumpar, sa nu traga de ei bebe, sa nu se raneasca. Si cam ce ar insemna cerceii medicinali, aveti idee?

28 cu

Nici eu nu stiu cand sa facem gaurile si ce cercei sa-i punem...

Cris 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Paula, Larisa, Mycya, Carmen va multumesc pentru comentarii legat de celulele stem! Daca am mai uitat pe cineva va rog mult sa ma iertati!

Tina, ma bucur ca esti oarecum mai bine! In curand te apropii si tu de AMR! Stai linistita, pe toate ne framanta aceleasi ganduri ca si pe tine, cum o sa ne descurcam la nastere si mai ales dupa... Toate or sa vina de la sine, cel putin asa sper eu

Dragaica...exact asa eram eu ieri: de ce misca bebe in continuu...o fi normal? acum 2 sapt. eram ingrijorata ca nu misca... ieri ca de ce misca...azi iarasi ca de ce nu mai misca la fel ca ieri... incerc sa-mi pastrez calmul, dar uneori simt ca o iau razna ca nu stiu exact ce se intampla acolo in burtica, daca e totul in regula. Offf...asta e viata de gravida! Sa dea DD sa ajungem cu bine la termen!

Giorgia felicitari! Sa va bucurati de bebelina la termen!

Carla, bine ai revenit la noi!!!! Ne-a fost dor de tine! Ma bucur ca puiutii sunt bine, sper ca nu ai facut efort cat nu ai avut laptopul! Spor la recuperat capitole!

Racusor, ce faci? Ai ajuns acasa? Sper ca sunteti bine!!! Asteptam vesti!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

enik, tu ce mai faci? nu prea ne-ai mai povestit despre voi in ultimul timp. Sper ca esti bine!

Elena 25+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz
Racusorsa ne dai de veste cand ajungi
eu nu mam gandit inca la cercelusi,pana nui vad putza nu cred ca ma voi gandi la pusul lor
Carla inca recuperezi capitolele?sa ne spui ce ai mai facut cat ai lipsit si cum te mai simti

Bianca 26+ Doamne ajuta-ne sa fim bine si sanatoase

Mergi la inceput