Bobocei de sept-oct 2008 (283)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andreutac, eu cred ca absolut toate pe lumea asta se intampla cu un motiv, nimic nu e la voia intamplarii. Ce mi s-a intamplat mie a avut un rost clar, ma rog, nu o sa detaliez acum, dar cert e ca a rezultat si intzarcarea lui fi-miu cumva, chiar ma gandeam cu groaza cum vom face, unde sa il lasam, etc. Asa ca sa nu ne gandim niciodata cum sa planuim nu stiu ce si cum vom face noi, blabla, vin toate raspunsurile de la sine.

Va invit la cartofi prajiti cu oua. Nu stiu ce am dar numai din astea poftesc sarcina asta. Oua umplute, foie gras, adica tot ce ma face sa ma gandesc ca am nevoie de fier.

Mai e vreo burtica la odiseea de Noiembrie-Decembrie 2010? As da si eu "buna ziua" pe acolo si sper sa gasesc si pe cineva de aici. Poate Joy...uite am omis sa te intreb ieri. Esti la odisee cu mine?

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru copilul pe care mi l-a dat, pentru familia pe care o am, pt tot ce am realizat pina acum, si daca mai vrea sa ne dea un copil, atunci bucuria va fi si mai mare, daca nu, o sa ma gindesc ca acel copil a ajuns intr-o familie care avea mai multa nevoie decit noi, iar bucuria lor va sterge suferinta mea.

fff frumos!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

andy_g, merci mult! succes la concurs! claudinna, si tie, de altfel!

andreutac, ok, o sa incerc si asa, cu os, sper sa-mi iasa. e o premiera.

sa va mai zic una tare: cum n-am stare in urma consultului de aseara de la ORL, am sunat-o si pe dr care l-a internat pe Robi. i-am spus ce s-a mai intamplat, i-am citit analizele de sange.... ea imi recomanda, iar, antibiotic. dupa analize, zice ea, nu e o infectie care sa cedeze usor. maine vine special la spital sa-l vada....
ma intreb si eu mai mult retoric, daca unul zice hais si unul cea, sa merg la inca un ORL-ist???

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

andreutac ar fi trebuit sa mergem in statiunea Duni la un hotel de 5 stele, all inclusive cu pret foarte foarte bun, adika 500euro de cuplu.
Insa imbecilii de bulgari au facut supra rezervari pe aceeasi perioade de timp, in perioada care ar fi trebuit sa mergem noi au facut cu 200 de camere in plus, cum nu stiu.Cert este ca ni s-au anulat rezervarile si acum agentia de unde am cumparat noi se lupta cu ei, ori pentru o alta perioada, ori un hotel de ac. categorie, cu toate ca ei-bulgarii au venit cu ideea de 4 stele sau banii inapoi, dar nu este corect absolut deloc cum procedeaza si nici nu-i lasam.
Daca nu eram gravi poate plecam si noi in Turcia, iubesc Turcia, insa cea mai buna mare, personal mi se pare Marea Neagra si am intrat in multe mari si oceane, iar in Bulgaria noi mergem de ceva ani buni si suntem foarte multi de conditii, servicii, curatenia plajelor si seriozitatea bulgarilor pe care nu credeam ca o voi intalni taman pe litoralul lor.Jos palaria in fata lor!

lE: ei zic ca suprarezervarile s-au facut din cauza unei defectiuni informatice.

in 14s si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Lumi, Nerantula
cum ziceam mai devreme, sper sa va placa de doctorul nostru. Vorbeste el mult si repede dar vorbeste bine :)

Piolica, imi pare rau de ce-a patit prietena ta. Este cumplit!

Sanatate multa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Mai e vreo burtica la odiseea de Noiembrie-Decembrie 2010? As da si eu "buna ziua" pe acolo si sper sa gasesc si pe cineva de aici. Poate Joy...uite am omis sa te intreb ieri. Esti la odisee cu mine?

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Felicitari inca o data si sarcina usoara si la termen iti doresc! Te astept cu drag la odiseea de ursuleti de nov-dec

In rest nu prea am citit decat pe sarite ca ba am avut treaba, ba am fost plecati din tara mai nou vrem sa ne mutam intr-o casuta mai mare, dar tot aici in Bucuresti

toti boboceii si mai ales pe cei bolnaviori. sa se faca toata lumea bine cat mai repede! Apropo de pupat, Sofia mereu are cate o "bubita" imaginara la mana/picior pe care ne cere sa o pupam de cateva ori pe zi

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Daria s-a trezit astazi la pranz cu febra, 39.4 I-a administrat un novocalmin si dupa 2 ore avea iar 39.1. I-am dat o doza de nurofen si acuma la culcarea avea iar 39.5... Abia astept sa se faca 12 noaptea sa pot sa-i mai dau o doza de panadol si pe la 2 un novocalmin...

Pana atunci sper sa reusesc s-o domolesc cu sosete cu apa si la nevoie impachetari...

Habar n-am ce are, poate are ce am si eu in gat, adica muult puroi caci ii simt amigdalele cat casa si abia scot sunete, ca am vazut ca la toate mesele inclusiv cele de iaurt manca cu greu si incerca sa vomite...

Eu ma simt naspa, copilul e praf de febra... ce noapte ne asteapta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nocom, . Sper sa aveti o noapte linistita

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Uof, Nocom, ce rau imi pare sa aud asa vesti proaste despre voi . Nu stiu ce sfat sa iti dau ... dar va doresc sa aveti o noapte usoara si sa scapati repede de boala si suparare

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

La mine s-a cuibarit un pui de paranoia ... nu il simt pe bb2 in burtica , pe Gruia l-am simtit clar de la 14saptamani, apoi in fiecare zi facea aerobic pe acolo, acum am un burtoi cat casa, dar nici o fluturare ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput