Bobocei de sept-oct 2008 (283)
Raspunsuri - Pagina 4
anamona spune:
Nerantula, cred ca e absolut normal sa iti mai faci si ganduri rele avand in vedere ca esti stresata cu rezulatele de la triplu test.
Insa stii prea bine ca sarcinile nu seamana unele cu altele, uite eu am simtit spre 15-16 saptamani. Stai linistita, nu mai citi atata despre sarcini si ocupati timpul cu ceva care sa iti relaxeze mintea :)
pup
gaia.nevia spune:
Nocom, sa va faceti repede bine! Pacatoase amigdalitele astea fir-ar...
Nerantula, nu stiu daca te ajuta ce spunem noi...... nici eu nu-l prea simteam pe Radu, era burta mult mai mare, si placenta si mai mult lichid, nu stiu ce sa-ti zic, dar eram destul de stresata pe tema asta.
Daca poti, du-te si tu maine la o eco, sa stai linistita. Eu ma tot duceam, la ambele sarcini, cum ma pocnea paranoia fuga pe unde puteam la o eco. Odata m-am dus asa, fara programare, fara nimic, am zis ca ma doare burta (chiar ma durea) si ca sunt ingrijorata.
Cred ca am avut si noroc ca una din asistente vroia musai sa vada bebelusi la eco, ca mi-a aranjat in cinci minute o ecografie si m-a rugat sa-i permit si ei sa stea in sala sa vada bebelusul.
si, pe cat se poate, liniste si relaxare iti doresc.
nushulica spune:
'neatza!
scriu rpd ca trebuie sa fac bagaje plecam la tara pana maine seara e ziua soacra-mii
nerantula sa stii ca si eu imi fac griji,nici eu nu-l simt pe bb zilnic de fapt il simt asa de rar...de fiecare data cand ii zic sotului zice sa termin cu paranoia,dar eu stiu ca david la varsta asta de sarcina misca la greu si zilnic
cu toate astea cand merg la eco de fiecare data bb e bine merci,in grafic si sanatos,la ultima eco aproape ca nu-mi venea sa cred ca e bine am rugat dr sa-mi dea sa-i ascult inimioara ca nu puteam sa cred,in sufletul meu ma asteptam la o veste proasta,tocmai pt ca nu-l simteam deloc
la fel cum zice si ada si eu am acum ditamai burtoiul sigur e si mai mult lichid si sa fiu sincera sunt si un pic mai grasa acum decat la sarcina trecuta pt ca din start am plecat cu 5kg in plussi deja s-au mai pus 3
asa ca eu zic sa stai relaxata,bb e bine,stiu ce e in sufletul tau ca la fel simt si eu dar incerc sa nu ma gandesc prea mult si visez cu okii deschisi urmatoarea eco la care imi voi vedea "puturosul"ii zic asa tocmai ca sa ma imbarbatez singura
va urez un we placut ,mmulta sanatate boboceilor si vorbim saptamana viitoare!
nocom sper ca ati avut o noapte linistita
de David si 19+
felicic76 spune:
neatza!!!!
nocom: cum sunteti? a scazut febra?
nerantula, nushu: ma gandesc ca de la prima sarcina voi ati retinut in primul rand "bubuielile" , stati un pic, imediat incepe si repriza a doua
mimioho: profitam de intalnirea de pe 17 sa facem jonctiunea?? Sora mea vine din Spania pe 23 iunie....pupicei Sofiei
Sanatate boboceilor bolnaviori si sarcina usoara in continuare gravidutelor!!!!
noi ne pregatim sa iesim afara. fi-miu se chinuie sa se incalte de pe la 7,30 nush ce sa ma fac cu el: a ajuns sa stea afara 6-7 ore pe zi si la 21,30 (spalat, schimbat si cu bibele baut) el se incalta
edit: apropo de scaderea cu 15 % a alocatiei, eu sunt de acord s-o cedez pe toata, doar sa nu se ia nimic de la cei cu nevoi speciale
gaia.nevia spune:
neatza si .
Alocatia aia de 43 de lei de o ia dorelu o sa scada cu 15%??
Tocmai calculasem ce de bani ne da statul roman. Daca pui de-oparte alocatia de la 2 la 18 ani, in valoare de 43 de lei pe luna, s-ar putea sa aduni aproximativ 1900 de euro. Deci, sa facem un joc de imaginatie, ce sa-i luam copilui la majorat de 1900 de euro
Suna bine, nu? ca daca te gandesti 43 de lei pe luna, ce rahat sa faci cu ei?!
Feli, te rog da-mi si mie datele pt agentia de bone, sa le am...
claudinna spune:
neata!
Nocom, sper sa fi trecut fara febra peste noapte! sanatate multa
felicic, pls, mai pune pozele cu Vlad, ca atunci n-am apucats a le deschid si nu mai stiu pe la ce pagina or fi
andy.p spune:
Buna dimineata,ama intrat mai rar saptamana asta,sotzul a fost in concediu,asa ca ...am petrecut mai mult timp impreuna
Ada mai bine nu calculezi..iti tin pumnii sa te obisnuiesti cu gandul job-ului,eu te urmez pe 1 sept
Nocom sper ca sunteti mai bine
Feli nici eu n-am apucat pozele
Clau
Nusha distractie placuta la soacra
Nerantula exact asa eram eu cu Alexia nu misca decat ff rar,mi-am facut nush cate ecografii..si tot asa din cauza de Andy care misca non-stop,stai linistita ca e bine
Lumimulti ici ptr voi.
Eva felicitari si sarcina usoara.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Neata mamici
Ne-am trezit la 8 E a 4 zi cu trezire la ora normala
Ieri am avut o zi horror , azi sper sa nu se mai repete . Una din nenorociri a fost ca David nu a dormit toata ziua decat 3 minute Saracul de el , era lesinat de oboseala, iar noi nu mai stiam ce sa ii facem...in fine, a trecut, sper din suflet sa nu mai avem zile de genul asta prea curand.
piolica groaznic mami ce au patit oamenii aia Nu imi pot imagina durerea lor Condoleante familiei
Iar tu esti minunata si eu cred ca nimeni pe lumea asta nu merita sa i se intample ceva atat rau, asa ca te rog din suflet sa nu mai gandesti la tampenii. Te pup
Feli ce traznai mai face puiul ???
nerantula esti foarte speriata si imi dau seama ca te gandesti numai la prostii. O sa fie bine, o sa te linistesti dupa ce termini cu analizele si o sa evzi ca e samburelul bine te pup
Nocom cum ati dormit ? Sunteti mai bine azi ? Sanatate multa
Roxi voi cum mai sunteti mami ? Cum e acomodarea in noua casuta ? Ce face Roby ? Cum e burtica ?
Angelyna mami ce e cu voi ? Sunteti bine ?
Sanatate multa bobceilor bolnaviori Si multi pupicei gravidutelor speriate
Babytza si puiiValentina David
Mimihoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui felicic76 neatza!!!! nocom: cum sunteti? a scazut febra? nerantula, nushu: ma gandesc ca de la prima sarcina voi ati retinut in primul rand "bubuielile" , stati un pic, imediat incepe si repriza a doua mimioho: profitam de intalnirea de pe 17 sa facem jonctiunea?? Sora mea vine din Spania pe 23 iunie....pupicei Sofiei Sanatate boboceilor bolnaviori si sarcina usoara in continuare gravidutelor!!!! noi ne pregatim sa iesim afara. fi-miu se chinuie sa se incalte de pe la 7,30 nush ce sa ma fac cu el: a ajuns sa stea afara 6-7 ore pe zi si la 21,30 (spalat, schimbat si cu bibele baut) el se incalta edit: apropo de scaderea cu 15 % a alocatiei, eu sunt de acord s-o cedez pe toata, doar sa nu se ia nimic de la cei cu nevoi speciale |
neata Felicic
Noi suntem pe langa Iasi pana pe 22 mai, asa ca ne vom vedea dupa.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei