Bobocei de sept-oct 2008 (283)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

AlexaM FELICITAAAAARI!!!!!! Sa ai sarcina usoara pana la capat!!!!!!

Eu declar siropul de ceapa cel mai bun antitusiv EVER!!!!! Dupa ce a reusit cu greu aseara sa inghit o cana, nu am tusit DELOC pana la 5 dimineata!!!!! Atunci m-a luat tare, am mai bagat niste gurite de ceai de ceapa, m-a lasat cu greu, dar apoi am reusit sa nu tusesc pana la 9 !!!! Nu credeam sa am asa o noapte linistita!!!! IUBESC GROAZNICUL SIROP DE CEAPA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Apropos de chiftelutele la cuptor, ca mi-a facut pofta Babytza...unde-i reteta minune? Ieri am facut ciorbita de perisoare de vita, dar mai am ceva carne la congelator si daca tot am tocat-o as baga maine niste chiftelute.
Babytza, ma bucur ca David incepe sa se dea pe brazda cu mancarea, odata cu eliminarea tuturor snackurilor.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

nocom yupiiiiiiiii !!!! Ma bucur ca ai dormit linistita

andreutac reteta e pe blog la bobocei. Pofta buna

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

andreutac reteta e pe blog la bobocei. Pofta buna

Sar'na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Fetelor, multumesc de suport! Din pacate nu e vorba doar de o pasa proasta, criza si aparitia unui copil in cuplu ne-au schimbat enorm .. si ireversibil

Alexa, ce veste minunata!!! Felicitari, sarcina usoara pana la capat, si senina, si un bebe perfect!

Nocom, ma bucur mult ca ti-a folosit ceaiul de ceapa (si nuci?), mai baga in continuare pana scapi de tot! Dariuta cum e?

Angelynna, pe unde esti?

Tzitziri, negocierile la sot au fost tot timpul destul de flexibile, in avantajul lui, pentru ca este un excelent profesionist si chiar greu de inlocuit (asta e si parerea angajatorilor), insa vremurile acum sunt chiar crancene si pentru firma, in IT chiar nu mai baga nimeni bani acum, decat minim de suport pe infrastructura existenta, deci chiar nu am cum sa il mai ajute .. e o masura care vizeaza angajatul favorizat pana acum, va trebui sa o suporte .. din pacate asta ne ingroapa de tot, pe toate planurile

Ada imi pare rau ca nu sunteti bine ..

Anamona, se pare ca traiti intr-un stres destul de mare cu nenorocitele astea .. va doresc din tot sufletul sa nu vi se intample nimic, niciunuia! Ma bucur ca Thea a scapat de fire usor, sper sa nu ramana deloc cicatrice, mai mult ca sigur ca se va vindeca frumos.
Nu stiu daca am mai spus, daca totusi se intampla (Doamne fereste sa nu!!), e foarte important sa nu se arunce capusa, poate fi trimisa la Budapesta pentru analiza, sa se vada daca a fost infectata, e singura cale 100% sigura de a sti asta!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Are cineva o reteta de paste cu carne si rosii pentru bobocei?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

AlexaM, sarcina usoara si sa fie intr-un ceas bun!

Dya, mi-am adus aminte de problema de ieri.
David este foarte suparat cand stau la bucatarie sa spal vasele/fac de mancare (nu dureaza oricum mai mult de 15 minute) si vine si tipa la mine si trage de mine sa mergem la joaca.
Am constatat ca il distrag usor daca ii dau sa se joace cu carotfii de ex..sau cu merele..incepe sa le dea de-a dura prin bucatarie. Il tine ocupat cam cat imi ia mie sa imi termin treaba.
Am fost la superamerket in weekend. De obicei sta in carut. Acum nu vroia in carutul lui.L-am suit in carutul de cumparaturi. Si a mers juma de ora cat am terminat cumparaturile cu :ia tu te rog asta si pune-o in cos,'uite, vezi, am luat cascaval..pune-l tu in cos'.Si el se simte implicat si bagat in seama...si a fost cumintel, chiar daca la inceput era total contra...
In situatia ta as fi incercat sa ii scot ceva din sacosa si sa il rog sa ma ajute...uite, cara tu te rog asta pana sus....multumesc de ajutor...chestii d'astea.
Nu stiu daca ar fi tinut, dar din experienta mea cu David lui ii place sa ajute si sa fie laudat pentru asta....

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Nu stiu daca am mai spus, daca totusi se intampla (Doamne fereste sa nu!!), e foarte important sa nu se arunce capusa, poate fi trimisa la Budapesta pentru analiza, sa se vada daca a fost infectata, e singura cale 100% sigura de a sti asta!

Exact asta le-am spus si eu , este foarte important sa nu o arunce si sa o trimita la analiza
E o reteta si cu paste cu carne tot pe blog. Daca nu am pus-o deja , sa imi spui sa o scriu aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Alexa, felicitari!!!! S-auzim numai de bine!!!!

Multumesc in numele Luciei pentru felicitarile primite!!!! E meritul ei intru totul!

Nerantula, capusele pot fi o problema, intr-adevar. Si ai dreptate sa te temi de ele. Si aici e o mare problema cu capusele. Slava Domnului ca nu in zona in care locuim noi ci muuult mai la sud. Tangential insa am aflat ca exista multe mijloace de prevenire a contactului cu ele. Chiar ceva vaccinuri parca.

Nocom, noi ne ajutam de la mic la mare in problemele respiratorii cu inhalatii.

Gaia.nevia, sanatate la mucos!!!! lasa ca trece ea si primavara si putem rasufla apoi linistite pe timpul verii. Si Lucia mea are niste muci galbeni de te apuca groaza.

Uitati aici cateva poze cu micutii mei din ultima vizita in Romania.

Mergi la inceput

Nerantula, eu fac pastele cu sos de rosii si carne asa:
Pun la calit/inabusit ceapa, morcov, ciupercute,carnea pana sunt facute, apoi adaug sucul de rosii, eventual busuioc, mai las sa fiarba, iar la final amestec cu pastele. Ies delicioase! Mi s-a facut o pofta!! Se vede ca sunt inainte de CM, as devora tot!!

Mergi la inceput