Bobocei de sept-oct 2008 (283)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Paste cu carne pentru bobocei

Ceapa , ardei gras, morcov, ciuperci se taie mici - se calesc/aburesc in putin ulei de masline. Se pune si usturoiul si se mai lasa 2 minute. Apoi se adauga carnea tocata ( de care vrei sa pui ) si apa sa acopere compozitia. se lasa la foc mic.
Rosiile se fac la aburi cu ulei de masline si busuioc apoi se adauga peste carne.
Pastele (stelute mici) se fierb si se adauga peste compozitie. Se mai baga in vas de yena 15 minute.
Se mai pune oregano + sare + piper
Se adauga parmezan dupa gust si varsta !

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

andreutac, babytza, nerantula, anamona

Daria e muuult mai bine, febra nu a mai facut, de ieri nu ii mai dau antitermice la 4 ore ci doar 2 doze, dim si seara. Muci are dar putini si undeva in spatele nasului, nu-i curg, e semiinfundata.... ii scoatem si pai doar inainte de somnicuri...

Nerantula eu nu cred ca nu se vor rezolva problemele in familia voastra! Nu se poate!! Este doar o perioada mai grea! Ffff importante info de spre capuse, multumim!

anamona bine ca ati scapat usor de fir. Pup sa nu ramana frumoasei semn!

De vre-o saptamana Daria are o noua placere, isi pune in san, in body a gramada de jucarele si nu vrea frate sa le scoata de acolo nici cand iesim pe strada. M-am obisnuit si mergem asa! Numai ca de multe ori o gasesc rosie pe burtica de cum se freaca alea pe acolo, iar ieri am gasit o furculita!!!! Tre sa o controlez des sa vad ce baga, ca nu mai e de glume. Pana acum nu credeam ca e nimic periculos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
Am avut o noapte caninul no2 se incapataneaza sa iasa,plansete din 10 in 10 min.,avem si nas infundat,curgator noaptea,Andy la fel

Ieri mi-am luat si o frumoasa amenda,n-am avut centura si mai vb si la telefon ,am reusit sa-l imbunez un pic pe dl politist

Avem o problema:Alexia tipaaaaaaaaa,da im asa hal ca-ti vibreaza timpanul,stiti tipatul acela inalt si strident????Asaaaaa....si mai tot timpul,cand se distreaza cu ceva,cand e suparata si ne cearta.Ce faaaaaac???Ca simt ca-mi pusca capul si timpanul.
I-am explicat,i-am distras atentia nu merge

Alexa felicitari

Dya eu numai in brate o duc pana sus,nu vrea pe jos,asa ca nu ma incarc decat cu cat pot duce,geanta ei o plasa de cumparaturi si Alexia

Nocom ma bucur ca sunteti mai bine

ada offf

Nerantula e doar o faza ,va trece ,mai greu da va trece,tre a luptati amandoi ptr relatia voastra

anamona ma bucur ca ati trecut cu bine peste scosul firelor.

xor multa sanatate si putere sa treceti peste toate.

Claudia H felicitari ,ai fetitza mare

Lau votat ginerica

Babytza se pare ca sunteti pe drumul cel bun

Oana

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laura imi pare rau de noaptea avuta Si de amenda si noi tipaaaaaaaaaam Asteptam sa ne treaca
Sa va iasa dintocul mai repede

Apropos de canini , ne-a iesit si colticul caninului 4 Insa cred ca sunt pe drum maselele din spate ca sta cu mana in gura pana in spate , uneori ii vine sa vomite cat de adanc baga mana in gura

Gata, pup , am iesit in parc

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Puii mei mananca paste cu placere. Reteta lor preferata este urmatoarea:

Paste cu pui si spanac:
Se incinge putin unt in tigaie antiaderenta, se adauga putin usturoi tocat marunt (nu zdrobit ci tocat). Cand usturoiul devine auriu se pune carnea de pui fiarta si tocata in prealabil, apoi o ceapa tocata marunt si ardei tocat (eu toc totul cubulete mici ca sa poata papa si Lucia cu usurinta). Apoi pun spanacul fiert si tocat cu smantana. Cand ardeiul e moale iau sosul de pe plita si adaug pastele. La servire pun putin cascaval ras sau parmezan. Cantitatile sunt din ochi: la 250g paste pun 500g spanac (eu folosesc spanac congelat tocat si amestecat cu smantana) si pieptul de la un pui, 2 graunti de usturoi, o ceapa micuta si un ardei gras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Nerantula, eu zic ca in viata fiecarui cuplu au aparut schimbari dupa aparitia primului copil. In primul rand, pentru ca este o experienta noua, inveti din mers totul si trebuie sa te adaptezi tot asa din mers la diversele schimbari. Si noi am avut o perioada destul de neagra, avand in vedere ca am renuntat la multe in favoarea copilului, timpul nostru ca si cuplu s-a diminuat semnificativ, la un moment dat devenisem colegi de apartament, pentru ca asa o cerea situatia. Eu recunosc ca am si acum frustrari in ceea ce priveste lucrurile pe care nu le pot face pentru mine. Simt ca ma neglijez, insa nu pot gasi o solutie de compromis. Din pacate ziua are numai 24 de ore si nici timpul, nici starea mea nu-mi permit mai mult. Pe de alta parte, ne-am simtit abandonati de prieteni, cei cu copii mai mari sau fara, pentru ca pur si simplu nu puteam face fata programului sau propunerilor venite din partea lor. Si uite asa, incet, incet s-au diminuat si invitatiile, si telefoanele si intalnirile. Acum, la sfarsitul lunii, pentru ca schimb prefixul, m-am gandit totusi sa-i adun si pe cei cu copii, si pe cei fara undeva la munte, pentru un week-end. Am gasit o viluta, pe langa Breaza, ei isi platesc cazarea, cinstea-mi revine si abia astept sa vad cum o sa iasa, daca vom reusi sa ne regasim. Daca da, foarte bine, daca nu, mergem inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Alexa felicitari pt vestea buna!!!V-a iesit din prima incercare????
Babytza la cumparaturi in magazin si eu il tin in carucior acum eram deja jos la bloc si nu vroia sa urce.Ati eliminat de tot snackurile?
Xor ma bucur ca ai mai scris.Numai bine va dorim.
Ada multa sanatate si tie multa multa putere.Stii ca te admir mult nu???
Nerantula era si asta o idee insa in graba am ales-o pe cealalat am urcat cu el si apoi cu bagajele mi s-a parut ca e mai sigur in casa sa stea dar noah cred ca a fost doar o parere.Imi pare rau ca aveti probleme.Dar de ce zici ca ati fost afectati ireversibil??Stiu ca v-ati dorit tare tare de tot al doilea bb.Capu sus si totul va fi bine zic eu.Stiu ca e greu cu banii pt toata lumea dar cumva o veti scoate la capat zic eu.Parca tu ziceai ca sotul tau mai are un copil pt el plateste ceva??
Anamona ma bucur ca ati scapat de scosul firelor.Nu o sa ramana cicatrice zic eu.
Nocom deci iubesti ceaiul de ceapa??Ma bucur ca si-a facut efectul
Laura eu ieri am luta mai multe decat puteam duce nu aveam de nici unele prin casa si stiam ca ieri sunt la sc pana la 8 si nu mai am timp sa iau seara.Dar nu mai repet niciodata prostia asta oricum eu nici cu o plasa mai usoara nu prea pot sa il duc si pe el in brate ma ucide spatele cu problemele mele si el e tare greu ca Alexia de altfel.Imi pare rau de amenda.sa iasa caninul mai repede si noi ne chinuim cu ultimele 2 masele de vreo 2 luni si ceva vad ca nu mai ies dar de durut il doare.

Eu sunt tare obosita ieri am fost la scoala toata lumea e tare suparata cu noile masuri, copii parca sunt mai rai decat inainte, A a plans ieri cu ,,bua" ca a stat cu ea pana la 20,30 cand am ajuns eu ca tati nu a putut sa vina mai repede, am o durere de burta si spate groznica si peste toate azi trebuie sa gatesc sa spal sa aspir ca ieri nu am avut timp si cum in weekend am fost plecati nu mai e nimic de papa...greu domne greu dar ce sa facem
Ah si deja A trage de mine sa iesim afara.Trebuie sa vad cum fac sa scot si copilul afara si ma simt asa rau...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Neata,

AlexaM FELICITAAAAARI!!!!!! Sa ai sarcina usoara pana la capat!!!!!!

Eu declar siropul de ceapa cel mai bun antitusiv EVER!!!!! Dupa ce a reusit cu greu aseara sa inghit o cana, nu am tusit DELOC pana la 5 dimineata!!!!! Atunci m-a luat tare, am mai bagat niste gurite de ceai de ceapa, m-a lasat cu greu, dar apoi am reusit sa nu tusesc pana la 9 !!!! Nu credeam sa am asa o noapte linistita!!!! IUBESC GROAZNICUL SIROP DE CEAPA!!!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

esti de coma
bine ca n-ai mai tusit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ah si referitor la ce a spus Andreutac si la noi s-a intamplat cam la fel.Din pacate uneori suntem doar colegi de apartament stresul, greutatile etc ne fac sa devenim asa desi ne certam mult mai putin decat inainte asta din cauza ca am promis ca nu ne vom certa de fata cu copilul niciodata si vad ca reusim sa ne tinem de promisiune dar supararile exista cu timpul vor mai trece zic eu...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Dya, oricum, pentru situatia de ieri, mi s-a parut cea mai potrivita modalitate
imi pare rau ca A a plans ieri cu Bua! greu tr sa va fie si cu copil si cu toate treburile pe cap
eu am noroc ca avem o femeie care ne mai gateste/calca...dar nu ma pot baza pe ea mereu...adica se gandeste sa lipseasca exact cand ai mai multa treaba si bineinteles ca nu anunta ....mi se lungesc urechile asteptand-o uneori...dar vorba ta, mergem inainte

andreutac, ai dreptate si noi am simtit si parca simtim acum mai mult ca atunci cand era R f mic, ca suntem colegi de apartament si aici nu ma refer la viata sexuala neaprat
copilul de ce creste, ne solicita tot mai mult si nu apucams a stam de vorba...lipsa de comunicare duce la frustrare, frustrarea la nervi...nervii la discutii aprinse...s.a.m.d....

Ada, putere sa-ti dea Domnul, ca treceti voi si peste asta!!

Laura, bine ca l-ai "imbunat" pe domnul
sanatate multa!!

Felicitari boboceilor care au canini noi!!!!!!

Mergi la inceput