Bobocei de sept-oct 2008 (283)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, mi-a ramas in minte mesajul tau cu scoaterea scutirilor de taxe pentru programatori.Eu am negociat salariul net la mine la firma.Lucrez tot in IT, dar nu este firma de IT asa ca nu am beneficiat de scutirea respectiva.Dar daca a negociat netul atunci nu are cum sa il afecteze, pentru ca firma va suporta toata diferenta...

Cu atat am ramas citind forumul de aseara...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Neatza fetelor...

Tocmai am vazut 2 liniute!!!

Ciudat este ca saptamana trecuta (z24) am facut un test pt BHCG si a iesit negativ...

Vom vedea.

Multa sanatate!!!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

wow, deci Matei va avea un fratior sau o surioara
FELICITARI, Alexa!!!!

Mergi la inceput

tocmai am luat de pe foc, mai doreste cineva??

Nrantula, sper din tot sufletul sa se indrepte lucrurile la voi! poate mai discutati, mai sapati in sufletele voastre dupa sentimente si poate chiar mai lasati de-o parte unele lucruri, va ganditi la minunea pe care ati adus-o pe lume si la cea pe care mai aveti putin si o cunoasteti
eu iti multumesc pentru ca ne povestesti despre capuse. cred ca altfel as fi ignorat pur si simplu subiectul...nici prin cap nu mi-a trecut, pana la experienta voastra, ca sunt asa periculoase

Mergi la inceput

Alexa, ma tot tin sa te intreb: ai vreo reteta speciala pt gemul fara zahar?? ca as vrea sa fac si eu anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Mersi Claudia.

Nu am o reteta speciala...pur si simplu nu pun zahar. In felul asta trebuie sa fiarba ceva mai mult si trebuie pus in borcane fierbinte si apoi pus capacul. Dupa ce il desfaci se strica destul de repede..
Spor!

Sper sa va rezolvati totusi problemele Nerantula... Nu stiu cum e relatia voastra, insa ar trebui, cred, sa faceti un efort...nu stiu

Si eu ma bucur ca ne impartasesti experienta voastra cu capusele...cand ma gandesc ca eu acum 2 saptamani l-am lasat pe Matei sa zburde prin iarba cu labutele goale...

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Alexa! Te pup, Doamne ajuta sa fie bine!

Nerantula

Eu n-am dormit azi noapte, si vad ca nici acum nu se poate, protagonistul nedormit e plin de muci si energie, or fi muci energetici.

A facut si febra, pe langa tuse si muci, a avut si frisoane vreo ora... cam nasol a fost, si totusi acum nu vrea sa doarma deloc, iar eu sunt varza varza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza

Alexa! FELICITARI! Sper sa fie cum vrei tu si sarcina usoara!
Bine ai venit pe baricade! Cand ar fi DPN?

Nerantula

Da, fetelor, mananca excelent baiatul meu. Acum are si el o dambla, nu papa cantitatile care trebuie, mananca f putin, dar diversificat. Vrea putin din multe feluri de mancare, se satura repede. Nu vrea carne din supa deloc, de ex, o scuipa, dar supa o mananca cu mare placere, tine in manuta morcov, cartofior si baloteaza.
La peste si el a devenit mofturos, ii mai fac chiftelute, somon tocat marunt amestecat cu ceva ceapa, usturoi, o felie de paine sa leg compozitia, dau prin faina si ii fac asa chiftelute de peste, asa ia 1-2 chiftelute. Cand aud pediatrul "peste de 3 ori pe saptamana" si ce cantitati fantasmagorice... ma rog. Eu sunt f multumita cum papa ca ia din toate.
Ma uit la unii copii din familie ca devoreaza cate un castron zdravan de mancare, sau incep ziua cu mic dejun gen omleta (mi se lipisera ochii de tigaie cand am vazut cum astepta piticu' de 2 ani omleta la ora 8 dimineata, fi miu nu serveste mic dejun, decat lapte, imi seamana), ce sa zic...asa sunt ei. Alta categorie de copii. Numai ca genul asta de copii pe care ii vad si in familia noastra au cam 3-4 feluri de mancare preferate gen orez, cartofi si carnita, mananca ei cantitatile date de medic dar cam aceleasi feluri de mancare, fi- miu papa din toate dar putin, prefer cum mananca el, diversificat. Adica eu, una, sunt multumita de felul lui de a manca, faptul ca gusta din toate si e un copil putin problematic. Daca ar manca si carnea din supa ar fi si mai bine, dar asta e...nu le pot avea pe toate...

PS: Ada, :((( sanatate si...somn usor iti doresc!

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum 6+ (29.12.2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si de la noi

Anca si noi luam fier, dar luam cate 5 pic x 2 pe zi De vit C nu ne-a zis nimik, nu stiam ca asa se asimileaza mai bine. Sau mi-a zis si am uitat.....
Sanatate multa, sa isi revina printesica cu papa ca stiu cum este...imi vine sa imi iau campii cand e vorba de mancare

Dya si noi bagam tavaleala daca incerc sa schimb eu directia...eu il iau in brate si nu il bag in seama daca tipa, ca altfel acolo ramanem, el pe jos, eu uitandu-ma la el Se linisteste el destul de repede in brate
Insa la cumparaturi cand sunt cu el, il tin in carut si imi fac treaba. Altfel m-as imbolnavi de nervi si el de asemenea.
Cu Valentina cand a crescut mergeam fara ea, sau o puneam pe ea in carutul mare din super market si apoi mergeam cu carutul pana la masina/taxi. Altfel nu aveam sanse. Era zapacita si ea si nu statea locului, riscam sa o pierd in magazin
Sau in piata ii dadeam si ei o punga mai usoara si o puneam sa aiba grija de ea, sa ma ajute si era tare incantata de sarcina ei cea mare

kllemi in primul rand , da-ne mielul sa il bagam la cuptor Asa mi-e o pofta .....
Apoi, parca de ieri vad o ameliorare , nu mai tipa la toti, acum il apuca doar cu cei care il si provoaca . Ieri in parc a fost foarte comunicativ, ne-a uimit A si papat si niste chiftelute de vita la cuptor de la o mamica ( nu a mancat vita de anul trecut ) Se pare ca metoda no more porcarii da roade

Xor sanatate multa puiului si multa forta pentru voi

Ada la Tina in clasa e explozie de varicela, sper ca nu mi-a adus acasa la David Nu de alta dar face si ta-su ca nu a avut in copilarie...si cu doi mofturosi la domiciliu ...ma impusc

Claudia woooww, felicitari pentru printesa, e o adevarata domnisoara

anamona pup printesa Si soricelul face la fel la doctor : cu lacrimi in ochi , cu siroaie pe obraz face neincetat cu mana, doar doar plecam mai repede de acolo si scapa
Si eu folosesc contractubex de 2 saptamani pe cicatricea de la ceza , sper macar putin sa se vada diferenta

Laureta am votat ginerica Pup

nerantula chiar ieri vorbeam si eu cu mamicile in parc, le spuneam de capuse si ce pot transmite. Multe dintre ele habar nu aveau si au fost uimite si ingrozite. E clar ca vor lua masuri si ma bucur ca le-a zis despre asta. Nu imi pari deloc enervanta, e foarte util tot ce ne spui
Au zis niste mamici care merg si in Tineretului ca e plin parcul de capuse, asa ca grija mare
Si eu nu imi gasesc crema in baie, nu stiu unde am pus-o Ca deja ne-am dat la pantaloni trei sferturi si manecuta scurta .....

Alexa woooow, ce veste minunata !!!!!!!!! Sarcina usoara !!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,
Alexa, asa fel de a incepe ziua mai zic si eu!! Felicitari!
Ada, offfff....multa sanatate va doresc!
Nocom, voi cum mai sunteti?
Nerantula, te cu drag si sper sa treaca repede pasa proasta. Cat despre masurile de austeritate, si noi suntem ingroziti, chiar aseara discutam ca ar trebui sa mai strangem un pic cureaua, cu toate ca nu facem cheltuieli inutile, dar se aduna (rate, facturi, etc) si cand tragem linia ne cam pica fata. Oricum, parerea mea e ca abia acum vom incepe sa resimtim criza asta nenorocita
Anamona, ma bucur ca Thea a trecut cu bine peste scosul firelor. Eu zic ca nu-i va ramane semn. Si Eva a patit acum 1 luna ceva asemanator, a avut o copca, dar i s-a cicatrizat bine, semnul inca se mai vede, dar este micut. De fapt este urma de la ojita care a cazut.

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput