Bobocei de sept-oct 2008 (283)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Nocom, eu am fiert doar o ceapa si a trebuit sa ma tin de nas sa il beau
Inca mai tusesc, dar nu am curaj sa imi fac ceai de ceapa
Am cumparat astazi spray cu propolis de la aboca. Mi-am dat doar un puf dar s-a simtil efectul imediat.Si tot de azi mi-am luat orofar, astept efectele
Pana acum am luat homeogene, tantum verde si sirop de tuse maxigripp (sau ceva de genul). Pot dormi noaptea, insa dimineata si seara ma rupe in 2 tusea

Si Mihnea are rosu in gat(de la gradi presupun). Febra de ieri seara 38,5 -39. Ii dau homeopate deocamdata, sper sa isi faca efectul si de data asta.
Ada voi de ce ati schimbat homeopata?

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara!

Multumim pentru aprecieri: Nocom, abe, Cristina, claudinna, Anca, Eva, Luminita, piolica (sper ca u am uitat pe cineva). Creste inima in mine cand va citesc

Anca, imi pare rau de problemele cu mancarea. Alte sfaturi decat cele pe care le-ai primit deja nu as sti ce sa-ti spun. Sper sa apara pofta se mancare cat mai repede

Eva, la fel de mult va admir si eu. Felicitari pentru apetitul lui Noah

Despre indemnizatie... Pe mine nu ma afecteaza in nici un fel insa mi se pare f nedrept pt toate mamicile si gravidutele care si-au facut atatea planuri...

Nocom, si eu ma gandeam ca ceaiul de ceapa trebuie sa aiba un gust oribil, de aceea nu am catadicsit sa-l fac nici cand am tusit o luna.

Victoria, mami de Anna Sofia, 12+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

N-am schimbat-o, de fapt. Am incercat si alta, dar mie una nu prea imi place.

La cea recomandata de tine ajung foarte greu, si mai mereu acasa la ea.
Radu plange continuu cu ea, de fapt nu plange ci urla ca din gura de sarpe, nu stiu de ce.
Teo e ok.
Din pacate Radu s-a agravat sub tratament, si am trecut pe aerosoli alopati, chiar la recomandarea ei, si dupa asta n-am mai apucat sa vorbim, Teo a intervenit subit si am inceput direct aerosolii cu dexa, un fel de misiune de salvare la 12 noaptea, deci n-am apucat sa vorbim deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna ziua tuturor!

Ne-am intors de pe meleaguri romanesti si incercam sa ne reintram in rutina. A fost foarte fain pentru copii sa-si revada bunicii. A fost greu cu cei mici incolo si incoace dar am supravietuit. Intre timp Lucia ne-a convins sa renuntam sa-i mai punem pampers caci n-a mai facut sub nici o forma in el. Noaptea mai scapa uneori in pampers dar asa maxim o data pe saptamana. Am avut mari probleme in tren caci nu voia sa faca pipi tinuta pe brate deasupra wc-ului (ea e obisnuita sa o asezam pe wc sau olita) asa ca in 7 ore de la Buc. la Iasi a facut pipi doar o data. Atunci am inteles ca fata noastra chiar poate controla momentul cand ii da drumul la pipi. O sa revin cu poze zilele viitoare in cazul in care vrea cineva sa ne mai vada.

Pana una alta va urez numai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ClaudiaH, sa-i transmiti domnisoarei felicitari!!!
daca ai stii cat astept si eu momentul asta!!! dar cred ca mai avem ceva...caldura sa vina..

si normal ca vrems a va vedem!!

Lumi, mi se imaginez cu doi flacai in brate...

kllemi, magnetii aia de pe frigider sunt de la o carte de la Teora, se numeste Atlas cu animale www.teora.ro/descrieri/Atlas%20cu%20animale%20cu%20magneti_6674.htm" target="_blank"> e pe pagina asta
i-am mai luat vreo 3 carti din seria www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=6542&category=06" target="_blank">Ma joc cu magneti, le gasesti pe pagina asta
mi se par super si ca pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

sanatate multa tuturor boboceilor bolnaviori!
Joy, Sofia e tare draguta si vad ca si foarte talentata :)
Eva, imi place sa te citesc din nou!

ai noroc de un mancacios, la noi subiectul mancare devine din ce in ce mai sensibil: carne nu a mai mancat de vreo 3 luni, pur si simplu o scuipa. Ultima data cand am incercat sa ii dau oua, ascunse bineinteles in paine (mai multa paine decat ou), nu numai ca le-a scuipat, dar isi stergea si limba cu dosul manecii atat de sila si-a facut cu ele....

"bine" ca ii place inghetata, Nirvana nu oricare :) nici nu mai scot inghetata de fata cu ea, ca e lipita de mine!

Noi am fost azi sa ii scoata firul, a fost bine, a durat f putin asa ca nu a apucat sa planga prea tare.
Rana s-a lipit bine, o sa o ungem cu Contractubex de 2 ori pe zi, pentru o cicatrizare mai rapida.

T a fost tare scumpa cu doctorul: imediat cu am ridicat-o din pat, printre lacrimi i-a facut cu mana si a spus repede "Pa! Pa! Pa!" Sa plecam repede de acolo sa nu se mai intample si altceva :D

Mergi la inceput

abe, sanatate multa
cum se numeste crema cu care o dati pe Maria?

pana la urma e din cauza plantelor din padure?

Mergi la inceput

Piolica mi-ar face foarte mare placere sa va vad si eu, dar in timpul saptamanii e aproape imposibil pentru noi, iar weekendul 22-23 e programat pentru plecare din bucuresti la bunica mea, e ziua ei de nastere.

Vreo sansa sa va prindem in celalalt weekend?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci zilele proaste devin din ce in ce mai proaste ... tocmai am vazut ca se va impozita si salariul husbandului, care pana acum era scutit, ca informatician . Asta inseamna o rata jumatate la banca Deja vad ca se va muta mama la noi si vom inchiria apartamentul in care sta, desi mi se rupe inima, ca e facut foarte fain si ma gandesc ca vor sta chiriasi acolo , insa si asa castigul ar fi destul de mic, in comparatie cu pierderile ... cine mai are bani de chirie la 3 camere??

Claudia, felicitari ca ati scapar de pampersi .. as putea zice o cheltuiala mai putin , desi sigur altceva conteaza .. Bravo Luciei!
Ada, imi pare rau sa aud ca e Raducu asa chinuit, poate isi va face rapid tratamentul efectul si veti scapa repede .. multa sanatate!
Paula, poate incerci ceaiul miraculos, dureaza cateva secunde sa il bei si .. sr putea fi cea mai simpla solutie .. multa sanatate!
Nocom, confirm ca e absolut gretos, deci ai nimerit compozitia Cu manuta la nas, dintr-o rasuflare! Curaj, sanatate si optimism!
Xor, chiar ma gandeam sa te intreb cum e cu bona, uof, saracutul Mark, nici el nu a scapat de raceala Va doresc sa va gasiti linistea cat mai repede, multa sanatate si voua!
Cu iarba .. si capusele .. nu stiu ce sa zic, am incercat sa nu fiu paranoica si sa imi inving groaza, dar am patit-o din nou .. nu stiu daca voi renunta la iesiri in natura, data viitoare il voi da absolut peste tot cu lotiune, il voi controla non-stop, vom lua la noi minim de bagaje in care ne putem intoarce cu 'musafiri' .. oricum, simt ca aceasta 'data viitoare' nu va fi prea curand .. oricum, experienta spune ca, daca e sa se intample, se va intampla .. anul trecut nu a luat-o din iarba .. Macar stiu cum sa reactionez, insa trebuie sa fiu 100% in alerta tot timpul
Eva, ma uimesti cu cat mananca Noah! Si nu numai el, dar de voi nu prea am mai auzit in ultima vreme .. plus ca, ultimele mele amintiri despre apetitul lui nu erau chiar asa uimitoare, stiu ca a avut si el o perioada mai putin pofticioasa
Din pacate nu cred ca o va ajuta pe Anca prea mult (adica mie mi-e usor sa ma pun in pielea ei, Gruia nu e foarte departe de Carla), sunt sigura ca a incercat toate variantele posibile, insa nu e vremea Carlei, inca
Anca, iti inteleg ingrijorarea, insa chiar nu ai nici un motiv sa te simti vinovata, asa sunt unii copii, extrem de reticenti la mancare. Stiu ca asta e un stres maxim, cum spuneam, Gruia e putin mai mancacios decat Carla, din ce povestesti, adica ma pot baza pe ciorbita si carnita, insa fructe, iaurt, legume abia gusta, oul vad ca il respinge iar de vreo 2 saptamani .. sa stii ca ou a inceput sa manance cand i-am luat de prepelita si il puneam pe el sa le sparga, sa le decojeasca, apoi a fost interesant sa le guste .. cred ca s-a gandit ca la cat sunt de mici, nu pot sa ii faca mare rau . Acum insa nu mai vrea, sper sa fie o perioada. Pentru anemie ii poti da suplimente .. uite, uneori Gruia bea cu placere siropul de capsuni, am citit ca acesta contine multe minerale, poate i-ar place si Carlei (eu ii pun si zahar, asta e, macar sa il bea)

Despre decalotare, cum spuneam, Gruia e foarte putin decalotat, insa zona e curata. Nu ma lasa neam sa pun mana in zona, nici sa ma uit acum cum e urma capusei, o fac cu forta (adica fara sa umblu la pielicica, doar sa ii tin cucul ridicat sa vad dedesubt). Sper sa nu ajungem la nimic 'necurat' acolo ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si neghinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

alea erau povestile de acum doua saptamani, ce povesteam eu mai sus. Deocamdata Radu e ok, azi a fost prima zi la gradinita dupa o saptamana sanatos in care nu m-am indurat sa-l trimit sa nu-l loveasca ceva atat de repede dupa cat s-a chinuit.

Teo in schimb a fost toata saptamana trecuta la gradinita, fara probleme. Iar acu, galopeaza ceva, vad ca evolueaza foarte rapid, mucisori, o tuse seaca destul de rara, stare generala proasta, si un pui de febra.

Mergi la inceput